paula_mario 02.12.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Gratulujemy Zamieszkania !!!! Teraz prosimy o zdjęcia wnętrz. Zwłaszcza kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 02.12.2007 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 zdjęcia wnętrz będą po nowym roku wszyscy pytają o wnętrza ale chcemy aby nasi najblizsi znajomi najpierw zobaczyli za żywo, a potem wrzucę wszystko do dziennika mogę tylko powiedzieć że jest tak jak sobie wymarzyłam mimo że nie wszystko jeszcze gotowe i parę prowzorek będzie to jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.12.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 I ja gratuluje zamieszkania Też chętnie podpatrzę jak wyglądaja wnetrza. Było wiele ciekawych pomysłów na projektach. Niektóre (np. zdjęcia u Was u mnie fototapeta) są troszke podobne. Nie ukrywam, że Wasze wnetrza bardzo mi się podobają i chciałabym zobaczyc jak wygladają w rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majania 02.12.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Nasze GRATULACJE!! Niech się dobrze mieszka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 02.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2007 Gratuluję! Oby się Wam jak najlepiej mieszkało w domku!A na zdjęcia poczekam...Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 No to prawdziwy dom!!! Te pierniki to dla mnie rewelacja. Sama nic nie piekę więc tym bardziej doceniam gdy ktoś potrafi takie cuda wypiekać Światecznie u Was..... Meble kuchenne są lakierowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 16.12.2007 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 danap stanowczo proszę o więcej! Pierniki mniam mniam, smakowicie wyglądają, ale najbardziej zachwyciły mnie drzwi! Napisz o nich coś więcej, proszę. Z jednej strony są szare, a z drugiej niebieskie? Dużo drożej kosztują takie drzwi? Gdzie zamawiałaś? Właśnie o takim rozwiązaniu myślałam, stąd moja ciekawość Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 17.12.2007 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Meble kuchenne są lakierowane? myślę że widzisz że niebieskie to folia , pod folią jest na wysoki połysk Z jednej strony są szare, a z drugiej niebieskie? takie właśnie są, futryny też, o szczegółach tj. firma,ceny napiszę o jakiejś bardziej przyzwoitej porze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agnieszkakusi 21.12.2007 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 http://kartki.onet.pl/_i/d/kaplica2_d.jpg Niech te Święta tak wspaniałe będą całe jakby z bajek, niechaj gwiazdka z nieba leci, niech Mikołaj tuli dzieci, biały puch niech z góry spada, niechaj kotek w nocy gada, niech choinka pachnie wszędzie radość niechaj też tam będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.12.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2007 Niech ta gwiazda betlejemska, która wschodzi tuż o zmroku da Ci szczęście i pomyślność w nadchodzącym nowym roku. http://digilander.libero.it/blogdinatale/sfondi%20di%20natale/patty1118carols34.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 22.12.2007 00:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Danap Pięknych, białych, pełnych miłości i ciepła rodzinnego Świąt,oraz wszystkiego co najlepsze w Nowym Roku, http://www.konarski.mielec.pl/userimages/kartka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 22.12.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Niech te święta Bożego Narodzeniaprzyniosą nam wiele radości,Niech uśmiech zagości w domach,Niech ogarnie nas ciepło wigilijnej świecy,a jej blask zamieni się w żywe iskierki w oczach,Niech samotność odejdzie w niepamięć,Niech zima otula nas białym puchem,jak ciepły koc przy kominku,Niech bieluteńkie gwiazdeczkiskrzypią wesoło pod naszymi butamina wieczornym spacerze.Niech dobry Bóg namalujeszczęście na naszych twarzach,Niech miłość dotyka nas delikatnie,lecz bez ustanku,Niech marzenia płyną wysoko w góręi spełniają się... ____________/\___________< o >_____________\/___________/___\__________/o_<>\_________/__o____\________/_*___o___\_______/___<>__o__\______/______*___o__\_____/__<>_____o__*_\____/________o_______\___/_______o___<>____\__/__<>__o________*___\_/_*____o____*_________\/_____o__*_____<>______\___________|__| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 No tak.....zdjęcie nowej kuchni we wnętrzach już jest a tutaj puchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 26.12.2007 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 mayland to nie ściemka ani puchy czekałam na zdjęcie z lampami chciałam żeby było ładniej w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.12.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2007 Danap, mozesz mi podac wymiary Twojej lazienki oczywisice dolnej, u mnie bedzie taki sam rozklad urzadzen i ciekawi mnie szerokosc tej sciany co jest prysznic i sedes. Nie uderzacie drzwiami od kabiny w sedes? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamer 02.01.2008 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Witam, jestem całkiem nowy na Forum Muratora, choć spędziłem już przy nim ładnych kilkanaście godzin czytając różne tematy i dzienniki. W końcu wraz z żoną udało nam się wybrać działkę,teraz tylko sfinalizować transakcję...., projekt też wybrany i to za sprawą właśnie waszego dziennika niecodziennika będzie "Dom w lubczyku", dziękujemy wam bardzo!!! A jako, że mieszkamy o rzut kamieniem od siebie to mamy nadzieję na dalsze czerpanie inspiracji z waszego domku.... Danab wysłałem do Was wiadomość na priva, mam nadzieję, że w wolnej chwili odpiszesz.... Pozdrawiamy wszystkich budujących z tego dziennika!!! Trzymajcie za nas kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamer 02.01.2008 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Kurczę mój pierwszy post i taki obciach Zapomniałem o złożeniu wszystkim jak najserdeczniejszych życzeń z okazji Nowego 2008 roku!!! Oby w tym roku materiały były tanie, ekipy fachowe, a urzędnicy uprzejmi czego niniejszym Wam wszystkim i sobie życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Fajne schody. Mi będą robić w lutym. Też same trepy zamówiłam. Jaki to kolor jest? To bejca czy lakier? Stolarz zaproponował mi trepy jesionowe lub dębowe które bedzie bejcował na bardzo ciemny brąz a potem wylakieruje. Jak u Was to było robione? Jaką planujecie barierkę? Oświetlenie boczne już kupiłam w grudniu na Allegro. Dobrze, ze wcześneij o nim pomyślałam to mi kable zostawili do podłączenia No a teraz kominek. Ile macie kratek nad kominkiem? Na zdjeciach nei widać żadnej A boku widze że trzymacie drewno. Bardzo proszę o wiecej zdjeć kominka, takich techniczncyh (kratki, podłączenia itp ) Widziałam te lampy chyba też na Allegro Gdzie swoje kupowaliscie? Bardzo łądnie się prezentują. A jak ze swiatłem? Dają dostateczną ilość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 02.01.2008 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 hamer dzięki bardzo za miłe słowa odpisałam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts