anka171 22.04.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam Zamierzamy kupi taka oto fototapete http://www.allegro.pl/item186748537_hit_fototapeta_firmy_komar_hit_wszystkie_wzory.html w pokoju beda ciemne panele i brazowe meble. Ale jaki kolor scian? Na zdjeciach pokoi z fototapetami czesto sciany sa biale, ale my chcemy kolor. Myslimy o takim zoltym jak na kwiatach, macie moze inne pomysly? Pozdrawiam i z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dziucha 22.04.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Ja bym dała "plaster limonki" Duluxa Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 22.04.2007 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Poszłabym w jasną zieleń. Na moje oko to te kwiatki to zielone są. Dziucha wybrała idealnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anka171 22.04.2007 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Kwiatki są trochę żółte po brzegach, a zielone w srodku. Podoba mi sie ten kolorek i chyba najbardziej pasuje wiec bardzo dziekuje za pomoc. Jak przyjdzie fototapeta to wezmiemy kawalek do sklepu i jeszcze poprzymierzamy bardzo bardzo dziekuje Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts