magdusiad 29.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2010 mam prosbe do wszystkich ktorzy sa juz szczesliwymi posiadaczami schodow w APs-ie, a mianowicie: ile metrow biezacych ma barierka na schodach lacznie z barierka nad otworem w stropie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 02.02.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 kochani, cos zamarlo nam forum, nikt nic nie pisze... ponawiam prosbe z tymi schodami co pisalam wyzej moze ktos znajdzie chwilke czasu wolnego aby mi zmierzyc calkowita dlugosc barierki na schodach i wokol otworu w stropie... bede wdzieczna i dzwieczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edytakog 02.02.2010 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 witam , mam pytanie do budujacych Apsika . Czy ktos z Was zostawil spizarkę w kuchni ? chetnei zostawilabym sobie kawalek malego pomieszczenia w kuchni ale ciagle mi z czyms koliduje. Jakies propozycje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juswys 10.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzięki Viola za matematykę! Koszty ogrzewania wyszły identyczne jak u mnie (jeszcze w bloku) z tym że 70m2 i mam max 21 stopni . Kuszący ten węgielek jeśli chodzi o koszty. Czy może ktoś napisać jak to jest w przypadku ogrzewania aps-a gazem? Hej:) My ogrzewamy nasz domek gazem i za mroźny styczeń wyszło nam 460 PLN. Ale dogrzewaliśmy się też kozą. No i temperatury w domu nie windujemy - mamy ok. 19 stopni. Pozdrawiamy:) Justyna i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juswys 10.02.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Dzięki Viola za matematykę! Koszty ogrzewania wyszły identyczne jak u mnie (jeszcze w bloku) z tym że 70m2 i mam max 21 stopni . Kuszący ten węgielek jeśli chodzi o koszty. Czy może ktoś napisać jak to jest w przypadku ogrzewania aps-a gazem? Hej:) My ogrzewamy nasz domek gazem i za mroźny styczeń wyszło nam 460 PLN. Ale dogrzewaliśmy się też kozą. No i temperatury w domu nie windujemy - mamy ok. 19 stopni. Pozdrawiamy:) Justyna i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juswys 10.02.2010 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witam , mam pytanie do budujacych Apsika . Czy ktos z Was zostawil spizarkę w kuchni ? chetnei zostawilabym sobie kawalek malego pomieszczenia w kuchni ale ciagle mi z czyms koliduje. Jakies propozycje ? Ta kuchnia w APS-ie nie jest największa, więc ja bym jej dodatkowo spiżarką nie zmniejszała. Zwłaszcza, że całkiem pojemną spiżarnię można sobie zrobić kilka metrów od kuchni - pod schodami. My tak właśnie zrobiliśmy i jesteśmy z tego rozwiązania bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie:) Justyna i Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 10.02.2010 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witam , mam pytanie do budujacych Apsika . Czy ktos z Was zostawil spizarkę w kuchni ? chetnei zostawilabym sobie kawalek malego pomieszczenia w kuchni ale ciagle mi z czyms koliduje. Jakies propozycje ? Ta kuchnia w APS-ie nie jest największa, więc ja bym jej dodatkowo spiżarką nie zmniejszała. Zwłaszcza, że całkiem pojemną spiżarnię można sobie zrobić kilka metrów od kuchni - pod schodami. My tak właśnie zrobiliśmy i jesteśmy z tego rozwiązania bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie:) Justyna i Marcin Hej Justyna, Możesz zamiescic jakies fotki waszej skrytki pod schodami ? Pozdr. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juswys 10.02.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 witam , mam pytanie do budujacych Apsika . Czy ktos z Was zostawil spizarkę w kuchni ? chetnei zostawilabym sobie kawalek malego pomieszczenia w kuchni ale ciagle mi z czyms koliduje. Jakies propozycje ? Ta kuchnia w APS-ie nie jest największa, więc ja bym jej dodatkowo spiżarką nie zmniejszała. Zwłaszcza, że całkiem pojemną spiżarnię można sobie zrobić kilka metrów od kuchni - pod schodami. My tak właśnie zrobiliśmy i jesteśmy z tego rozwiązania bardzo zadowoleni. Pozdrawiamy serdecznie:) Justyna i Marcin Hej Justyna, Możesz zamiescic jakies fotki waszej skrytki pod schodami ? Pozdr. Krzysztof Dorzuciłam do naszej galerii - 4 ostatnie zdjęcia: http://picasaweb.google.com/juswys/BudowaAPS161?authkey=Gv1sRgCOre1eOz5cH_EQ&feat=directlink Pozdrawiam:) Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 11.02.2010 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Justyna,bardzo fajnie rozwiązane to wejscie do skrytki , my załozylismy drzwi 2 skrzydłowe 2 x 40 cm i tak sie zastanawiam jak rozwiazac sprawe regałow bo w srodku jest troche wąsko... takie duze drzwi jak macie sa faktycznie praktyczne tyle ze u nas jest na tej małej sciance powieszony jeszcze grzejnik 40 cm.Chyba ustawię w skrytce jakies wąskie regały zeby było przejscie. Skryteczka fajna sprawa . Pozdr. Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 11.02.2010 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dorzuciłam do naszej galerii - 4 ostatnie zdjęcia: http://picasaweb.google.com/juswys/BudowaAPS161?authkey=Gv1sRgCOre1eOz5cH_EQ&feat=directlink Pozdrawiam:) Justyna Justynko twoja galeria zdjec jest moja strona startowa hihi. Naprawde swietnie wszystko przemyslalas jesli o mnie chodzi moglabys pracowac jako architekt wnetrz - jednego klienta juz bys miala:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juswys 11.02.2010 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Justyna,bardzo fajnie rozwiązane to wejscie do skrytki , my załozylismy drzwi 2 skrzydłowe 2 x 40 cm i tak sie zastanawiam jak rozwiazac sprawe regałow bo w srodku jest troche wąsko... takie duze drzwi jak macie sa faktycznie praktyczne tyle ze u nas jest na tej małej sciance powieszony jeszcze grzejnik 40 cm.Chyba ustawię w skrytce jakies wąskie regały zeby było przejscie. Skryteczka fajna sprawa . Pozdr. Krzysiek Ale my też mamy dwa skrzydła:) Tylko żeby nie kolidowały nam z grzejnikiem, który u nas też wisi na ścianie po lewej stronie, zawiesiliśmy je na drewnianej jesionowej ramie. Ta rama ma taką szefokość jak grzejnik, więc strzydła otwierają się normalnie i z grzejnikiem nie kolidują Może na zdjęciach tego dokładnie nie widać, ale tak to działa:) Pozdrawiam serdecznie:) Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juswys 11.02.2010 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Dorzuciłam do naszej galerii - 4 ostatnie zdjęcia: http://picasaweb.google.com/juswys/BudowaAPS161?authkey=Gv1sRgCOre1eOz5cH_EQ&feat=directlink Pozdrawiam:) Justyna Justynko twoja galeria zdjec jest moja strona startowa hihi. Naprawde swietnie wszystko przemyslalas jesli o mnie chodzi moglabys pracowac jako architekt wnetrz - jednego klienta juz bys miala:) Pozdrawiam To dopiero komplement! Aż się zaczerwieniłam:) Dziękuję bardzo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina19 12.02.2010 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Jus wys a co masz pod pierwszymi schodkami. Zabudowany trójkąt z drzewa. Jakiś schowek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkrzysiek 12.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Justyna,bardzo fajnie rozwiązane to wejscie do skrytki , my załozylismy drzwi 2 skrzydłowe 2 x 40 cm i tak sie zastanawiam jak rozwiazac sprawe regałow bo w srodku jest troche wąsko... takie duze drzwi jak macie sa faktycznie praktyczne tyle ze u nas jest na tej małej sciance powieszony jeszcze grzejnik 40 cm.Chyba ustawię w skrytce jakies wąskie regały zeby było przejscie. Skryteczka fajna sprawa . Pozdr. Krzysiek Ale my też mamy dwa skrzydła:) Tylko żeby nie kolidowały nam z grzejnikiem, który u nas też wisi na ścianie po lewej stronie, zawiesiliśmy je na drewnianej jesionowej ramie. Ta rama ma taką szefokość jak grzejnik, więc strzydła otwierają się normalnie i z grzejnikiem nie kolidują Może na zdjęciach tego dokładnie nie widać, ale tak to działa:) Pozdrawiam serdecznie:) Justyna My mamy tak jak na ponizszej fotce.(troche stare zdjecie -z zeszłego roku jeszcze ...) Wy macie z tego co widze schody zaczynające sie od prawej strony http://images45.fotosik.pl/155/90480f2a33425289m.jpg pod pierwszymi schodami mozna schowac słodycze ....(to informacja dla Eweliny ) Pozdr. Krzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juswys 12.02.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Jus wys a co masz pod pierwszymi schodkami. Zabudowany trójkąt z drzewa. Jakiś schowek ? Tak, tam jest zabudowany schowek. On tak naprawdę mały nie jest, tylko trochę nieporęczny. Ja planuję w nim trzymać odkurzacz. Pozdrowienia:) Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juswys 12.02.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 My mamy tak jak na ponizszej fotce.(troche stare zdjecie -z zeszłego roku jeszcze ...) Wy macie z tego co widze schody zaczynające sie od prawej strony http://images45.fotosik.pl/155/90480f2a33425289m.jpg pod pierwszymi schodami mozna schowac słodycze ....(to informacja dla Eweliny ) Pozdr. Krzysztof Acha! To już teraz wiem o co chodziło. To rzeczywiście półki chyba muszą być węższe, bo Ty musisz wejść do tego schowka. Ale ja też szerokich półek nie robiłam. Kilkunastocentymetrowe na jakieś słoiczki i butelki naprawdę wystarczają Pozdrowienia:) Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiekg 17.02.2010 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2010 JustynkoJaka masz plytke klinkierowa na elewacji i czy to jest "komplet" z ta ogrodzeniowa? ja mam juz jakas upatrzona ale jest dosc droga i zastanawiam sie czy ta twoja nie bylaby tansza. Pamietasz jaka byla jej cena za m? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juswys 18.02.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Justynko Jaka masz plytke klinkierowa na elewacji i czy to jest "komplet" z ta ogrodzeniowa? ja mam juz jakas upatrzona ale jest dosc droga i zastanawiam sie czy ta twoja nie bylaby tansza. Pamietasz jaka byla jej cena za m? Hej:) Płytka jest z tej samej serii co klinkier z ogrodzenia. Firma Vandersanden kolor Cognac. Nie pamiętam ile za nią zapłaciliśmy, ale wiem, że opłacało nam się ją ściągnąć z Gorzowa (!). W Warszawie żądali za nią dwa razy więcej. W tym Gorzowie znaleźliśmy pana, który sprowadza ten klinkier do Polski, więc wszystko co jest na polskim rynku przechodzi przez jego ręce. Stąd ta różnica w cenie. Ponieważ Pan był solidny i z klinkieru jesteśmy zadowoleni, podaję do niego numer: 605-231-561. Pozdrowienia:) Justyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pakom 18.02.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Witamy sdecznie! Widzimy ze forum cos "podumarlo" w ostatnim czasie, malo ludzi sie wypowiada a przeciez nieuchronnie zbliza sie czas rozpoczecia sezonu budowlanego i ... nie wiem jak u innych ale w naszych glowach wiele pytan i niejasnosci... W oczekiwaniu na wiosne i (pozwolenie na budowe) zastanawiamy sie nad zastosowaniem w naszym apesiku instalacji solarnej... Moze ktorys z doswiadczonych forumowiczow ma jakas wiedze na ten temat? Beata i Zbyszek jaka instalacje solarna zastosowalaliście i jak ją oceniasz? Dzieki za podpowiedzi i... byle do wiosny:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szybka 19.02.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2010 Justyna jak miło mi czytać, że w moim mieście jest coś tańsze. Bo z mojego doświadczenia budowlanego wynika, że Gorzów jest najdroższym miastem w Polsce. Ja nie mam ani jednej rzeczy z magazynów gorzowskich. Komin z Białegostoku, przewody elektr. z Kielc, szmbo z Radomia, suporeks ze Szczecina itd, itd..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts