michalm00 22.04.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam serdecznie.W najbliższym czasie czeka mnie remont balkonu ( dom- "kostka" z połowy lat 70-tych).W chwili obecnej na płycie betonowej jest papa (pokryta lepikiem, tak mi sie przynajmniej wydaje). Chciałbym na balkonie położyc płytki i tutaj mam kilka pytań-jak to dobrze wykonać?Czy zrywać istniejące warstwy czy może zostawić to co jest, zagruntować i wyrównać zaprawą, później na to folia w płynie jako hydroizolacja i na to płytki? Będe wdzięczny za wszelkie porady.Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 23.04.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 To zalezy czy mozesz podniesc wysokosc poziomu balkonu. Jesli mozesz to tak jak napiasles, najlepiej zrobic nowa wylewke zbrojona siatka na papie (istniejacym podlozu). Jesli nie mozesz podnosoc wysokosci to pape nalezy zerwac i nawiazac sie do plyty betonowej po jej wyczyszczeniu z lepiku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts