canna 14.07.2007 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Witam http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif zajrzałam do Twojego Dziennika z ciekawości jak to buduje się domek z piwnicą i już wiem - trochę inaczej niż bez http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif zdjęcia są bardzo ładne i uderzające jest jedno: jaki ład i porządek panuje na Twojej budowie, widać staranność i dokładność w każdym szczególe http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif gratuluję takiej ekipy i oby tak dalej pozdrawiamcanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 W jakim Banku dtarłes aż do dyrekcji? Gratuluję wytrwałości.. Schody ważna rzecz. U mnie niestety będzie podlewanie. Dobrze, ze wcześniej zobaczyłęś niedoróbkę.. I jak chodzenie po piwnicy? Dom wychodzi na duży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.07.2007 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Witam http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif zajrzałam do Twojego Dziennika z ciekawości jak to buduje się domek z piwnicą i już wiem - trochę inaczej niż bez http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_wink.gif zdjęcia są bardzo ładne i uderzające jest jedno: jaki ład i porządek panuje na Twojej budowie, widać staranność i dokładność w każdym szczególe http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_eek.gif http://forum.muratordom.pl/images/smiles/icon_biggrin.gif gratuluję takiej ekipy i oby tak dalej pozdrawiam canna Dziekuję dziekuję, faktycznie ekipa bardzo dba o ogólny porządek, oby tak dalej :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.07.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 W jakim Banku dtarłes aż do dyrekcji? Gratuluję wytrwałości.. Schody ważna rzecz. U mnie niestety będzie podlewanie. Dobrze, ze wcześniej zobaczyłęś niedoróbkę.. I jak chodzenie po piwnicy? Dom wychodzi na duży? Walczyłem w PKO SA i są naprawdę elastyczni zwłaszcza w oddziale na światowoda 47. Pani Kierownik przesympatyczna Kobieta :) i bardzo normalna :), także bardzo sprawnie :). Za to rezygnuję z Kredytu w Millenium, długi czas negocjacji tylko meilami itd , zupełnie powariowali jakbyśmy mieli już 24 wiek i nie mieli nóg i normalnych spotkań . U nich nadal nie mam decyzji Chodzenie bardzo ograniczone, stoi tam jeszce las i pachnie lasem, ale wielkośc ok, żona twierdzi że moje królestwo czyli garaż będę miał duży :). A dom chyba taki bardzo optymalny, nic za dużo nic za mało, każdy centymetr zaplanowany :), życie dopiero zweryfikuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 14.07.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2007 Ja też mam kredyt w PKO BP. Nie jest źle. Ja mam w I oddziale na Marszałkowskiej. Troszkę bałagan, ale jakoś udaje mi się iść do przodu.. Tak więc cieszę się, że Tobie tez udało się. Najwazniejsze, że wielkość domu dopasowana do potzreb i mozliwości.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 15.07.2007 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2007 Kze, też ale chyba PKO ale ja SA ty BP , najważniejsze że jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pandino_DG 26.07.2007 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam. Mam pytanie dotyczące kredytu. Ja jestem na etapie wybierania oferty. Napisałeś w dzienniku że udało Ci się wynegocjowac dobre warunki. Możesz podać jakie - jeśli to nie tajemnica bankowa - będę mniej więcej wiedział czego się domagać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 26.07.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Witam. Mam pytanie dotyczące kredytu. Ja jestem na etapie wybierania oferty. Napisałeś w dzienniku że udało Ci się wynegocjowac dobre warunki. Możesz podać jakie - jeśli to nie tajemnica bankowa - będę mniej więcej wiedział czego się domagać Poszło na prv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Pięknie, pięknie pnie się dom do góry.. Izolacja to rzeczywiście bardzo ważna rzecz, tak więc słusznie trzeba o nią dbać... Widoki masz też bardzo ładne. Ja tez hadnlowałem z Minoxem i wiem, że nie maja najniższych cen, ale jakość OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.07.2007 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Kze - miłe że jednak ktoś śledzi mój dziennik Mam nadzieję że inwestycja w izolację się opłaci i nie będzie dziwnych zawilgoceń:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Myślę, że nie tylko ja sledzę Twój dziennik.. Nie każdy jest tak "płodny" pod względem postów.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.07.2007 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 No tak, ja dopiero niecałe 500 a ty już ponad 13000, oj sporo sporo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Bardzo ładnie wygląda ten schowany domek.. Brardzo podoba mi się. Od razu widać, że będzie przytknie i ... nie mogę doczekac się jak będzie ogrós tworzony.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 No tak, ja dopiero niecałe 500 a ty już ponad 13000, oj sporo sporo :) Tylko proszę mi tu nie wypominać ilości postów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.07.2007 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ogólny zarys ogrodu w projektach już jest tylko jeszcze nie wszystkie rośliny dobrane, jednak nim dojdę do tego muszę podnieść teren o około 20 cm a z przodu około 30-40 cm, takze sporo ziemi jeszcze muszę nawieść, ale niechce aby dom był poniżej drogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.07.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 No tak, ja dopiero niecałe 500 a ty już ponad 13000, oj sporo sporo :) Tylko proszę mi tu nie wypominać ilości postów... Ja nie wypominam jak by śmiał cokolwiek mówić o elicie forum , ale stwierdzam fakty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 29.07.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Ogólny zarys ogrodu w projektach już jest tylko jeszcze nie wszystkie rośliny dobrane, jednak nim dojdę do tego muszę podnieść teren o około 20 cm a z przodu około 30-40 cm, takze sporo ziemi jeszcze muszę nawieść, ale niechce aby dom był poniżej drogi. Ja będę miał wjazd do garażu mniej więcej na tej samej wysokości co poziom drogi.. Tak to jest jak się buduje zanim droga zostanie zrobiona... PS O ilosci postów proponuję nie dyskutować. Próbowaliśmy namówić Redakcję by nie wyświetlała liczników, ale jakoś nie udało się przeforsować tego projektu. Poza tym już w kilku watkach była ostra dyskusja na temat tych liczników i co one oznaczają - ludzie mają chyba za duzo czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 29.07.2007 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2007 Nie wiem ile czasu ludzie mają , ale chyba niektórzy lubią pisać , inni nie :), ja mam ciężką rekę do pisania więc jak widać:). A liczniki widać jak ktoś jest zaangażowany, chociaż spotyka sie ludzi którzy chcą mieć wiele do powiedzenia, ale tylko chcą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 12.08.2007 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Widze, że mury pną sie do góry!! Tak powinno być. I ekipa jest czysta i OK. To same plusy i tak trzymaj. Powiem szczerze, że taka piwniczka bardzo ładnie wygląda. Bardzo mi się podoba. Może tez powinienem wybudować? Ale juz i tak za późno. A czmu podejrzewałeś, ze forum do niczego nie przydaje się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.08.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2007 kze, chyba nigdzie nie napisałem ze nie przydaje się , tylko mam uczulenie na niektórych, napewno nie na Ciebie , po prostu nie lubie ludzi którzy zawsze i zawsze widzą tlko coś negatywnego , niemożliwego itd . A owszem do góry, muszę przyznać ze ekipa jest ok, nie chwaląc przed zachodem . Piwniczka ma juz jakiś klimat mam nadzieję że go urzyma :). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts