rafal477 20.04.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 witam serdecznie chce kupic dachowke tylko niewiem na jaka firme sie zdecydowac.prosze o porade. dziekuje i pozdrawiam .dzidyaekuje wszystkim za dorady.ja na pierwszym miejscu stawiam jakosc a reszta pozostaje na drugim miejscu.chodzi mi o jak najlepsza firme i niewiem na jaka sie zdecydowac.poprostu nieznam sie na tym.chodzi mi o konkretne typy firm ktore produkuja wmiare dobrej jakosci dachowke za rosadna cene.dodam ze chce dachowke ceramiczna.dzieki za rady i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgoss 21.04.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Przede wszystkim szukasz w sieci lub hurtowni co jest dostępne, następnie wrzucasz producenta i model w wyszukiwarkę forum i masz odpowiedzi zadowolonych mniej lub bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aleksandra1 21.04.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Polecam Roben. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 21.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 My również zdecydowaliśmy się na dachówkę z Robena. Na stronie Robena możesz oglądnąć sobie wszystkie kolory i dopasowac do elewacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 21.04.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 taa, Robena dostaniesz w 2008 r.Malgoss ma racje - sprawdź jaka dachowka jest dostępna, na jaką cię stać (ceny od 36 za Robena do 120zł/mkw), jakie twoje preferencje estetyczne.Ja mam Bogena Innowo12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 22.04.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 No właśnie, kazdy tak straszy że trzeba czekać nie wiadomo ile. Nam tez w wielu hurtowniach mówili ze Roben za ok. 5 miesięcy a trochę pojeżdziliśmy, poszukaliśmy i znależlismy od ręki dokładnie taka jaka nas interesowała czyli czarno-brązową i w dodatku po cenach z przed podwyżki. Dlatego proponuje odwiedzić wiele punktów sprzedazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts