maciejc 20.04.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Tutaj proszę umieszczać komentarze (o ile takowe się pojawią) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wciornastek 27.07.2007 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2007 Oj mam nowy dziennik do poczytywania. Będę śledzić postępy waszych zamagań. A co do 1000 m ogrodu z tyłu domu to chyba lepeij więcej mniejsca na różne rożności ogrodowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 29.07.2007 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Dziękuje . Jest mi miło, ze czytasz moje wypociny. Jestes pierwszą oficjalną czytelniczką. Dziennik postanowiłem założyć po przeczytaniu kilkunastu innych dzienników - uważam, że jest to miła pamiątka po budowie. A że elektronicznie jest prościej zrobić niż papierowo, to tak wyszło Nie aktualizowałem go trochę ostatnio, bo po pierwsze budowa się posuwa powooooli, a po drugie mamy teraz trochę obowiązków rodzinnych. Ale melduję, że dziennik zaktualizowany na bieżąco. W kwestii ogrodu, to chyba do koszenia samej trawy trzebaby mini traktorek zakupić. Ale może jakiś stawek ?? . Bo na Szczepankowie to są dośc wysokie wody gruntowe i może trzeba to wykorzystać. ALe to dopiero jak dzieciaki podrosną, bo cały czas obawialibyśmy się, że któraś tam wpadnie... Ale romantyczny duży ogród z małą kaskadą wody ?? Czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
YreQ 30.07.2007 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Gratuluję budowy domku, a przede wszystkim CÓRKI - BO NIC TAK NIE DAJE SZCZĘŚCIA JAK DZIECKO. Będę do was zaglądała Pozdrawiam mama Julki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 30.07.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Gratuluję budowy domku, a przede wszystkim CÓRKI - BO NIC TAK NIE DAJE SZCZĘŚCIA JAK DZIECKO. Będę do was zaglądała Pozdrawiam mama Julki Dziękuje. NIc nie daje szczęścia jak dwójka dzieci , ale już idzie z górki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 04.02.2008 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2008 Witaj, trafiłam do Waszego dziennika i komentarzy tropem z wątku o odkurzaczach centralnych Buduję (zamierzam właściwie) Dom w Groszku też z Archonu ale w Luboniu. Teraz papiery się załatwiają. Widziałam zestawienie ofert na odkurzacz centralny. Daj znać na co i kogo się zdecydowaliście. Interesuje mnie wszystko tzn projekt, materiały i wykonawstwo. pozdrawiam, aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 16.02.2008 00:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Witaj, trafiłam do Waszego dziennika i komentarzy tropem z wątku o odkurzaczach centralnych Buduję (zamierzam właściwie) Dom w Groszku też z Archonu ale w Luboniu. Teraz papiery się załatwiają. Widziałam zestawienie ofert na odkurzacz centralny. Daj znać na co i kogo się zdecydowaliście. Interesuje mnie wszystko tzn projekt, materiały i wykonawstwo. pozdrawiam, aga Witaj Dom w groszku 2 ma dostawiony garaż, co w naszym przypadku dyskwalifikowało projekt. Ostatecznie zdecydowaliśmy się na firmę MTC. Rurki (jak było napisane w wątku o odkurzaczach) są uniwersalne. I jak dojrzejemy to będziemy mogli założyć dowolną (prawie) jednostkę. Firma zaproponowała dołożenie dodatkowego gniazda na piętrze, ze względu, że jedno gniazdko mogłoby nie objąć całej góry. Ostatecznie za 4 punkty wyszo 1000 PLN, wynegocjowaliśmy jeszcze rabat 10%. Jeżeli chcesz dokładniejsze szczegóły i oferty, daj proszę jakiś adres mailowy. Pozdrawiam PS. Zmobilizowałaś mnie do aktualizacji dziennika, najpóźniej w niedzielę będą aktualne zdjęcia i opis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 16.02.2008 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Dzięki i czekam na obiecaną aktualizację. Adres wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 17.02.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2008 Nooo, jestem pod wrażeniem... Masz to wszystko zapisane, czy tak z pamięci piszesz w szczegółach o tym co było w listopadzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejc 15.03.2008 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Z pamięci wszystko... Pewne rzeczy i historie zapadają na długo w pamięć... Chociaż po jakimś czasie pamieta się tylko te dobre . Aha, melduje, że dziennik jest na bieżąco . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agakz 15.03.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2008 Widziałam i czytam A pamięć taką chciałabym mieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts