ms. 25.02.2009 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2009 Już całkiem przeprowadzony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 27.02.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 po przeprowadzce ale, niestety małe zdarzenie i jestem uziemiony, ręka w egipcie a ja na zwolnieniu i nie mam dostępu do netu, teraz korzystam z archaicznego modemu więc nie mówię jak działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 09.03.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2009 ręka w egipcie a ja na zwolnieniu :D Zazdroszczę ręce! A tak na poważnie - z tymi rzeczami, których nie można znaleźć - trafiłeś w sedno! Strasznie nie lubię uczucia, kiedy nie wiem gdzie co leży. Wszystkiego trzeba szukać. U nas też niedługo przeprowadzka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.03.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 ręka w egipcie a ja na zwolnieniu :D Zazdroszczę ręce! A tak na poważnie - z tymi rzeczami, których nie można znaleźć - trafiłeś w sedno! Strasznie nie lubię uczucia, kiedy nie wiem gdzie co leży. Wszystkiego trzeba szukać. U nas też niedługo przeprowadzka. Takiej to dobrze - mam na myśłi ręce wczasuje sobie, a druga pracuje za dwie To ma do siebie przeprowadzka żę ciagle coś musi znaleść swoje miejsce no najpierw lub potem trzeba to znaleść . Przeprowadzka to jest to, ta pierwsza noc i próba znalezienia się w nowym, czyli gdzie kuchnia, gdzie sypialnia no i gdzie ulubiony .................. fotel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 12.03.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2009 Po przeprowadzce - dużo Ci zostało drobiazgów do zrobienia? U nas niby wszystko gotowe na przeprowadzkę, ale gdzie nie spojrzę widzę: uchwyt do przykręcenia, tu dokończyć, tam wyrównać, zaakrylować, zaimpregnować itp. Jednym słowem pracy po pachy, z drobną różnicą że będziemy na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.03.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2009 Niestety na każdym kroku jest coś do zrobienia, sam sie na to zdecydowałem, przynajmniej będąc na miejscu pomału coś tam się zrobi, z drugiej strony cięzko się zmobilizować, jak się już by poszło na budowę to robi się cały czas coś, a tak tylko z doskoku , ale postępy są, przychodzi także nadal Pan od wszystkiego i ciągle coś jest do zrobienia, na wiosnę zostało dokończenie balkonów i wejścia - nadal brak wylewki i granitu , ale i tak każdy dzień cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 14.03.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2009 U nas mąż jest panem od wszystkiego, a ja panią od całej reszty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 18.03.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2009 czyli on od czarnej roboty a Ty pokazujesz palcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 19.03.2009 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Coś Ty! Jestem nowoczesna - sporządzam harmongramy, wykresy Gantta, listy "to-do". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 19.03.2009 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 a co to wykresy Gantta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 22.03.2009 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 rozpisanie kolejnych czynności na osi czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 22.03.2009 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 rozpisanie kolejnych czynności na osi czasu. ja to nazywam harmonogram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.03.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Ale jak zawsze problem tkwi w realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 28.03.2009 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Raczej w zachowaniu terminów na lini czasu , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RenataS 18.04.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2009 dziennik budowy super prowadzony, gratuluję, szkoda że zaczynaliśmy w tym samym czasie i nie mogłam poczytać wcześniej tylu cennych informacji krzywisz się na kolor ścian w pokoju córki? to zobacz w mojej galerii co ja zrobiłam w jednej z sypialni możesz podać namiary na firmę, która robiła Ci garderobę? ja też jestem na etapie zbierania dokumentów do inwentaryzacji budynku, czyli znowu papierologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.04.2009 05:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2009 Dziekuję za tak pozytywne zdanie Ppkój córki ładnie wygląda, tyle że musiałem wchodzić w gipsy Garderobę robił ten sam stolarz co całą zabudowę poddasza :), czyli pan Podgórski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Etiuda 10.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Jak fajnie że znowu mozna podziwiac zdjecia z tej wzorowo prowadzonej budowy...sorry ...Domu - Inwestor zapomnial juz o budowie (jak mozna przeczytac w dzienniku). W ogrodzie juz wiele jest zrobione ..sciezki ......o starodrzewie nie wspomnę. Czekamy na dalsze zdjecia..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.05.2009 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2009 Dziękuję, motywujesz mnie aby zrobić parę zdjęc z prac, także będe się starał kilka zrobić, a juz napewno jakie są przeobrażenia w ogrodzie :):0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blaniek 20.05.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Eugeniusz,Jak zwykle po prośbie - masz super barierki schodowe, i w dodatku mocowane do boku - tak jak u mnie musi być. czy podzieliłbyś się namiarem na wykonawcę i uchylił rabka tajemnicy ile Cię to cudko kosztowało? U nas chwilami jak po grudzie, ale w połowie lipca chcielibyśmy się wprowadzić. Blanka PSDzięki za namiar do ekipy od kostki - jesteśmy umówieni na czerwiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 20.05.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Balustrady zamówiłem u forumowego Roman5511 wykonanie, podejście do klienta i pracy na baaaaaaardzo dobrze, minusy, po wykonaniu nagle próba zmiany ceny za metr, nadwyżkowe centymetry, czyli pomiary i wycena niższa niż praca końcowa. Uwaga co do mocowania, troszkę za duży łuk mocowania i wchodzi w przejście, trzeba na to zwrócić uwagę. U mnie przez to jedna barierka musiała być przesunięta i zwężyła wejście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts