skunks 20.02.2002 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Jak wywabić kreta z dziury... Ryje jak zwariowany, zakłucając moje dobre samopoczucieNa jego wspomnienie zaczyna mi się jeżyć sierść, dostaję niestrawności i organizm mi się zagazowuje.Proszę o konsultację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 20.02.2002 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Ludowy sposób: lejesz wodę do wejścia i czekasz z łopatą przy wyjściu. Nie pytaj mnie jak rozpoznać wejście od wyjścia. Muratorowy sposób: dziecięce wiatraczki - krety nie lubieją ich świstu i drgań, które przenoszą się do ziemi po patyku. Jak nie wieje - sam dmuchaj. Sklepowy sposób: świece dymne na krety. Czy potrzebne pozwolenie na broń chemiczną nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 20.02.2002 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Znam jeszcze metodę na puste butelki wsadzone szyjkami w kretowiska. Krety przenoszą się do sąsiadów. Pozdr. Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baba 20.02.2002 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 maść na szczury, maść na szczury,wyciągamy zwierza z dziury,smarujemy z dołu, z góry,po tygodniu bydlę zdycha a ta maść kosztuje dycha.Aż szkoda ale to nie mój tekst.baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2002 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Podobno cuchnąca ryba wkładana w kretowiska skutecznie je odstrasza i idą do sąsiada.A więc smrodem je,smrodem p.Skunks. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.02.2002 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2002 Pytanie do Majki.A skąd one wiedzą,że sąsiad ma butelki pełne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.02.2002 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2002 Z kretami lub kretem walczę od kilku lat ,stosowałem wszystkie możliwe środki( poza zabijaniem kret jest chroniony prawem, najlepiej złapać takiego typka żywcem i podrzucić uciążliwemu sąsiadowi sam bym tak zrobił ),skutecznym okazał się środek chemiczny w postaci granulatu o nazwie ,,Krecik""-chyba ,jest to czarny strasznie śmierdzący proszek który wsypujemy delikwentowi do dziury w ilośći jedna łyżeczka od cherbaty, oczywiście po odsypaniu kopca a następnie zamykamy ziemią otwór nie zasypując środka chemicznego .Smród rozchodzący sie tunelami na parę miesięcy wypłasza kreta z naszego pięknego trawnika lub warzywnika. A co do butelek, wiatraczków itp.nasz piękny ogód zmienia się w kiczowaty lunapark.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 22.02.2002 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Ogrodzić działkę ogrodzeniem z podmurówką na 1,20 metra. Bydlę nie wejdzie tak głęboko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stopka 22.02.2002 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2002 Próbowałam kiedyś sztuczkę z laniem wody. Wypąpowałam pół studni a kret nadal rył.Znajomy dał mi do posadzenia jakieś czerwone zielsko, które ma podobno pomagać.Fakt że miałam spokój dopuki nie przyszła jesień, zielsko zginęło a kret znowu się wprowadził.Zobaczę w tym roku jaki będzie efekt bo to zielsko podobno rozsiewa się samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafter 23.02.2002 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Potem będziesz pytał czym się pozbyć zielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.02.2002 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2002 Podrzuć mu pod kretowisko spodenki z mnóstwem kieszonek i samochodzik może przeprowadzi się bliżej autostrady - tak doradził mój czteroletni syn - ja tylko to napisałem. Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.02.2002 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2002 Tylko pułapki z rury kanalizacyjnej 50mm.Są do kupienia w hipermarketach.Lanie wody to tylko strata pieniędzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 21.03.2002 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 21.03.2002 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2002 No i znalazłam pierwszą zaletę posiadania zalanej wodą działki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2002 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 On 2002-03-21 09:25, RS wrote: Wiecie że krety są pod ochroną Ale nie na terenie ogrodów! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.03.2002 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2002 A czy reklamy TV i ALARMÓW są zgodne z pkt.3 Regulaminu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2002 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 1. Każdy ma prawo umieścić sygnaturę.2. Murator ma prawo usunąć odpowiedzi nie spełniające wymogów regulaminu.3. Może byś lepiej odniósł sie do meritum sprawy. Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 26.03.2002 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.03.2002 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 A nie mógłby ten kret buszować po polu, a nie po ogrodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RS 26.03.2002 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2002 , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts