Aleksandryta 08.05.2004 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2004 Wsadz butelke bez dna do dziury, która zrobił. Niech mu troche wiatr pogwizdże! U mnie działalo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zosiek 09.05.2004 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 A ja w ogródku warzywnym nasadziłam ząbków czosnku - UCIEKŁ - W INNE MIEJSCE ok 5m dalej od czosnku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 09.05.2004 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 A ja w ogródku warzywnym nasadziłam ząbków czosnku - UCIEKŁ - W INNE MIEJSCE ok 5m dalej od czosnku. ten kret to jakis mondry kurde jest...co ja go dymem, to on w inne miejsce...butelki bez dna nie próbowałem....ale orze równo po działce....mam zamiar sie na niego zasadzić i szpadlem wykopać....co wy na to?...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 09.05.2004 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2004 ... i znowu sezon na krety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 10.05.2004 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Kret jest zwierzakiem chronionym, objęty jest ochroną gatunkową i nie zabijajcie ich . Jak się go pozbyć: 1) odstraszacz Anty Mysion zasilany bateriami. Umieszcz się go w krecim korytarz, 2) butelka bez dna wsadzona do dziurki, 3) umieszczenie w krecich norkach gorowych preparatów silnie pachnących: Kretol, Krecik, szmaty z terpentyną, naftą, 4) sadzenie intensywnie pachnących roślin aksamitek, bazylii i wilczomleczy. Ale nie zabijajcie ich. Są ślepe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 10.05.2004 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 ...mam zamiar sie na niego zasadzić i szpadlem wykopać....co wy na to?...pzdr Wykopac i co ??? Ukatrupic ??? Zdecydowanie NIE... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rubin23 10.05.2004 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 Czemu zaraz ukatrupić ? po wykopaniu za ogonek i w inne miejsce,już nie wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 1950 10.05.2004 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 polubićI TO BY BYŁO NA TYLE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_weynrob_ 10.05.2004 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2004 pytanie jak w temacie...pomozcie, bo sil brak...pzdr Spytaj w zoo-może mają jakiegos zbędnego kreta-pewnie niedrogo policzą za niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 11.05.2004 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Aleksandryto ja w temacie butelek bez dna. Otóż musi być denko, bo nie będzie gwizdać , a jak nie ma gwizdania , nie ma skutków. A kreciki mają oćki. Tylko takie nieszczególne. Krecik stworzonko Boże. Jak jest, niechaj sobie ryje. Najlepiej u sąsiada. pozdrawiam z miłosiernym podejściem do sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
legar 11.05.2004 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Spytaj w zoo-może mają jakiegos zbędnego kreta-pewnie niedrogo policzą za niego weyn...ja nie chce drugiego na działce....chcę sie pozbyć tego który już jest...a nie daj boże jak zacznie się namnażać Wykopac i co ??? Ukatrupic ??? Zdecydowanie NIE... aleksandryta...Kret jest zwierzakiem chronionym, objęty jest ochroną gatunkową i nie zabijajcie ich . ...słyszałem, że na działce nie jest pod ochroną...można je wykopywać i "+" stawiać...czy da się jakoś do tej norki prąd podłączyć? może na razie spróbuję tych chemikaliów na niego, o których piszecie...myślę, że najlepiej jednak byłoby go jakoś zwabić na powierzchnię...a potem postraszyć, np szpadlem...jak zrozumie, będzie żyć...pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 11.05.2004 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2004 Aaaaa ma oćki?, ale, jak ostatnio oglądałam kreta, to miałam 10 lat. Rany!kiedy to było I ogonek ma A może bytelka z dnem, teś- wsadzał do dziurki i wydawało mi się, że bez dna legar dajże sobie spokój z tym kretem, a niech będzie, kilka górek będziesz miał. W czym on Ci przeszkadza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honorata 12.05.2004 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 ja widziałam oststanio krecika w Beskdzie Niskim, leżał posód łąki na polnej drodze i był nieżywy na amen, jak takie maleństwo może robic takie duze kopce? nie mial zadnych obrazen z zewnatrz, mzoe umarl ze starosci, albo miał kolkę? wygladal zupelnie jak z czeskiej kreskówki-"Yooo" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
satina 12.05.2004 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Kup sobie do ogrodu psa. Od kiedy mamy w ogrodzie pieska to nie mamy kretów, ale ogrodu (trawki ) też prawie nie mamy bo piesek biegając wydeptał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 12.05.2004 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2004 Zamiast kopczyków będą leje jak po bombie.. Moje psy ryją tak, że chyba podeślę je do ekipy co buduje Metro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 13.05.2004 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 polubić I TO BY BYŁO NA TYLE I o to chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 13.05.2004 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2004 nie mial zadnych obrazen z zewnatrz, mzoe umarl ze starosci, albo miał kolkę? Raczej zalatwila go ulewa w polaczeniu z malym doswiadczeniem w kopaniu bezpiecznych tuneli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzia 24.05.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2004 Dajcie żyć krecikom! Najwyżej wykurzcie je od siebie, ale nie zabijajcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mimi31 03.06.2004 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 A ja przez kilka dni z rzędu zapraszałem teściową na ogródek. Kret jak ją zobaczył to zaczął uciekać po trawie żeby było szybciej. Od tego czasu mam spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pchlistosc 03.06.2004 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2004 odpowiedz jest prosta duzo halasu.Intensywnie kos trawe dlugo przebywaj na ogrodzie kret to zwierze bardzo plochliwe i nie zrazaj sie pierwszym rokiem w nastepnym polezie w diably.aha nie wierz w zadne cudowne srodki typu odstraszacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts