kze 14.08.2007 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Dobrze, że nie na mnie jesteś uczulony.. Ja jestem alergikiem, więc wiem co to znaczy być uczulonym.. Widzę, że zbrojenie rzeczywiscie masz niezłe... No, ale archtekci zabezpieczają się i nie dbają o nasze kieszenie... PS A co Ci powiedziano, że nie uda się (nie pytam kto).? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 14.08.2007 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Nie dotyczyło to mnie , ale jak widzę kogoś wypowiadającego się na kazdy temat, czyli specjlista od wszystkiego czyli od niczego , można zostawić ten temat, sa przyjemniejsze :). Ostatnio ktoś rzucił hasło na teamt spotkania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 15.08.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2007 Nie dotyczyło to mnie , ale jak widzę kogoś wypowiadającego się na kazdy temat, czyli specjlista od wszystkiego czyli od niczego , można zostawić ten temat, sa przyjemniejsze :). Ostatnio ktoś rzucił hasło na teamt spotkania . To trzeba będzie się wybrać. Ostatnio rzadko bywam w wątku T-B.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 08.09.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2007 Nie ma to jak przerzucanie własnego piasku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 09.09.2007 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2007 Nie ma to jak przerzucanie własnego piasku.. poprzerzucać tak ale nie takie tony , ale miło jak działeczka nabiera kształtu i robi się porządek . Postaram się zajrzec do was tak jak zapraszałeś na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 10.09.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 To kiedy będziesz koło mnie? Ja 3 tony własnej glazuro-terkoty 2-3 razy przerzucałem u siebie w domu z kąta w kąt - ale robiłem na swoim.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.09.2007 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2007 wiem co znaczy takie przerzucanie ze świadomością że znowu bedzie trzeba przerzucić hm, ale jakie 3 tony razy 30 by mi tak wyszło , delikatnie liczac przerzucone 3 wywrotki po 30 ton, ale chyba miały wiecej bo piach bardzo mokry ale licząc jako normalny i tak wychodzi 90 ton , ale tak jak piszesz na swoim i pozostanie na swoim . Nie wiem kiedy będę , niestety doba skróciła mi się do 24h i nic nie chce być wiecej , ale postaram się uprzedzić, no i odwiedzić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 05.10.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Nie było mnie u Ciebie kilka dni, a tu takie straszne rzeczy... Skopany proekt więźby.. Kurcze, to masz jazdę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 08.10.2007 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2007 Nie było mnie u Ciebie kilka dni, a tu takie straszne rzeczy... Skopany proekt więźby.. Kurcze, to masz jazdę.. Góral z ekipy już naprawił dwie lukarnie, ale woże się wykonawca, architekt, kwestia płatności za dodatkową pracę . Została jeszce jedna okazało się zę też zjechane wymiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kris19 12.11.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Pięknie, pieknie i równiutko robi wrażenie Tak na marginesie troche kaski poleci na gąsiorki na lukarnach ale coś za coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 12.11.2007 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 Niestety każdy z nas ma coś z Rycerza , lubimy zamki czyli dachy bardzo urozmaicone , a to jak pan na włościach posiadał ileś tam wsi czyli trzeba słono płacić Ale jak zawsze coś za coś, mam nadzieję że będzie dobrze :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magalena 13.11.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Eugeniuszu - chapeau bas!! Piekny dom budowany w super tempie. I modelowo, bo mam wrażenie, że powinnam poczekać na twój dziennik i potem budować jak z instrukcją w ręku. Ileż ja mogłam błędów uniknąc! Choć najlepiej nauka wchodzi przez grzbiet ( znaczy się na własnych błędach co razami na ten grzbiet sypią). rozumiem, że na zewnątrz będzie klinkier? Suuper Trzymam kciuki i będę dziennik śledzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.11.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Dziękuję dziękuję , sam nie uniknąłem błędów , ale mam nadzieję że mój dziennik komuś pomoże jak mi pomogły dzienniki innych. Planuję na elewację klinkier czyli Bursztyn CRH. Zobaczymy jak wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.11.2007 23:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Gratulacje tempa i efektów!!! Stan surowy otwarty widzę, że gotowy i wszystko idzie (odpukać) OK. Oby tak dalej. Bardzo ładnie wygląda Twój przyszły domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.12.2007 06:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Tempo zgodnie z planem, niektóre etapy przełożone, ale bez tragedii, termin ostateczny niezagrożony . Jednak wolałbym być na Twoim etapie , ale patrząc na historię kiedyś chciałem być własnie na tym etapie . Dzięki za ocenę, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy::). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_Beti_ 01.12.2007 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 czy te drzwi są sosnowe ?Jaką mają miej więcej cenę ? Jestem ciekawa bo sama teraz poszukuję drzwi wewnętrznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2007 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Tempo zgodnie z planem, niektóre etapy przełożone, ale bez tragedii, termin ostateczny niezagrożony . Jednak wolałbym być na Twoim etapie , ale patrząc na historię kiedyś chciałem być własnie na tym etapie . Dzięki za ocenę, zobaczymy jaki będzie efekt końcowy::). Mój etap charakteryzuje się bardzo małą ilością pieniedzy na koncie, sporą ilością rzeczy, które jeszcze trzeba zrobić i stanem szybkiego denerowania się na robotników... Na Twoim etapie byłem spokojniejszy i ... zdecydowanie bogatszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.12.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Jesli chodzi o kolor bramy garazowej to tam na prawde jest spory wybór w kolorach. Poza tym i tak nigdy nie będziesz miał takiego samego koloru okien i drzwi. Ponadto brama jest przecież oddalona od okien i jej inny odcien nie jest widoczny tzn. jesli jest inny to właśnie jak się patrzy z róznej perspektywy to tego nie widać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 01.12.2007 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 NIestety brama jest pod oknami , także będzie widać, kolory można dobrać, gorzej jak jest kolor ze strukturą drewna pozostje najczęsciej złoty dąb, najpopularniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 23.12.2007 03:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 To ja nieśmiało też złożę życzenia.. http://www.zaproszenia-slubne.com/printmedia/swiateczne2008/4M/1801/1801.jpg Nie ma szansy na codzienne pisanie.. Najważniejsze, że ekipa OK. Prace posuwają sie do przodu. Tak trzymaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts