monikach 16.05.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Przede wszystkim chcemy pokazać dzieciom, które będą pierwszy raz w życiu w Warszawie, to, co znają z lekcji i zajęć w przedszkolu . Mam to samo ... Musimy przed imprezką zaliczyć centrum ..Wyjeżdzamy rano, więc trzeba to jakoś mądrze zaplanować . Nam średni się chce biegać po mieście, ale córcia nie odpuści ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 17.05.2007 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Przede wszystkim chcemy pokazać dzieciom, które będą pierwszy raz w życiu w Warszawie, to, co znają z lekcji i zajęć w przedszkolu . Mam to samo ... Musimy przed imprezką zaliczyć centrum ..Wyjeżdzamy rano, więc trzeba to jakoś mądrze zaplanować trochę przewrotnie zaproponuję abyście rozpocząły tour po miejscach już odzyskanych przez 4 rp w wawie : polskie radio - odzyskane; tvp - odzyskana; msz - odzyskane (UWAGA wystrzegać się TRYBUNAŁU który znajduje się po drugiej stronie ulcy - jeszcze nie odzyskany ) pałac prezydencki - odzyskany. i inne placówki i miejsca świeżo odzyskane, o których poinformują nas bracia ka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Przede wszystkim chcemy pokazać dzieciom, które będą pierwszy raz w życiu w Warszawie, to, co znają z lekcji i zajęć w przedszkolu . Mam to samo ... Musimy przed imprezką zaliczyć centrum ..Wyjeżdzamy rano, więc trzeba to jakoś mądrze zaplanować trochę przewrotnie zaproponuję abyście rozpocząły tour po miejscach już odzyskanych przez 4 rp w wawie : polskie radio - odzyskane; tvp - odzyskana; msz - odzyskane (UWAGA wystrzegać się TRYBUNAŁU który znajduje się po drugiej stronie ulcy - jeszcze nie odzyskany ) pałac prezydencki - odzyskany. i inne placówki i miejsca świeżo odzyskane, o których poinformują nas bracia ka Brrr! Zwiedzanie będzie dla dzieci, więc poprzestaniemy na Pałacu Kultury, Syrence, zamku, starówce, może, jeżeli pogoda w niedzielę pozwoli, Łazienkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 17.05.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Przede wszystkim chcemy pokazać dzieciom, które będą pierwszy raz w życiu w Warszawie, to, co znają z lekcji i zajęć w przedszkolu . Mam to samo ... Musimy przed imprezką zaliczyć centrum ..Wyjeżdzamy rano, więc trzeba to jakoś mądrze zaplanować trochę przewrotnie zaproponuję abyście rozpocząły tour po miejscach już odzyskanych przez 4 rp w wawie : polskie radio - odzyskane; tvp - odzyskana; msz - odzyskane (UWAGA wystrzegać się TRYBUNAŁU który znajduje się po drugiej stronie ulcy - jeszcze nie odzyskany ) pałac prezydencki - odzyskany. i inne placówki i miejsca świeżo odzyskane, o których poinformują nas bracia ka Brrr! Zwiedzanie będzie dla dzieci, więc poprzestaniemy na Pałacu Kultury, Syrence, zamku, starówce, może, jeżeli pogoda w niedzielę pozwoli, Łazienkach. Agduś mamy bardzo podobny rozkład jazdy po Warszawie ...z tym, że my jednodniowy . Moje córki na 1 miejscu stawiają SYRENKĘ .....może wystarczy , co by na zlot dotrzeć w dobrej kondycji ... Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.05.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 To może się spotkamy pod Syrenką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts