cohed 22.04.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam wszystkich forumowiczów.Mieszkam na południu Wielkopolski wraz z żoną i 11 letnią córką.Gnieżdzimy się w malutkim M3 na 39m.Jednak rok temu dokonaliśmy zakupu 10 arowej działki na obrzeżach miasta w cichutkiej malowniczej okolicy.Jest pięknie-śpiewają ptaszki,pełno zieleni nawet rolnicy nieopodal uprawiają pola-jak na wsi.Postanowiliśmy zbudować nasz własny dom.Wybór padł na M02 konkursowy z kolekcji muratora-zakochaliśmy się w nim od pierwszego wejrzenia.Oczywiście dokonalismy trochę zmian.Jesteśmy na załatwiania pozwolenia na budowę ale już gromadzimy materiały budowlane bo ceny poprostu głupieją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witaj. I powodzenia ... zwłaszcza z tym gromadzeniem materiałów. Bo Ty gromadzisz więc one drożeją więc Ty szybciej gromadzisz więc one szybciej drozeją ..." i tak kur... do zajeb...." - Nic Śmiesznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 22.04.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witaj cohed! Dobrze trafiles, bo tu spelniaja sie marzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halszka.ka 22.04.2007 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 cohed - witaj i chodź na stronkę http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=39750 ja też buduję Konkursowego, a w Kępnie czasem bywam, mam tam brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 witaj trzymamy wszyscy kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cohed 01.05.2007 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witaj halszka.ka.Na forum o konkursowym bywam często ale jako obserwator. Nie mam zabardzo nic do powiedzenia ponieważ dopiero zaczynam "maraton". Ale podziwiam wszystkich "konkursowiczów" że pomagają sobie na wzajem i spełniają marzenia.Może i mi się poszczęści i uda się wznieść wymarzony dom.[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zygmor 18.06.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2007 cohed,Witaj miło powitać tu coraz nowszych budowniczych, tych co kończą ubywa, więc nie może być zastoju.Pozdrawiam i zapraszam do czytania, jak się umie szukać, to sporo można znaleźć.Jeszcze raz pozdrawiam i witam wśród starych wyjadaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts