apees 04.05.2011 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 Witam! Czy posiada ktoś kosztorys domku APS-161+2g (z garażem dwustanowiskowym)? Jeśli tak to prosiłbym o przesłanie. Pozdrawiamapees Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 05.05.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Witam. Prace przy posadzkach, nareszcie.https://picasaweb.google.com/Darek.dr.floyd/BudowaPosadzki# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajarek 07.05.2011 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Dex ale gonisz z pracami:) U mnie robią się tynki i w związku z tym mam pytanie:ile Ci wyszło metrów tynku i ile będzie metrów posadzek? i uwzglednij zmiany projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 08.05.2011 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2011 Ja nie zmienialem projektu jesli chodzi o metraz. Ogolnie policzyli mi za 480 metrow kw. w tym wszelkie obrobki okienne luki i jeszcze drzwi wejsciowe. Posadzek mam ok 160m kw tu bedzie anhydryt i tu jest podlogowka a reszte czyli garaz i kotlownia - jastrych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgosiek 10.05.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) Hej! u nas metraż tynków wewnętrznych wyniósł ok 515m (z poszerzonym garażem i podniesioną ścianką o jeden pustak) Mam pytanko do forumowiczów:jakie grzejniki wybraliście lub wybieracie- stalowe czy aluminiowe? bo mamy sprzeczne informacje które są bardziej wydajne. Edytowane 10 Maja 2011 przez malgosiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 12.05.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2011 Kolejne fotki z podlogowki. Jam to sam ,nie chwaląc sie, wszytko uczynil https://picasaweb.google.com/Darek.dr.floyd/BudowaPosadzki# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajarek 16.05.2011 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 Dex jestem pełna podziwu Pieknie. Nie sądziłam,że samemu mozna coś takiego zrobić. Masz talent:) Czy podłogówkę bedziesz miał w całym domku, bo my planujemy położyć na całości? Ciekawa jestem jak inni rozwiązali problem ogrzewania podłogowego w swoich apsikach i co sądzą na ten temat? Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 18.05.2011 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Podlogowka w calym domu oprocz garazu i kotlowni i nawet nie robcie inaczej. W gruncie rzeczy podlogowke zrobic miena nic prostrzego. Fajna robota czysta i przyjemna. Ja z zawodu jestem elektrykiem i instalacje el. sam robilem ale tak jak sie ubrudzilem i przy tym kurzu, gruzu bylo to klekajcie narody. Jak rozmawiam ze znajomymi co maja podlogownie i nie w calym domu to mowia ze zaluja tylko jednego w podlogowce - ze nie zrobili jej w calym domku. Grzanie niskotemperaturowe to raz ze komfort, dwa oszczednosci gazu a trzy to nawet jak sie za mocno znietrzezwie to przespie sie na podlodzie Edytowane 18 Maja 2011 przez Dex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajarek 18.05.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Dex dzięki za @. Utwierdziłeś mnie w przekonaniu,że dobrze robimy z tą podłogówką na całości. A jak ogrzejesz kotłownię i garaż?Nic nie planujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 19.05.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Garaz i kotlownia beda ogrzewane grzejnikami imergas. Zwazywszy ze temperatura z kotla bedzie max 55 stopni wiec grzejniki sa troszke przewymiarowane aby nadazyly przy tej temp. zagrac oba pomieszczenia do 15 stopni w zimie. Panietaj ze ogrzewanie w garazu i kotlowni musi byc bezwzglednie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajarek 19.05.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 pamiętam o ogrzewaniu garazu i kotłowni. My planujemy tez podłogówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 20.05.2011 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Kolejne fotki z ciągów wodnych.https://picasaweb.google.com/Darek.dr.floyd/BudowaCiagiWodne# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajarek 23.05.2011 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Dex ale gonisz do przodu. Jesteś o kroczek wcześniej jak ja. To dobrze, bo mam kogo radzić się, pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobolf 26.05.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam Wszystkich. Jestem teraz na etapie tynków i stąd moją prośba o pomoc i odpowiedź: 1) Zamierzam w środku zrobić tynki maszynowe gipsowe - ile wyszło Wam m2? 2) Prośba również o odpowiedź jaki metraż wyszedł Wam również w wykończeniu zewnętrznym ( zamierzam użyć styropianu 14 + elewacja silikat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 27.05.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Witam Wszystkich. Jestem teraz na etapie tynków i stąd moją prośba o pomoc i odpowiedź: 1) Zamierzam w środku zrobić tynki maszynowe gipsowe - ile wyszło Wam m2? 2) Prośba również o odpowiedź jaki metraż wyszedł Wam również w wykończeniu zewnętrznym ( zamierzam użyć styropianu 14 + elewacja silikat) W srodku tynkow wyszlo ok 500 metrow kw a elewacji ok 200m kw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajarek 28.05.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2011 u mnie 550m wewmątrz i elewacji ok 200 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lobolf 30.05.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 04.06.2011 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2011 (edytowane) Kolejne fotkihttps://picasaweb.google.com/Darek.dr.floyd/BudowaPosadzki#https://picasaweb.google.com/Darek.dr.floyd/BudowaCiagiWodne#https://picasaweb.google.com/Darek.dr.floyd/BudowaTaras02# Edytowane 4 Czerwca 2011 przez Dex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dex 10.06.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 schody schody schody...https://picasaweb.google.com/Darek.dr.floyd/BudowaSchodySchodySchody02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martajarek 10.06.2011 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 A co tu taka cisza? Moi mili powiedzcie ile i jakiej wełny daliście na ocieplenie poddasza? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts