TomKa 17.06.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2007 Panowie górale rzeczywiście spisali się na medal! Ciekawa jestem jak będzie prezentował się gotowy dach. Z czego będziesz robiła komin i jaki kolor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 18.07.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2007 Super domek i też z L&K projekt... widzę, ze podobnie jak my, daliście sobie spokój z Ytongiem i budujecie z Maxa. My jesteśmy na podobnym etapie - przykryliśmy (przesyłam link do naszych fotek pod spodem), ale łazienki jeszcze nie projektuję, bo na razie musimy przystopować. No, może jeszcze okna nam się uda w tym roku kupić i prąd zrobić i tyle Brak funduszy, bo (nie wiem czy jest jeszcze na tym forum taka osoba ) nie zdecydowaliśmy się na wzięcie kredytu... na razie . Życzę powodzenia i wytrwałości, czekam na komentarz dot. naszego domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 24.07.2007 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2007 Panowie górale rzeczywiście spisali się na medal! Ciekawa jestem jak będzie prezentował się gotowy dach. Z czego będziesz robiła komin i jaki kolor? Dach juz widać tzn prezentuje się- jak dla mnie ok co myślisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 25.07.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 o, widzę że wycięto i wklejono mój link... bez namiarów na nasz domek. Więc odzywam się jeszcze raz, a przy okazji gratuluję - świetna robota z tym dachem, ciemna dachówka jest nie do pobicia I nie przejmuj się, nam też zabrakło 50 dachówek i przez tydzień domek stał z niekompletnym dachem, ale już wszystko jest skończone, chociaż nie zdążyłam jeszcze wkleić fotek może jutro Pozdrowionka, będę bacznie śledzić Wasze pomysły i zapraszam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 25.07.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 danap rzeczywiście dach się świetnie prezentuje! Jak dla mnie super! Gdybyś mogła napisz jakiej firmy masz dachówkę i jaki jest jej kolor oraz cegły na kominie. Czy okna masz też grafitowe czy brązowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 25.07.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 TomKadachówka firmy tondach- grafitowakolor okien zwie się palisander, ale ponieważ są to plastiki to kolor jest bardzo ciemny i wygląda jak czarny do tego czarne roletykomin to cegła klinkierowa CRH model tytan kolor grafitno i tylko te drzwi... są najjaśniejsze pomimo że to też palisander, ale ponoć na drewnie wychodzi jaśniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 26.07.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2007 Dzięki za info. Tak mi się wydawało, że tonacja szaro-grafitowo-czarna, ale te drzwi mnie zmyliły na zdjęciu wydają się wręcz brązowe! Czy masz już pomysł na kolor elewacji? Czekam na dalsze wieści i zdjątka z budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaW. 03.08.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mam identyczne drzwi wejściowe- tyle że wykonane przez miejscowy zakład staloraski, więc pewnie dlatego było troche tańsze Sa piękne- a z jakiego materiału są wykonane??? ( moje sa z sosny i niestety sa "miękkie"). Piekny domek- taki przemyslany Pozdrawiam i życze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Gartuluje przyszlego nowego czlonka rodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 03.08.2007 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Gartuluje przyszlego nowego czlonka rodziny piękna będzie... rrmi a gdzie twój dziennik bo znalazłam tylko komentarze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 03.08.2007 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Mam identyczne drzwi wejściowe to znaczy że obie mamy dobry gust Sa piękne- a z jakiego materiału są wykonane??? ( moje sa z sosny i niestety sa "miękkie"). na stronie internetowej są następujące info o moich drzwiach: Drewno mahoniowe klejone warstwowo - Potrójne uszczelnienie - Ocieplane - Okucia WINKHAUS, HOPPE, SFS, INTEC - Szkło bezpieczne - Lakierowanie hydrodynamiczne Piekny domek- taki przemyslany pewnie niebardziej przemyslany niz twój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 03.08.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 rrmi a gdzie twój dziennik bo znalazłam tylko komentarze?? Sa tylko komentarze ,takie 2 w 1 To dziewczynke bierzecie? I fajnie , kiedys wnuczat doczekacie Wiem ile to radosci , bo mialam 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.08.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 w dzienniku którego nie ma znalazłam takie zdjęcie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 03.08.2007 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 rrmi a gdzie twój dziennik bo znalazłam tylko komentarze?? Sa tylko komentarze ,takie 2 w 1 to tak jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 04.08.2007 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 To dziewczynke bierzecie? I fajnie , kiedys wnuczat doczekacie Wiem ile to radosci , bo mialam 11 raczej wnucząt nie będzie bo raczej nie bedę jej wystawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 04.08.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Domek nabiera "charakteru" Daszek super!! Czy podbitkę będziecie malować na grafitowo-czarno? I... zatkało mnie jak zobaczyłam ostatnie zdjęcie- sypialni! Mamy bardzo podobny gust. U mnie to zdjęcie pewnie ze 3 miesiące jest w kompie!! Co prawda producentowi chodziło o płytki, ale zachwyciła mnie ta ściana, jest cudna! Danap czekam w takim razie na Twoją wykończeniówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 04.08.2007 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 http://images30.fotosik.pl/46/819da4f4e90a7c8bmed.jpg TomKa zdjęcie było w dzienniku u mikopiko tez mam w kompie folder pt "inspiracje" i wrzucam tam różne rzeczy, na które w necie natrafię. Co do tego zdjęcia podoba mi się tylko ściana reszta byłaby dla mnie nie do przyjęcia ściana bardzo mi się spodobała ale nie wiem jak będze u nas chciałabym aby rysunek przechodził na sufit, mąż ma zrobic podwieszany sufit, a lampki na nim mają wygladać jak gwiazdki. jeszcze do końca nie wiem mam jakąs wizję ale nie wyobrażoną do końca co do reszty wnętrz tzn dół domu będzie taki jak w projektach, czyli odbiega od stylu sypialni. Podbitka nie wiem, w tym roku nic nie robimy na zewnatrz oprócz kostki, ocieplamy i tynkujemy w przyszłym roku więc na razie o tym nie myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.08.2007 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 DanaBardzo sprytnie Wam idzie. I pomieszczenie dla suczki bedzie , super , ze pomyslalas o tym Tak naprawde od czasu kiedys dowiedzialam sie , ze ktos z Wami zamieksza nie moge doczekac sie zdjecia . Mniam Szczeniaczki sa takie slodkie Zaintrygowal mnie Twoj kompostownik. Nie mam o tym pojecia , moze tylko takie , ze dobrze by bylo o tym pomyslec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 18.08.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2007 rrmi za drzwiami będzie spiżarka. Piesa będzie miała posłanie na podeście, jest zrobione tak że mozna zamontować kratę i będzie taki mini kojec w domu. też nie mogę się doczekać, byle do wiosny... co do kompostownika to znalazłam go tutaj:http://www.kompostowniki.pl/sklep-ogrodniczy.php Jeżeli chodzi o pojęcie o pewnych rzeczach to chyba mam po rodzicach ojciec 25 lat zawodowego życia był treserem psów, a ogród to hobby moich rodziców jak mieszkałam z nimi to niebardzo mi się to podobało bo byłam mocno angażowana w realizację, w tym roku po naszych namowach zgłosili się do konkursu i zdobyli 2 miejsce na najpięknieszy ogród w naszym mieście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KSERO 26.08.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2007 Bardzo podoba mi się wasz domek. Wszystko takie poukładane i z pomysłem. Szczególnie podoba mi się super garaż na dwa samochody . Ale co się stało z oknem dachowym? Dlaczego wykończenie płytami jest prostopadłe do okna, a nie do sufitu i ściany. Czy to ma jakieś uzasadnienie u was i tak musiało być wykonane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts