Żelka 22.03.2008 04:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 22.03.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2008 Dawno mnie nie było, a u Ciebie tyle się dzieje!!! OSIN dziękuję, za miłesłowo, nie często tu ostatnio bywam, bo właśnie mam wrażenie że nic się nie dzieje A tak w sprawach psich: córka pyta: gdzie Golden??? w sprawach psich golden jest i ma się dobrze (no moze trochę za gruby jest )- to pies mojej siostry i nigdy nie mieszkał z nami. Z moją psą dogaduja się dobrze, pojutrze kolejne spotkanie, więc znowu będzie szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.04.2008 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam! Zagladnelam w Twoje szare wnetrza, ale lazienke masz chyba neibieska czy tez mam monitor zle ustawiony Mam pytanie o brame wjazdowa i furtke, czy moglabys zrobic wiecej zdjec zblozen?? Czy moglabys zdradzic namiary na fachowcow??Skad oni sa?? Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 26.04.2008 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2008 markotołazienka rzeczywiście jest niebieska - pasuje do szarego co do bramy to fotek nie posiadam może zrobię w późniejszym terminie, ekipa jest z okolic pszczyny na śląsku mogę dac namiary, ale nie polecam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 28.04.2008 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 Danap daj mi proszę namairy na kanapę w salonie. Gdzie kupowałaś, jakie obicie, czy wygodna, jak się z niej wstaje, czy nie za niska, jak te poduchy, czy nie lepiej by było gdyby zamias poduch było tylnie oparcie na stałe, jak sprawdza się takie ustawienie, czy siedzące osoby w środku mają wystarczajaco dużo miejsca, jak jest w czasie imprez, czy nie jest ciut przyciasno? Normalnie wszystko mnie interesuje I jeśli mozna to prosze o cenę. Odpowiedź moze być na pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malawaszka 04.06.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Witam! ja tu nowa ale przejrzałam dziennik i komentarze i nie znalazłam tego co mnie interesuje danap napisz proszę co to za szare płytki masz na podłodze - jakiej firmy i czy się dobrze sprawują w użytkowaniu Domek piękny - a psica jeszcze piękniejsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 04.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2008 Danap, a taras to macie podsypany ziemia? bez murowania bloczkami murku? tylko podsypana ziemia? I utwardzona? Bo u nas jest wlasnie tez taka wysokosc do domu i ma byc stawiany murek z 4 bloczkow, ale to trzeba murarza, betoniare itd i kasyw iecej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 05.06.2008 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2008 Ta lazienka czarno biala wyszla super, powiedz mi prosze jaki to kibelek i bidet. Pozdrawiam Marta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 17.06.2008 06:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Urlopowaliśmy się, ale niestety juz koniec Przepraszam więc za poślizg w odpowiedzi http://images31.fotosik.pl/289/8120c855a1159a94med.jpg http://images26.fotosik.pl/231/1f713f4348e9bee9med.jpg ale sami rozumiecie... markoto kibelek i bidet to roca hall dorbie nie mamy murku, wszystko do pełnej wysokości jest wysypane kamieniem malawaszka płytki sprawuja się super, w ogóle nie widac na nich brudu- dopóki nie zacznie się ich myć, płytki sa firmy cesar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 23.06.2008 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 z tego co widze to hall jest w tej szaro niebieskiej a w tej czarno bialej?? Moze to happening?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danap 24.06.2008 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 z tego co widze to hall jest w tej szaro niebieskiej a w tej czarno bialej?? Moze to happening?? sorry, oczywiście masz rację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 24.06.2008 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam, Nie po raz pierwszy w twoim dzienniku, bo przypomniałam sobie, że kiedyś byłam i podziwiałam nagrodzony ogród twoich rodziców - czyli w epoce prehistorycznej, bo wy już mieszkacie ponad pół roku, sic! Super tempo budowy i proces decyzyjny też, żadnych ten, albo ten, albo tamten jak u mnie Niezwykle spójny stylistycznie twój domek - od razu widać, że wiecie czego chcecie!!! Napisz proszę czy są jakieś problemy z użytkowaniem kominka z płaszczem? Czy często z niego korzystaliście? czy nie było problemów z wyłączaniem się pieca gazowego, gdy rozpalaliście kominek, etc. Gratuluję pięknego domu! Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lecta 15.10.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2008 Ładny dom, szczególnie podoba mi się kuchnia. Zimne kolory, lubie tak. No i w końcu jest ktoś kto ma płytę na półwyspie Jestem tu od niedawna, i wszędzie szukam, i to razcej kogoś kto juz użytkuje. Czy mogłabyś napisać, właśnie, jak się użytkuje? gdzieś tam widac było ciasteczka , więc pewnie sporo gotujesz i na takiej opinii wlaśnie mi zależy. Bo straszą widocznym bałganem, rozchlapywaniem, itd. Ale ja CHCE gotować przodem do rodziny i gości. Jeszcze jedno, gdybyś nie mogła dać tam baru - czy też zdecydowalabyś się na płytę na półwyspie? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M ichał SZYMAŃSKI 04.01.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2009 WitamMam prośbę odnośnie waszego kominka i łazienki. Czy można by było otrzymać zdjęcia kominka z tym kamieniem oraz zdjęcia łazienki z umywalkami. ([email protected]) Z czego zrobiliście ten blat w łazience (chodzi mi o sposób wykonania oraz materiał użyty do wykończenia). Jakiego producenta jest ten kamień na kominku?Z góry serdecznie dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.02.2009 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Chyba właścicielka fotodziennika omija swoje komentarze - a to błąd, bo mogłaby poczytać, że się bardzo podoba domek, łazienka niebieska była fajna ale biało- czarna to już jest zachwycająca i w ogóle takie achy i ochy na temat sposobu urządzenia wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 10.02.2009 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 oraz zwierzaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 10.04.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 http://images36.fotosik.pl/97/88f217bf51f1b9d1med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts