Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klinkierowy Bursztyn - komentarze

Recommended Posts

Dobrze, że nie na mnie jesteś uczulony.. 8) Ja jestem alergikiem, więc wiem co to znaczy być uczulonym.. :(

Widzę, że zbrojenie rzeczywiscie masz niezłe... :lol: No, ale archtekci zabezpieczają się i nie dbają o nasze kieszenie... :cry:

PS

A co Ci powiedziano, że nie uda się (nie pytam kto).? :o

• Odpowiedzi 303
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie dotyczyło to mnie :) , ale jak widzę kogoś wypowiadającego się na kazdy temat, czyli specjlista od wszystkiego czyli od niczego :wink: :wink: , można zostawić ten temat, sa przyjemniejsze :):).

Ostatnio ktoś rzucił hasło na teamt spotkania :lol: :lol: .

To trzeba będzie się wybrać. Ostatnio rzadko bywam w wątku T-B.. :roll:

• 4 weeks później...

wiem co znaczy takie przerzucanie ze świadomością że znowu bedzie trzeba przerzucić :-? :-? hm, ale jakie 3 tony :o :o :o :wink: :wink: razy 30 by mi tak wyszło :-? :-? , delikatnie liczac przerzucone 3 wywrotki po 30 ton, ale chyba miały wiecej bo piach bardzo mokry ale licząc jako normalny i tak wychodzi 90 ton :o :o :o :-? 8) , ale tak jak piszesz na swoim i pozostanie na swoim 8) 8) :wink: .

Nie wiem kiedy będę , niestety doba skróciła mi się do 24h i nic nie chce być wiecej :-? :-? :wink: , ale postaram się uprzedzić, no i odwiedzić :):)

• 4 weeks później...
Nie było mnie u Ciebie kilka dni, a tu takie straszne rzeczy... :o Skopany proekt więźby.. :o Kurcze, to masz jazdę.. :(

Góral z ekipy już naprawił dwie lukarnie, ale woże się wykonawca, architekt, kwestia płatności za dodatkową pracę :evil: :evil: :evil: :o :-? . Została jeszce jedna okazało się zę też zjechane wymiary :evil: :evil: :evil:

• 1 month później...

Eugeniuszu - chapeau bas!!

Piekny dom budowany w super tempie. I modelowo, bo mam wrażenie, że powinnam poczekać na twój dziennik i potem budować jak z instrukcją w ręku. :lol: :lol: :lol:

Ileż ja mogłam błędów uniknąc! :-? Choć najlepiej nauka wchodzi przez grzbiet ( znaczy się na własnych błędach co razami na ten grzbiet sypią).

rozumiem, że na zewnątrz będzie klinkier? Suuper

Trzymam kciuki i będę dziennik śledzić.

• 3 weeks później...

Tempo zgodnie z planem, niektóre etapy przełożone, ale bez tragedii, termin ostateczny niezagrożony :lol: :lol: .

Jednak wolałbym być na Twoim etapie :wink: :wink: , ale patrząc na historię kiedyś chciałem być własnie na tym etapie :-? :wink: :wink: . Dzięki za ocenę, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy::):):).

Tempo zgodnie z planem, niektóre etapy przełożone, ale bez tragedii, termin ostateczny niezagrożony :lol: :lol: .

Jednak wolałbym być na Twoim etapie :wink: :wink: , ale patrząc na historię kiedyś chciałem być własnie na tym etapie :-? :wink: :wink: . Dzięki za ocenę, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy::):):).

Mój etap charakteryzuje się bardzo małą ilością pieniedzy na koncie, sporą ilością rzeczy, które jeszcze trzeba zrobić i stanem szybkiego denerowania się na robotników... Na Twoim etapie byłem spokojniejszy i ... zdecydowanie bogatszy... :wink:

Jesli chodzi o kolor bramy garazowej to tam na prawde jest spory wybór w kolorach. Poza tym i tak nigdy nie będziesz miał takiego samego koloru okien i drzwi. Ponadto brama jest przecież oddalona od okien i jej inny odcien nie jest widoczny tzn. jesli jest inny to właśnie jak się patrzy z róznej perspektywy to tego nie widać.. :wink:

• 3 weeks później...

To ja nieśmiało też złożę życzenia..

http://www.zaproszenia-slubne.com/printmedia/swiateczne2008/4M/1801/1801.jpg

Nie ma szansy na codzienne pisanie.. :wink:

Najważniejsze, że ekipa OK. Prace posuwają sie do przodu.

Tak trzymaj... :lol: