futrzaki 22.04.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Cześć, tu proszę wpisywać komentarze do naszego dziennika. Dopiero go zaczęliśmy ale będzie się rozwijał.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futrzaki 22.04.2007 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Dodałem stopkę z odnośnikiem do dziennika.PozdrawiamMichał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 14.05.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Będziemy śledzić z uwagą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MiA Wojtek 16.05.2007 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 i my bedziemy Wam dopingowac Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela_i_Maciek 27.05.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Futrzaki, czy wy ostatecznie budujecie oryginalne Gemini, czy dom wg. projektu indiwidualnego? Jeżeli Gemini, to miałbym kilka rad i kilka pytań M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futrzaki 27.05.2007 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2007 Tak jak pisałem w dzienniku ostatecznie nie robimy Gemini. Zrobiliśmy projekt prawie indywidualny. Wyjściowy projekt był bardziej podobny do Gemini. Niestety ciągle nie mam czasu wrzucić skanów. Ostatnio odwiedziłem firmę od rekuperatorów i zdaje się że znów trafiłem na Wasz trop Z wszelkich uniwersalnych rad chętnie skorzystamy a jeśli możemy w czymś pomóc to też chetnie odpowiem. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rulon 08.03.2008 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Hej!Jak Wam się ten DQM sprawdził?pozdrawiamrulon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sharoon 25.03.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2008 Dlaczego nic nie piszecie? Buu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
futrzaki 19.06.2008 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2008 Cześć, rozdział budowy z DQMem już zamkneliśmy. Firma bardzo sie sprawdziła i szczerze polecamy. Plany pisania dziennika na bieżąco spaliły na panewce, nie było naprawdę czasu. Poza tym to już nie dziennik Magdy, Mai i Michała tylko rodzinki powiekszonej o Kajtusia i Miłoszka Może jak się przeprowadzimy to napiszę dziennik historyczny. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts