Eugeniusz_ 21.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2007 Witam wszystkich w swoich progach i proszę dzielić sie swoimi uwagami - na temat gustu nie będę dyskutował , po za tym wszelkie miłe i niemiłe uwagi wskazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 23.04.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ładna działka, doskonałe miejsce, komunikacja blisko Widziałem, często tam zaglądam Teraz to juz tylko zaczynać Pozdrawiam i połamania łopaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.04.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Kris dzięki dzięki , fakt połamania łopat, wchodzą "kopacze" 11 maja oczywiście Pan Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 19.05.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Extra to wygląda Ławy jak z książki I TAK TRZYMAĆ U mnie w górę cegiełki od środy i tez do przodu Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.05.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2007 Kris też wydaje mi się ze to wykonanie książkowe ale oby tak dalej. We wtorek zabierają się za instalacje kanalizacyjną no i do końca tygodnia zagęszczenie i płyta . Nie omieszkam odwiedzić Twojej budowy, i zrobię małą inspekcję , może uda nam się zgrać aby się spotkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 27.05.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Eugeniusz!! Gratuluję postępów! Jak sa zalane stopy to już jesteś ... budowniczym pełną gębą.. Gratluję decyzji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.05.2007 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kze dzięki dzięki , już nie tylko fundamenty ale także chudziak , takze już mam na podłodze beton a nie błoto już jest po czym chodzić "Zdradz mi co miałeś na myśli pisząc "gratuluję decyzji" :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 28.05.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 Kze dzięki dzięki , już nie tylko fundamenty ale także chudziak , takze już mam na podłodze beton a nie błoto już jest po czym chodzić "Zdradz mi co miałeś na myśli pisząc "gratuluję decyzji" :) Gratuluję odwagi rozpoczęcia budowy w takich czasach! W czasach, gdy brakuje i ludzi i cegły oszalały. No może nie cegły tylko ich ceny, ale dla inwestorów to chyba to samo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.05.2007 22:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2007 kze albo odwagi albo głupoty , ale i tak wielu powie ze jestem głupi bo robię piwnicę , ze buduję z klinkieru itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 02.06.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Dlacego od razu głupi? To mocne słowa. Skoro Cię stać to rób piwnicę. Klinkier? Jak bym miał więcej kasy to też byłoby więcej u mnie z klinkieru... A tak to gratuluję odwagi. Poza tym widzę że tempo masz OK. Ekipę też. materiały udaje Ci się załatwić. Dlatego moje gratulacje! Wiem po prostu ile potrzeba czasu, sił i kasy by takie coś osiągnąć. Stal też powoli staje się towarem deficytowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 07.06.2007 10:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Kze dziękuję, tempo dobre ale narazie zastój do 25 czerwca, niestety praca i szkolenie daleko poza, a ekipa woli jak jestem zresztą weszli wcześniej bo mieli takie moce przerobowe wynikające z technologii no i sytuacji na rynku. Teraz mam czas na zebranie materiałów na następny etap, zwoże pomału co potrzebuję, stal całą (wyszło około 5 ton) zamówiłem w Płońsku, od razu pocięta na wymiar no i cena wychodzi niższa niż kupowac prety i ciąć. Tempo chyba zacznie się 25, zobaczymy . O ile dostwca ceramiki dotrzyma terminu i po 1 lipca dostarczy mi pustaki , mam nadzieję że wszystko będzie ok, Ja patrzę na Twój domek jak pomału go wykańczasz, także masz perespektywę że w tym roku zamieszkasz :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 07.06.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 No mam perspektywę.. Wszystko zalezy od ekip... To w takim wypadku do 25 Twoja budowa po prostu odstoi się, beton zwiąże, osiądzie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 08.06.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Kze osiądzie aż nadto. ale przynajmniej spokojnie ściągnę to co potrzebuję, narazie bloczki, cement, wapno i piasek czekają - niestety cegły nie dowieżli, długi weekend ma swoje minusy . Wspominasz o ekipach i mnie przeraza co mnie czeka w przyszłym roku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 No to witamy wśród .. aktywnie budujących.. Skoro materiał zgromadzony to juz połowa sukcesu.. Teraz przecież takie ceny.. To kiedy ekipa wchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.06.2007 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 Ekipa ma się przeprowadzić w poniedziałek a zaczynają we wtorek. Także zaczyna się już na dobre. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 To trzymam kciuki za solidnośc ekip i wykonania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 24.06.2007 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 kze jak widzę i u Ciebie prace posuwają się do przodu, tarakoty i glazurę już wybrałeś, a mnie chyba najbardziej przeraża dobranie póżniej tego wszystkiego :). ładny jest ten "dywanik" na środku daje charakteru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 24.06.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2007 kze jak widzę i u Ciebie prace posuwają się do przodu, tarakoty i glazurę już wybrałeś, a mnie chyba najbardziej przeraża dobranie póżniej tego wszystkiego :). ładny jest ten "dywanik" na środku daje charakteru. Dzięki. U mnie jakoś powli do przodu. W wykończeniówce bardzo uaktywniła się Żona.. A zakupy robiliśmy na wyprzedażach.. Zanczanie łatwiej budowało się do momentu stanu surowego zamkniętego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.06.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2007 Bradzo ładne ściany piwnicy.. Ja mam dom niepodpiwniczony, ale biorąc pod uwagę Twoje zdjęcia to stwierdzam, że te ściany z cegły wyglądają bardzo solidnie. A czemu wszystkie ściany nie sa z bloczków fundamentowych? Taniej z cegły wychodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.07.2007 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2007 Wybrałem z cegły ponieważ w większości już takie pozostaną, także odpada mi tynkowanie a potem malowanie, cegła ładna tylko niestety nierówna, pozostaje mi nie komentować jakie były 2-3 palety, przy następnej dostawie muszę sobie to odbić , Ale muszę przyznać ze murarze murują ją nadzwyczaj równo , tylko fugi mogłyby być cieńsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts