SAVAGE7 22.04.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 niestety i ja nie odpowiem ci konkretnie. wiesz.... alfa romeo to piękne autka i jak ktoś się na nie napali to żadne argumenty nie trafiają. później tylko częściej odwiedza mechaników. ale zawsze będzie mógł powiedzieć, że ma piękny wóz. i jeśli mu to odpowiada to ok. podobnie jest z Tobą. wiesz, że i tak kupisz którąś z tych pralek i jeśli by nawet opinie były negatywne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 22.04.2007 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 No tak, napewno kupie któraś z nich ale chodzi mi o to, żebyscie mi doradzili lub podzielili sie swoja opinia na temat tych modeli. KTÓRĄ Z NICH WYBRAC, KTÓRA BĘDZIE LEPSZA Z TYCH DWÓCH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 22.04.2007 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 myslalem tylko ,ze forum sluzy wymianie pogladow,ocen i ogolnie pojetej pomocy....zwlaszcza kiedy przyjdzie wydac ciezko zarobione pieniadze.. To racja. czepianie sie slowek na p traci dziecinada,mnie to nie rajcuje... A kto sie czepia? Wroc do powyzszego. Jesli pomoc, to w konkretnym przypadku. Jesli ktos chce kupic samochod, to nie doradzamy mu kupna mieszkania, bo to lepszy wybor... nikt nikomu nie proponuje Smega,bo Smeg nawet pralek nie robi. Czyzby??? http://www.mizar.pl/Pralki/nazwa/asc/Smeg/Wszystkie/1/ Podobno "robisz" w tym biznesie od kilkunastu lat. A wystarczylo wrzucic do pierwszej lepszej wyszukiwarki "smeg pralki". Ale chyba juz ktos przede mna, powyzej, komentowal rzetelnosc sprzedawcow. Fakt faktem, iz Siemens z pewnoscia cieszy sie lepsza opinia niz Ariston. Jednak z dwoch zaproponowanych przez malutka, wybralbym Ariston. Ariston to faktycznie taka alfa romeo. Jesli sie dobrze trafi, to bedzie sluzyla latami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nom 22.04.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ja mam od 4 m-cy boscha 45cm WLF 20260, jest mała, ma fajny wygląd, polskie opisy więc nie trzeba się domyślać co do dany symbol znaczy albo szukać rozpiski, prosta w obsłudze, bardzo dobrze dopiera pranie (poprzednio miałem whirpoola i nie zawsze dopierała). Ale... ... no właśnie, zawsze jest jakieś "ale", jest bardzo głośna, nawet głośniejsza niż whirpool. Przy 1000 obr./min. jest tak głośna jak startujący F16. Dla porównania koleżanka ma Aristona od 3 lat i jest cicha, może nawet prać w nocy, w czasie prania słychać tylko chlupot wody, a w boschu jakby łożyska były od początku "zajechane", ale tak ma chyba każdy model, bo kupiłem razem z kumplem ten sam model i on mówi to samo. Aha, mój model był produkowany w Niemczech, może te wyprodukowane w Polsce są lepsze, najlepiej jak sprzedawca podłączy na sklepie i można samemu posłuchać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
uranos 22.04.2007 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Panie i Panowie Przestańmy się przekomarzać kto jakim jest sprzedawcą, ile jest producentów pralek itp. Pytanie jest proste LG czy Aiston. Ja jeste za Aristonem 1. Też byłem sprzedawcą AGD przez 6 lat. W naszym asortymencie nie było firmy Ardo ale z opinii kolegów z serwisu z włoskich firm w "umiarkowanej" cenie najlepiej plasuje się właśnie Ariston. 2. Pralki LG są na poslim rynku chuba od niedawna - czy coś można powiedzieć na temat ich awaryjności - nie wiem nigdy nie sprzedawałem. Może jakiś kolega z serwisu mógłbym zabrać tu głos. 3. Ariston jest już sprawdzony ale jak każda firma może zdarzyć się jakiś bubel. Nawet mercedesy się psują (Klasa "A" nie przeszła testu łosia). Więc jeśli ja stanąłbym przed wyborem LG czy Ariston to na pewno Ariston. A wy chcielibyście mieć telewizor firmy Aristo?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmagdaa 22.04.2007 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 wszystko jedno jaka, najwazniejsze zeby nie byla ladowana od gory!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aqep 22.04.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 wszystko jedno jaka, najwazniejsze zeby nie byla ladowana od gory!!!!!!!!!!! a czemu nie od gory?? ...do postu wyzej ARISTO to polski producent notebookow wiec masz na mysli pewnie aristona ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 22.04.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 mam aristona (z suszarką) od lat 8- jest superprzeżyła 5 przeprowadzek jestem z niej b. zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 22.04.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Też mam ariston, ładowaną od góry.Nie wiem czy dlatego że ładowana od góry, czy co, ale tłucze się strasznie (na pewno jest dobrze wyważona) jest poprostu bardzo głośna.Kupona była 2,5 roku temu, jeden z droższych modeli i taki hałas. Reszte to same superlatywy. Ma fajne programy, łatwa w użyciu, nie zepsuła się, łatwo się czyści, świetnie dopiera - ale to chyba raczej proszek. Nie ma zacieków po praniu, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 26.04.2007 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 A ja mam LG od tzrech lat i jest super najwazniejsze to trafić na dobry egzemplarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malutka123 03.05.2007 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 No i jestem ju po Stoi u mnie w domu nowiutka pralka ARISTONA AQSF 109, z wyglądu jest bardzo ładna a co do pracy to jeszcze nie mam do konca zrobionej elektryki więc jeszcze musi chwilke poczeka na pierwsze uruchomienie Jeśli ktos z Was wybrał też ten model to podzielcie sie swoja opinia na jej temat... A no i oczywiście zakupiłam ja w slepie internetowym zadowolenie.pl bo wyszło duzo taniej no i mam dodatkowo gratis 5-cio letnia gwarancje na nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rufio 03.05.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Caly sprzet do kuchni : lodowa, zmywara, piekarnik, plyta , okap jedzie ariston. A pralka to whirlpool ale tylko dlatego ze pralke juz mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts