Kornelia Chełm 10.05.2007 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Wanna będzie asymetryczna 170x110. Ta w projekcie już nieaktualna Sylwio, ja prawie identycznie zaprojektowałam łazienkę w swojej Kornelii. Tylko, że nie bedzie kabiny prysznicowej. Narożna ściana będzie pusta. Sylwio mam pytanko jak można ściągnąć taki program do projektowania wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 10.05.2007 13:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 My wyprostowaliśmy tą ścianę. Program jest na stronie Koła http://mojalazienka.kolo.com.pl/ Ale to jest tylko do projektowania łazienki z ceramiki Koła.Pozdrawiam Sylwia Ps. Napisz mi na priv jak tam Wasza budowa, masz nowe zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 10.05.2007 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Polecam kwadratowy brodzik i prysznic, ze względu na to, ze jest w nim duzo wiecej miejsca niz w polokraglym. Ponadto fajnie wyglada w duzej łazience- ja mam okolo 10m2. Ponadto polecam niski brodzik. Mam dolomitowy, przez co woda spływajaca tak nie halasuje jak w akrylowym. Biorąc prysznic moge rozmawiac z osoba ktora jest w lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 10.05.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Polecam kwadratowy brodzik i prysznic, ze względu na to, ze jest w nim duzo wiecej miejsca niz w polokraglym. Ponadto fajnie wyglada w duzej łazience- ja mam okolo 10m2. Ponadto polecam niski brodzik. Mam dolomitowy, przez co woda spływajaca tak nie halasuje jak w akrylowym. Biorąc prysznic moge rozmawiac z osoba ktora jest w lazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korciula 10.05.2007 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 sorki, ze az 2 razy poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia13 10.05.2007 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Dziękuje za spostrzeżenia, na pewno przed robieniem łazienki wszystkie uwagi będę analizować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts