Fidlos_Diablos 27.04.2007 11:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ja dziś tylko z synem na spacerze, ale parówa niezła faktycznie. W tereny budowlane nie zaglądałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 07.05.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 ...a co u Ciebie tak ciiicho? widziałam geodetę na Twojej posesji? mapka gotowa?pozdrowionka.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuber 07.05.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Witam Ciekawe co tam wymyślicie z architektem. My też wyrzucamy tę ścianę w holu, a w przejściu między kuchnią i salonem chcemy drzwi przesówane.Poza tym zgapiliśmy się z garażem , spokojnie mogliśmy go powiększyć , a w ferworze załatwiania wszystkiego przegapiliśmy/według projektu garaż ma 16m i nie jest to dużo/Patrząc na dom Konrada z forum, zaczęłam się zastanawiać, czy nie byłoby dobrze dołożyć okno dachowe w łazience/ ze wzgl. na symetrię, ale to rzecz gustu/ Dzisiaj zaczęliśmy budowę!Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 07.05.2007 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2007 Mapka ma być w tym tygodniu. A z architektem to nie wiem bo się cały czas wahamy z projektem. W polu widzenia zostaje jeszcze Oliwka z HB Studio, głównie ze względu na salon - oświetlony z trzech stron.Ale dopóki nie kupimy projektu - ostatecznie nie wiadomo co będzie - program użytkowy mają taki sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 10.05.2007 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Hej! Mamy pytanko: gdzie i do kogo muszę pójść w sprawie założenia internetu w domu w Złot.? ...muszę go mieć... od wrzesnia:wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 10.05.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 NIestety ja mam Telekompromitację Polską więc to musisz załatwiać w Inie. Z tego co wiem inny dostęp szerokopasmowy nie jest dostępny.Ale jeszcze popytam. TZN we wrześniu parapetówa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 11.05.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Dzięki za info...a coś takiego jak neostrada ale na abonament bez telefonu stacjonarnego to jest realne? faktycznie muszę zgłębić temat bo z TP to mnie na parapetówkę nie będzie stać!!! ps. muszę skoczyć do wójta...szukam pracy w szkole, przedszkolu itd. no i najlepiej od września pozdro.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 11.05.2007 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Z TP sa to nie wiem jak jest chyba teraz zażyczyli sobie zamiast abonamentu coś co nazywa się "opłatą za utrzymanie łącza" czy coś takiego. A z pracą to zawsze możesz dojeżdżać . Ja mam do pracy 46 km w jedną stronę . Napisz mi na priva jakie masz wykształcenie, ok? Dowiem się czy kogoś szukają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Fidlos-chciałam oglądnąc projekt Waszego domku, jednak nie otwiera mi się stronka czekam na kolejne wpisy, bo dawno Cię w blogu nie było.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 19.08.2007 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Troszkę specjalnie zaniedbałem Bloga bo przestraszyłem się tego co stało się Keiro, jak by nie było niedaleka okolica (osowa góra).A poza tym troszkę czasu brak.Projekt na http://www.hbstudio.pl projekt oliwka w lustrzanym odbicu i bez garażu.A tak w ogóle to wszystko do bani, jeszcze mi się budowa nie zaczęła a już problemy.Dzięki za namiary na kierownika budowy! Będę dzwonił w poniedzielnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2007 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Fidlos-super domek wybrałes a co się dzieje??może pomożemy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 19.08.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 No właśnie pomagasz - poleciłaś mi kierownika budowy.Dzięki, oby się tylko zgodziłaPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.08.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 w razie czego -pisz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 19.08.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2007 Ok !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 09.11.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2007 Fidlos nie myślisz żeby zmienić majstra?..... W sumie czas Cię nie goni ...przemysl to chociaż....posłuchaj starej sasiadki pozdro. ula. ps. a jutro obejrze ten Twój domek w drodze do piekarni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 10.11.2007 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 Nie, narazie nie. MA dokończyć stan zero, a potem się zobaczy. Do wiosny daleko. A poza tym jak się nad nim wisi to dobrze buduje.Jakoś dam radęPozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 21.03.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 WESOŁEGO ALLELUJA!!!!! http://kartki.onet.pl/_i/d/tulipan_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fidlos_Diablos 22.03.2008 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Wszystkim życzę Wesołych, a przede wszsytkim Spokojnych Świąt. No a potem niech się mury pną do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts