Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Apel do wszystkich

SAVAGE7

Recommended Posts

• Odpowiedzi 72
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla jasności, bo przeanalizowałem: wloska polka to oczywiscie

włoska półka, w sensie- towar z wloskiej półki. Dotychczas

znałem tylko wyższą i niższą półkę. Czy jest polska półka ?

(polska polka). Uff...

O "pszepraszam" (co by w formule pozostac).

Moj cytat to:

"ardo to najtansza wloska firma.

ariston to najwyzsza polka."

...szczelił gola !

...ten pies to zczepiony ?? ;)

Ufff... Już kilkakrotnie próbowałam oglądać mecze australijskiego futbolu (a może powinnam napisać footballu) i przez to ciągłe sikanie na bramkę (kilkadziesiąt razy w ciągu meczu) nie mogę. Po prostu mnie trafia jak komentator TV, który z definicji powinien prawidłowo mówić po polsku kilkadziesiąt razy w ciągu meczu mówi 'szczał na bramkę'. Jak dla mnie to tego moczu za dużo...

Ponadto, w maliach czesto polskie litery sa zastepowane (po ich przeslaniu) przez dziwne krzaczki.

Tylko jak nadawca lub odbiorca ma źle skonfigurowany program pocztowy :)

Ano wiem. Tylko na nadawce maili adresowanych do mnie nie mam zadnego wpływu... I to mnie wkurza. O, tak czytam wtedy: :o

Możesz zawsze miec ustawione tak, aby kodował polskie znaki zgodnie z ustawieniami nadawcy (zorientowanych przepraszam z a skrót myślowy) ;) Jakiego programu pocztowego używasz? Może coś podpowiem?

Ponadto, w maliach czesto polskie litery sa zastepowane (po ich przeslaniu) przez dziwne krzaczki.

Tylko jak nadawca lub odbiorca ma źle skonfigurowany program pocztowy :)

Ano wiem. Tylko na nadawce maili adresowanych do mnie nie mam zadnego wpływu... I to mnie wkurza. O, tak czytam wtedy: :o

Możesz zawsze miec ustawione tak, aby kodował polskie znaki zgodnie z ustawieniami nadawcy (zorientowanych przepraszam z a skrót myślowy) ;) Jakiego programu pocztowego używasz? Może coś podpowiem?

Outlook