Stangra 22.04.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam, myślę, że jest to problem, który dręczy wiele osób, które planowały albo planują rozpoczęcie budowy własnego domu w 2007 roku.Dlatego bardzo Was proszę piszcie, pomóżcie rozwiać wątpliwości niezdecydowanym, podjąć decyzję takim osobom jak ja: mam działkę, projekt i wszystkie dokumenty ( jutro mogła bym rozpocząć kopanie fundamentów) i na dzień dzisiejszy nie mam JESZCZE żadnych zobowiązań kredytowych (załatwienie wszystkich formalności to kwestia 2 tygodni), no i oczywiście mam murarzy a na obecną chwilę nie mogę się zdecydować CO ROBIĆ ?. Przerażają mnie ciągłe skoki cen, nie wspomnę o zapisach na materiały budowlane lub po prostu ich brak. Czy świat oszalał? Czy będzie lepiej CZEKAĆ, jeśli tak to na co, co może się zmienić?, czy może być tylko gorzej ? Błagam nie odsyłajcie mnie do wróżki. Stangra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fato 22.04.2007 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ja Ci mogę powiedzieć tylko jedno buduj i się nie zastanawiaj bo puźniej może być już za późno tym bardziej że masz juz ekipę i pozałatwiane sprawy papierkowe. Ceny materiałów raczej nie stanieją a tym bardziej pracę nad nimi i prace budowlane więc nie wiem na co masz czekać. Chyba że nie chcesz mieć swojego wymarzonego domku.?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
13023209 23.04.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Budować i to czym prędzej. Z cenami będzie jeszcze gorzej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stangra 30.04.2007 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam, bardzo dziękuję za opinię i radę jednak chyba się myliłam nie jest to chyba aż tak poważny problem i porywający temat dla osób planujących budowę. Ja nadal jestem niezdecydowana i mam nadzieję że rynek budowlany trochę się uspokoi wtedy łatwiej będzie podjąć decyzję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts