Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do blogu budowlanego Fidela

Recommended Posts

• 2 weeks później...

Witam

Ciekawe co tam wymyślicie z architektem. My też wyrzucamy tę ścianę w holu, a w przejściu między kuchnią i salonem chcemy drzwi przesówane.Poza tym zgapiliśmy się z garażem , spokojnie mogliśmy go powiększyć , a w ferworze załatwiania wszystkiego przegapiliśmy/według projektu garaż ma 16m i nie jest to dużo/

Patrząc na dom Konrada z forum, zaczęłam się zastanawiać, czy nie byłoby dobrze dołożyć okno dachowe w łazience/ ze wzgl. na symetrię, ale to rzecz gustu/

Dzisiaj zaczęliśmy budowę!

Pozdrawiamy

Mapka ma być w tym tygodniu. A z architektem to nie wiem bo się cały czas wahamy z projektem. W polu widzenia zostaje jeszcze Oliwka z HB Studio, głównie ze względu na salon - oświetlony z trzech stron.

Ale dopóki nie kupimy projektu - ostatecznie nie wiadomo co będzie - program użytkowy mają taki sam.

Dzięki za info...a coś takiego jak neostrada ale na abonament bez telefonu stacjonarnego to jest realne? faktycznie muszę zgłębić temat bo z TP to mnie na parapetówkę nie będzie stać!!! :wink: ps. muszę skoczyć do wójta...szukam pracy w szkole, przedszkolu itd. no i najlepiej od września :lol: :wink: pozdro.u.

Z TP sa to nie wiem jak jest chyba teraz zażyczyli sobie zamiast abonamentu coś co nazywa się "opłatą za utrzymanie łącza" czy coś takiego.

A z pracą to zawsze możesz dojeżdżać ;). Ja mam do pracy 46 km w jedną stronę ;).

Napisz mi na priva jakie masz wykształcenie, ok? Dowiem się czy kogoś szukają.

• 3 months później...

Troszkę specjalnie zaniedbałem Bloga bo przestraszyłem się tego co stało się Keiro, jak by nie było niedaleka okolica (osowa góra).

A poza tym troszkę czasu brak.

Projekt na http://www.hbstudio.pl projekt oliwka w lustrzanym odbicu i bez garażu.

A tak w ogóle to wszystko do bani, jeszcze mi się budowa nie zaczęła a już problemy.

Dzięki za namiary na kierownika budowy! Będę dzwonił w poniedzielnik

• 2 months później...
  • 4 months później...