neeon 21.04.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 witam was serdecznie moi drodzy .. na forum bywam już od dawna .. jako że budownictwo i sprawy z nim związane to takie małe hobby . a forum jest naprawdę rzeczowe stwierdziłem ze najwyższa pora zarejestrować się i przywitać wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 21.04.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witaj, Rozgość sie na stałe wyprzedziłam Froschkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 21.04.2007 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 cześć majka witam Cie serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witaj, Rozgość sie na stałe wyprzedziłam Froschkę troche pozno ,ale....calkiem szczerze witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 23.04.2007 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 frosch .. dzięki ja cie także pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 23.04.2007 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Cześć neeon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daisy-stokrotka 24.04.2007 05:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To i ja dołączę do tak wytwornego grona i sie przywitam z Tobą HELLO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
neeon 24.04.2007 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Witam was , daisy-stokrotkajabkodzięki za ciepłe przyjęcie mam nadzieje że niebawem przyjdzie nam porozmawiać na jakieś ciekawe tematy , jak na razie jestem na etapie podjęcia życiowej decyzji tj. jako młodzian zastanawiam się czy budować dom .. czy może mieszkanie w bloku .. nie mogę się zdecydować widzę już tak od roku .. sami wiecie to trudna decyzja zwłaszcza że budżet ograniczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts