Hydraulik 19.04.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2007 Do miłośników starych odmian drzew owocowych Tak się składa że udało mi się swego czasu posadzić kilka drzewek tej śliwy i teraz dorobiłem się młodych sadzonek Nie jest to odmiana odtworzona w szkółkach tylko oryginalna śliwa rosnąca kiedyś u naszych babć i dziadków Jeśli ktoś chce to mogę obdarować takimi sadzonkami na początku przyszłego tygodnia oczywiście osoby z okolic Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 07.08.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Właśnie odwiedził mnie i moje drzewka kolekcjoner starych odmian drzew owocowych z Niemiec i zaopatrzył się w sadzonki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 10.08.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 A nie moglibyśmy się umówić na jesień albo na przyszły rok? Wprawdzie mam daleko do W-wy, ale syn tam mieszka i czasem przyjeżdża, to mógłby przywieźć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hydraulik 11.08.2007 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 Nie ma sprawy ale ja taka sadzonkę mogę również przywieść do Warszawy również latem to żaden problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fabian60 10.05.2015 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2015 Witam!Bardzo chciałbym kupić sadzonkę Lubaszki - możne pan odsprzedać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts