sylwik 20.06.2003 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Rozpocząłem budowę domu według tego projektu. Czy ktoś też go buduje lub ma taki zamiar? Ewentualnie jakieś uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 20.06.2003 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Nie buduje wedlug tego projektu. Szukam projektu domu PARTEROWEGO. Bardzo ladny projekt, ale:1) gdzie jest kominek 2) czy wymiary pomieszczen na poddaszu to po podlodze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 20.06.2003 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2003 Jak zobaczyłam ten dom na obrazku powiedziałam sobie: to jest to. Byliśmy z mężem niemal zdecydowani, ale przy bliższym przyjrzeniu się zauważyliśmy pewne braki: gdzie jest kominek (jak pisała Aleksandryta) - podobno jest. Brak toalety dla gości - w takim układzie goście będą chodzili do Waszej "prywatnej" łazienki, chyba, że planujecie spać na górze. Zabrakło nam też garderoby przy sypialni. No i nadal nie wiemy co to za pomieszczenie pod schodami. Duże z okienkiem....ale co tam ma być? Pewnie już powyjaśnialiście te wątpliwości a nam jakoś one wtedy zostały i jeszcze tego samego dnia wybraliśmy D20a Muratora, który ma podobną powierzchnię i też piękny taras. Życzę powodzenia, dom z pewnością będzie robił furorę w okolicy, bo jest wyjątkowo urodziwy. Nie będziemy budowali Niny, ale z pewnością zostanie mi do niej ogromny sentyment Gratuluję gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts