kaśka maciej 30.04.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 beti, a masz coś takiego u siebie jak The Norton Anthology of American Literature i The Norton Anthology of English Literature???? To takie cegłówki, rozmiar maxa , w których nie tylko znajdziesz utwory, ale także chyba wszystkie nazwiska autorów amerykańskiej i angielskiej literatury. "Podręcznik" obowiązkowy dla filologów angileskich, dość drogi, ale tam naprawdę jest sporo do przeczytania No i możesz sprawdzić tam co by tu jeszcze zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 01.05.2007 03:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A moze :Cecelia Ahern np."P.S I love you"Lois Lowry "The Giver"albo cos od Koontz'a np. "Velocity" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.05.2007 07:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 dobra, teraz coś z angielskiej stara, dobra Jane Austen- obojętnie co Robert Graves - I, Claudius oraz Claudius the God ( my favourite) William S. Maugham - Of Human Bondage albo Cakes and Ale że o Shaw i Wilde nie wspomnę, tak jak o Szekspirze, Archerze i całej klasyce Maugham- zamówię Archer, ten Archer- nie do zdobycia jest cokolwiek oprócz As the Crow Flies Reszte mamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.05.2007 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 beti, a masz coś takiego u siebie jak The Norton Anthology of American Literature i The Norton Anthology of English Literature???? To takie cegłówki, rozmiar maxa , w których nie tylko znajdziesz utwory, ale także chyba wszystkie nazwiska autorów amerykańskiej i angielskiej literatury. "Podręcznik" obowiązkowy dla filologów angileskich, dość drogi, ale tam naprawdę jest sporo do przeczytania No i możesz sprawdzić tam co by tu jeszcze zamówić Antologie Nortona widziałam ostatnio jakieś 5 lat temu Ale dobrze, ze mi przypomniałaś, pogrzebie, moze znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beti555 01.05.2007 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A moze : Cecelia Ahern np."P.S I love you" Lois Lowry "The Giver" albo cos od Koontz'a np. "Velocity" Zamówię Lowry, bo nie miałam do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.KIELCE 01.08.2007 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 KUBUSIA PUCHATKA i HARRY POTTER Świetnie nadaje się do nauki języka i szlifowania dla mniejszych i większych. Myślę, że taka książka będzie chodliwa, o ile już jej nie macie. Mąż przeczytał wszystkie (łącznie z nowym wydaniem H.P) ja niestety jestem tylko po Kubusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts