Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Fotodziennik-niecodziennik danap komentarze

danap

Recommended Posts

• Odpowiedzi 156
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dawno mnie nie było, a u Ciebie tyle się dzieje!!!

OSIN

dziękuję, za miłesłowo, nie często tu ostatnio bywam, bo właśnie mam wrażenie że nic się nie dzieje :roll:

A tak w sprawach psich:

córka pyta: gdzie Golden???

w sprawach psich golden jest i ma się dobrze (no moze trochę za gruby jest :wink: )- to pies mojej siostry i nigdy nie mieszkał z nami. Z moją psą dogaduja się dobrze, pojutrze kolejne spotkanie, więc znowu będzie szaleństwo :lol:

• 3 weeks później...

Witam!

Zagladnelam w Twoje szare wnetrza, ale lazienke masz chyba neibieska czy tez mam monitor zle ustawiony :lol:

Mam pytanie o brame wjazdowa i furtke, czy moglabys zrobic wiecej zdjec zblozen?? Czy moglabys zdradzic namiary na fachowcow??Skad oni sa??

Pozdrawiam

Marta

• 3 weeks później...
Danap daj mi proszę namairy na kanapę w salonie. Gdzie kupowałaś, jakie obicie, czy wygodna, jak się z niej wstaje, czy nie za niska, jak te poduchy, czy nie lepiej by było gdyby zamias poduch było tylnie oparcie na stałe, jak sprawdza się takie ustawienie, czy siedzące osoby w środku mają wystarczajaco dużo miejsca, jak jest w czasie imprez, czy nie jest ciut przyciasno? Normalnie wszystko mnie interesuje :oops: :lol: :lol: I jeśli mozna to prosze o cenę. Odpowiedź moze być na pw :oops: :lol: :roll:

• 1 month później...
  • 2 weeks później...

Urlopowaliśmy się, ale niestety juz koniec :cry: :cry: :cry:

Przepraszam więc za poślizg w odpowiedzi

http://images31.fotosik.pl/289/8120c855a1159a94med.jpg

http://images26.fotosik.pl/231/1f713f4348e9bee9med.jpg

ale sami rozumiecie...

markoto kibelek i bidet to roca hall

dorbie nie mamy murku, wszystko do pełnej wysokości jest wysypane kamieniem

malawaszka płytki sprawuja się super, w ogóle nie widac na nich brudu- dopóki nie zacznie się ich myć, płytki sa firmy cesar

Witam,

Nie po raz pierwszy w twoim dzienniku, bo przypomniałam sobie, że kiedyś byłam i podziwiałam nagrodzony ogród twoich rodziców - czyli w epoce prehistorycznej, bo wy już mieszkacie ponad pół roku, sic! Super tempo budowy i proces decyzyjny też, żadnych ten, albo ten, albo tamten jak u mnie :wink: Niezwykle spójny stylistycznie twój domek - od razu widać, że wiecie czego chcecie!!!

Napisz proszę czy są jakieś problemy z użytkowaniem kominka z płaszczem? Czy często z niego korzystaliście? czy nie było problemów z wyłączaniem się pieca gazowego, gdy rozpalaliście kominek, etc.

Gratuluję pięknego domu!

Pozdrawiam,

• 3 months później...

Ładny dom, szczególnie podoba mi się kuchnia. Zimne kolory, lubie tak.

No i w końcu jest ktoś kto ma płytę na półwyspie :D :D :D

Jestem tu od niedawna, i wszędzie szukam, i to razcej kogoś kto juz użytkuje.

Czy mogłabyś napisać, właśnie, jak się użytkuje? gdzieś tam widac było ciasteczka :D , więc pewnie sporo gotujesz i na takiej opinii wlaśnie mi zależy.

Bo straszą widocznym bałganem, rozchlapywaniem, itd.

Ale ja CHCE gotować przodem do rodziny i gości.

Jeszcze jedno, gdybyś nie mogła dać tam baru - czy też zdecydowalabyś się na płytę na półwyspie?

Dzięki!

• 2 months później...

Witam

Mam prośbę odnośnie waszego kominka i łazienki. Czy można by było otrzymać zdjęcia kominka z tym kamieniem oraz zdjęcia łazienki z umywalkami. ([email protected])

Z czego zrobiliście ten blat w łazience (chodzi mi o sposób wykonania oraz materiał użyty do wykończenia).

Jakiego producenta jest ten kamień na kominku?

Z góry serdecznie dziękuje.

• 1 month później...
  • 2 months później...