Krystian 23.06.2003 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Może gołębnik ku utrapieniu sąsiadów, albo hodowlę jedwabników... Z biegiem lat jakoś tak wszystko się samo zapełnia, sam nie wiem do końca czym... , więc i Twój strych będzie kiedyś przepełniony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
juras 24.06.2003 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 U mnie dość pokaźny strych (właśnie bijemy dechy, coby jakaś podłoga była). Na 100% będzie trochę takiej graciarni oraz dodatkowo wydzielone miejsce na "michałki" (tak u nas mówią na piłkarzyki). Żona też wpadła na genialny pomysł, by był tam bilard. Ale kto go tam wniesie i jak i jakich musiałby być rozmiarów, żeby można było się machnąć kijem ? Nie wykluczone, że jeszcze mały pokoik pod peceta się znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
januszek 24.06.2003 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 czytam tytuł tego wątku i nie mogę się powstrzymać od komenterza co można robić na strychu my z żoną np: figo fago albo ci innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 24.06.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 Deski nie strugane, brak skutecznej wentylacji, ocieplenia i oswietlenia - oj lubisz ekstremalne warunki - na ale do "tanga" trzeba dwojga Stol bilardowy na poddasze sie nie nadaje - brak miejsca i wysokosci. Przeciez trzeba miejsca na uderzenie, czyli osoba +dlugosc kija bilardowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts