an-bud 22.04.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 jestem za. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.04.2007 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Pisanie "inaczej" znaczy: "jestem gupi pisze jak mi pasi" Błędy popełniają wszyscy, czasami przepraszają czasami nie. To jest do wybaczenia . Jak ktoś "powiada" że nnie ma polskiej czcionki z dostępem do "netu" to DNO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 22.04.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 vita vas zulu gula - polska to pekny krai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 22.04.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ...szczelił gola ! ...ten pies to zczepiony ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.04.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 "Za prawde powiadam wam" pajac zawsze pajacem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 22.04.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Staram się pisać z ogonkami (choć niekiedy mnie to wkurza) i po polsku (choć gwarę mam obcykaną).Ogólnie jestem ZA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 22.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Dla jasności, bo przeanalizowałem: wloska polka to oczywiscie włoska półka, w sensie- towar z wloskiej półki. Dotychczas znałem tylko wyższą i niższą półkę. Czy jest polska półka ? (polska polka). Uff... O "pszepraszam" (co by w formule pozostac). Moj cytat to: "ardo to najtansza wloska firma. ariston to najwyzsza polka." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 22.04.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak ktoś "powiada" że nnie ma polskiej czcionki z dostępem do "netu" to DNO. Jesli chodzi ci o moj cytat, to ja mialem na mysli przesylanie maili, nie "dostep do netu". W mailach czasem polskie litery nie przechodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.04.2007 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ponadto, w maliach czesto polskie litery sa zastepowane (po ich przeslaniu) przez dziwne krzaczki. Tylko jak nadawca lub odbiorca ma źle skonfigurowany program pocztowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.04.2007 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 ...szczelił gola ! ...ten pies to zczepiony ?? Ufff... Już kilkakrotnie próbowałam oglądać mecze australijskiego futbolu (a może powinnam napisać footballu) i przez to ciągłe sikanie na bramkę (kilkadziesiąt razy w ciągu meczu) nie mogę. Po prostu mnie trafia jak komentator TV, który z definicji powinien prawidłowo mówić po polsku kilkadziesiąt razy w ciągu meczu mówi 'szczał na bramkę'. Jak dla mnie to tego moczu za dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 22.04.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ponadto, w maliach czesto polskie litery sa zastepowane (po ich przeslaniu) przez dziwne krzaczki. Tylko jak nadawca lub odbiorca ma źle skonfigurowany program pocztowy Ano wiem. Tylko na nadawce maili adresowanych do mnie nie mam zadnego wplywu... I to mnie wkurza. O, tak czytam wtedy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.04.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ponadto, w maliach czesto polskie litery sa zastepowane (po ich przeslaniu) przez dziwne krzaczki. Tylko jak nadawca lub odbiorca ma źle skonfigurowany program pocztowy Ano wiem. Tylko na nadawce maili adresowanych do mnie nie mam zadnego wpływu... I to mnie wkurza. O, tak czytam wtedy: Możesz zawsze miec ustawione tak, aby kodował polskie znaki zgodnie z ustawieniami nadawcy (zorientowanych przepraszam z a skrót myślowy) Jakiego programu pocztowego używasz? Może coś podpowiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysztofik 22.04.2007 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Jak ktoś "powiada" że nnie ma polskiej czcionki z dostępem do "netu" to DNO. Jesli chodzi ci o moj cytat, to ja mialem na mysli przesylanie maili, nie "dostep do netu". W mailach czasem polskie litery nie przechodza. "Przechodzą", jeśli dba o to przesyłajacy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 22.04.2007 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ponadto, w maliach czesto polskie litery sa zastepowane (po ich przeslaniu) przez dziwne krzaczki. Tylko jak nadawca lub odbiorca ma źle skonfigurowany program pocztowy Ano wiem. Tylko na nadawce maili adresowanych do mnie nie mam zadnego wpływu... I to mnie wkurza. O, tak czytam wtedy: Możesz zawsze miec ustawione tak, aby kodował polskie znaki zgodnie z ustawieniami nadawcy (zorientowanych przepraszam z a skrót myślowy) Jakiego programu pocztowego używasz? Może coś podpowiem? Outlook Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 22.04.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Odpisałam na PW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 22.04.2007 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Dzięki, znaczy "dzienki". Ustawienia zmienie juz jutro. Troche pozno sie robie (tym bardziej dzieki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 23.04.2007 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Z wypowiedzi byłego polityka: "So tacy, którzy myślo że Polske można puścić krzywo drogo...ale sie mylo !!" p.s. JoShi, trafna obserwacja (dobry szczał !) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wartownik 23.04.2007 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Jak ktoś "powiada" że nnie ma polskiej czcionki z dostępem do "netu" to DNO. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SAVAGE7 23.04.2007 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 W sklepie spożywczym czytam napis "PODŁUDZIE" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 23.04.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 a wy włanczacie i wyłanczacie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts