agnieszkakusi 20.04.2007 05:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 http://www.zepter.com/eshop/?m=210#article_lz-144-seti takiehttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=185697441dlaczego taka różnica w cenie? Skąd na allegro o tyle tańsze?A po drugie czy ktoś ma takie noże? Jak się sprawują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 20.04.2007 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Przecież to są zupełnie różne noże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.04.2007 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 na stronie zeptera te za 288 zł sa różne? To są przecież te same noże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 20.04.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Ja mam noże zeptera ale takie starszej generacji. Też w takim czerwonym pudełku. Sprawuja się świetnie, więc te pewnie też albi i lepiej A różnica w cenie moze stad, ze sprzedajązy na allegro mógł je dostać gratis w ramach prezentacji albo coś w tym stylu - to częste praktyki w zepter - przynajmniej kiedyś tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 20.04.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Rzeczywiście, wxiąłem pod uwagę te drugie noże. Wiele produktów jest sprzedawanych poza normalnymi kanałami dystrybucji (albo pod innymi nazwami), to polityka handlowa... Podobnie jak "ostrzenie laserowe". Nie istnieje żadne ostrzenie laserowe. Nie ma czegoś takiego bo nie da się laserem niczego naostrzyć... Prawdą jest, że na stronie piszą trochę bardziej prawdziwe "Za pomocą techniki laserowej uzyskały perfekcyjną ostrość" to brzmi lepiej, ale kiedy niezorientowany klient słyszy laser, akcelerator, wysoka próżnia itd to uznaje produkt za lepszy, bo to kojarzy z wysoką technologią A tak naprawdę chodzi o to że ostrze jest jedynie pozycjonowane za pomocą wiązki. Już widziałem ofertę płotów "laserowych", a rzecz jest banalnie prosta, ""Płot Laserowy"" to taki, który jest ustawiany za pomocą wskaźnika laserowego za 2 zł, ale tego w materiałach reklamowych .......nie ma co pisać. cytat: "nie tępi się, a nawet ulegają samo ostrzeniu." To już CUD !!!! PRAWDZIWY CUD ... Jeszcze nigdy nie widziałem noża, który ścierając cienkie ostrze, sam się ostrzy ! :D Oprócz tego, noże są o.k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 20.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Mam ten komplet : http://www.zepter.com/eshop/?c=showart&art_sym=lz-144-set&m=210 Sprawuja sie bardzo dobrze - wymagaja ostrzenia ale sa porzadnie wykonane. Stal całkiem dobra ale bez rewelacji. Zreszta za te 288 zł cudów nie ma sie co spodziewać - bo tyle to kosztuje 1 dobry nóż, a nie komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 20.04.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 na stronie zeptera te za 288 zł sa różne? To są przecież te same noże... To że zdjęcie jest to samo nie oznacza, że dostaniesz w obu przypadkach to samo... To po pierwsze. Druga teoria to taka, ze pracownicy Zeptera moga kupować niewydarzony sprzęt po niższych cenach. Być może moga również pozyskiwac taki sprzet nie płacąc za n iego, ale to sa tylko domysły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.04.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Joshi, też pomyślałam o tym, że pracownicy pozyskują go w różny (nie koniecznie zgodny z prawem) sposób.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola i Krzysiek 20.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Pracownik na prezentacji powinien wręczyć klientowi prezent np. w postaci kompletu noży. A Klient zamiast noży dostaje inny prezent jakieś małe coś. Klient nie wie co powinien dostac i zadowala się tym co dostał. Pracownik po kilku takich przezentacjach ma ładny zapas przeróżnych fajnych rzeczy, które próbuje spieniężyć po niezbyt wygórowanej cenie. Tak postępuje wielu przedstawicieli i nie ma co się dziwić, że u jednego cena jest taka, a u drugiego inna. Ja osobiście jestem niezadowolona z noży Zeptera. Ile bym nie ostrzyła to i tak są zawsze tempe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 20.04.2007 10:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 ale masz takie same? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bikerus 20.04.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 agnieszkakusi - jesli chcesz dobre noże kuchenne w sensownej cenie to wybierz cos z oferty Victorinoxa. Zestawy zwykłe : http://www.victorinox.sklep.pl/sklep.php?m_site=katalog&m_kategoria=19&set_off=0 Noże kute (bardzo dobra jakość) : http://www.victorinox.sklep.pl/sklep.php?m_site=katalog&m_kategoria=17&set_off=0 Moim zdaniem Victorinoxy sa zdecydowanie lepsze niz Zepter.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakaowy 20.04.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=185697441 dlaczego taka różnica w cenie? Skąd na allegro o tyle tańsze? Zapewne z tego samego powodu z jakiego na Allegro można kupić "orginalne" perfumy za 1/3 ceny sklepowej, albo wiertarkę "Bosch" za 500 zł zamiast 3500 Bądź ostrożna. Co do noży - polecam noże Fiskarsa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 20.04.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Stal nierdzewna nie jest odpowiednim materiałem na ostrza, nie są tak twarde, szybciej się tępią itd. Najlepsze ostrza... niestety rdzewieją co znowu je dyskwalifikuje jako narzędzia kuchenne. Wolę jednak mieć gorsze nierdzewne, niż super noże ale wymagające ciągłej pielęgnacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 20.04.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=185697441 dlaczego taka różnica w cenie? Skąd na allegro o tyle tańsze? Zapewne z tego samego powodu z jakiego na Allegro można kupić "orginalne" perfumy za 1/3 ceny sklepowej, albo wiertarkę "Bosch" za 500 zł zamiast 3500 Bądź ostrożna. Co do noży - polecam noże Fiskarsa. Kilka lat temu kupiłem kilka noży Fiskarsa. Nie narzekam. Są super. Oczywiście co jjakiś czas muszę je przeciągnąć po ostrzałce. To normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 20.04.2007 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 mam te noże (fakt kupiłam kilka lat temu) naprawde lubie je .Ale czy są one warte tej ceny? Chyba nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts