JUREKM68 20.04.2007 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 czy ma ktoś zainstalowane rynny Kanion byłbym wdzięczny za wszelkie informacje na temat użytkowania, czy warto je instalować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batory 20.04.2007 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 mam je juz(a może dopiero) trzy latka żadnych usterek się niedopatrzyłem jak narazie kolor trzymają (brąz) miałem do wyboru marley lub vawina wybrałem tego drugiego ze względu na mniejszą cene Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeżyk 21.04.2007 04:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 U mnie też Kanion, wybrałem bo dekarze go polecaali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewoo 22.04.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 U mnie dwa lata i zero problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irtad 22.04.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 U mnie Kanion czerwony po 4 latach w niczym nie przypomina koloru oryginalnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 22.04.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Mam te rynny i kolor maja ok woda sprowadzaja na ziemie to tez ok ale.. pod wpływem zmian temperatury słychac traski. Nie wiem co tam trzaska rynna o rynhaki czy cos innego ale to wyrazie "z rynny". Wczoraj swieciało słoneczko i do tego był zimny wiatr strzelało ciągle. Czy ktos może spotkał ten problem ? Co zrobić zeby nie pstrykało ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batory 22.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Prawdę powiedziawszy to u mnie też rynienki "pykają" pod wpływem slońca.po dłuższych obserwacjach doszedłem do wniosku że problem polega na mocowaniu w uchwytach,jeśli są one zbyt niechlujnie mocowane i rynny są w nich mocno napięte to pod wpływem słońca wydają te odgłosy .Polecam troszkę pobawić się w ustawieniu mocowań to sporo pomoże można także zastosować silikon w areozolu który pomoże (rynienki będą miały poślizg) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JUREKM68 23.04.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 dzięki za wszystkie informacje myślę żę już się na nie zdecydowałem a co do szczelania to czytałem że podczas montażu należy zostawić trochę luzu na rozszerzanie i skurcz pocdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 23.04.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 batory napisał: Polecam troszkę pobawić się w ustawieniu mocowań to sporo pomoże można także zastosować silikon w areozolu który pomoże (rynienki będą miały poślizg) W jaki sposób mozna ustawic te uchwyty skoro są zamocowane? Z tym silikonem muszę poprobować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kryspin 23.04.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Mam, są działaką, jak narazie nie wyblakły (brąz) wyglądają ładnie.. W sumie spełniły swoje 4 zadania i chyba o to chodzi. Fakt strzelają czasami ale ... pies sąsiada też szczeka częściej niż czasami a przecierz za niego nie płaciłem ;D ;D ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts