ArtiW 26.04.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 sugieruję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 27.04.2007 05:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Jesli przyjma dzisiej dokturka stomatoloczka to prosze zapisac mnie i moje corke. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 27.04.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Ha^ka wreście otwarła dźwi do śpitala, adres czymała w ksiąsce. -------------------- Określenie "łono" powstało podczas precyzyjnie prowadzonej obserwacji narodzin dziecka. Rodzicami byli łona i łon, to logiczne jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mufka 29.04.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 A ja myslalam, ze to problem tylko ludzi starszych ( z calym szacunkiem oczywiscie), ale jakos mlodziez nigdy sie nie czepia, ze pisze sie bez polskich znakow. Ja juz tego nie zmienie (za stara jestem ) i bede pisac bez znakow polskich, wszystkich urazonych serdecznie przepraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.04.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 W karzdym mąć razie na Forum też by się przydała gdzieniegdzie jakaś korekta, cytować nie będę, a w te wszystkie dysgrafie to ja - sorry - zbytnio nie wierzę. Najłatwiej się zasłonić papierkiem "dys-cośtam" i mieć święty spokój. A z polską klawiaturą, to nie zawsze tak hop-hop, zwłaszcza, jak sie pisze np. z kawiarenki - z jakiegoś bardzo egzotycznego kraju. I gdzie system operacyjny jest - dajmy na to - po tajsku Raz pisałem na klawiaturze, na której właściwie WSZYSTKIE litery i znaki na klawiszach były zupełnie wytarte A Windows'y były po chińsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 01.05.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Polskie Radio Program I, dzisiejsze Wiadomości o 23:00. Z wypowiedzi oficera Marynarki Wojennej: "mieliśmy do czynienia z głembinowom minom dennom" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 01.05.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 ... Z wypowiedzi oficera Marynarki Wojennej... no ja to przynajmniej z handlowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 01.05.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 ...a poza tym kapitan ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.05.2007 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 "mieliśmy do czynienia z głembinowom minom dennom" No bo niektórzy majom problemy ze słuchem i nie słyszom dobrze. A niektórzy majoł dobry słuch i słyszoł dobrze. Albo w jedną stronę albo w drugą przeginają....najtrudniej o ten złoty środek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 03.05.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 I majom somsiada co dom majom z betonu komurkowego i auto z wytryskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 03.05.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Najgorzej jak sie księgowej pomyli konto z kątem...a murarzowi kąt prosty z kontem prostym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 04.05.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 No bo niektórzy majom problemy ze słuchem i nie słyszom dobrze. A niektórzy majoł dobry słuch i słyszoł dobrze. Mimo że dobrze widzem i nieźle słyszeł, a na dodatek nie jestem polonistom to jednak dość często spotykam się z takom wymowom w mediach. Ostatnio słyszałem że pani minister B. "poszła do łazieńki", ale to jakoś mniej gryzie po uszach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 06.05.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 A mnie gryzie w uszy: rozumię, umię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts