Smooth 14.12.2012 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Masz do nich numer? Bo na stronie nie chwalą się jak się dodzwonić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radek911wro 22.02.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Witam od jakiegoś czasu przymierzam się do adaptacji poddasza w domu jednorodzinnym, obejrzałem setki zdjęć i doszedłem do wniosku. że najbardziej podobają mi się mieszkania w stylu loftów w zagospodarowanych starych magazynach. Teraz kiedy wiem już co chcę osiągnąć przyszedł czas na pytania. Podstawową wiedzę o budownictwie mam, jakieś pierwsze remonty też już za mną, więc większość prac chcę wykonać sam z Waszą pomocą Ale do rzeczy. Marzy mi się osiągnąć efekt zbliżony do poniższych fotografii: I tu rodzi się pytanie czy można domowymi sposobami i w miarę ekonomicznie uzyskać efekt takiej starej posadzki? myślałem o zrobieniu cienkiej wylewki (tylko jak uzyskać takie przebarwienia?) i wylać na to bezbarwną żywicę? Dodam że mój strop jest drewniany, ale jak zerwę starą podłogę to planuję zagęścić legary plus gęsto bite łaty i płyta OSB 25mm, więc podłoga powinna być sztywna, pytanie czy wystarczająco. Jak gruba powinna być wylewka? Ot tak na początek kilka pytań? Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vega1 21.11.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 poradźcie błagam, jaką żywicą wykonać taki blat w kuchni? Chodzi o tą głęboką czerń z połyskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciek7777 28.05.2014 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Dla zainteresowanych w kwesti posadzek i scian wyknczonych zywica. http://pandomo.de/ oraz polskiego,(mysle ze nie jedynego) wykonawce takich aranzacji. http://www.artwalls.pl/ jest taka firma Petro International która świadczy usługi i kładzie żywice na posadzkę marki Sillikal może Was zainteresuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrFryga 30.05.2014 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Ja mam taką podłogę w korytarzu na dole, przecieraną i polerowaną jakby ktoś potrzebował jakiś info to dajcie znać bo trochę się naczytałem i nasłuchałem na ten temat zanim się zdecydowałem ( początkowo chciałem tylko wylewkę przecieraną ale stwierdziłem, że fajniejszy efekt uzyskam z żywicą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts