piotr.nowy 21.06.2003 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2003 Potrzebuję projekt duzego budynku gospodarczego ok.200m2. Moze to być nawet wiata bez ścian.Gdzie szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HenoK 22.06.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2003 Możesz zapytać w pracowniach projektowych oferujacych projekty domów mieszkalnych. Większość z nich sprzedaje też inne projekty, ale budynki gospodarcze mogą pełnić tak różną funkcję, że trudno podawać je w katalogach (ja przynajmniej takich w internecie nie znalazłem).Linki do pracowni znajdziesz np. tu http://murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=11295&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz63 23.06.2003 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2003 Dokładnie nie przeglądałem, ale może TUTAJ coś znajdziesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 24.06.2003 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2003 A ja bym radziła popytać archtektów w okolicy czy nie mają jakichś "gotowców" - takich które robili kiedyś dla kogoś. Jakieś 20 lat temu takich budynków budowało się sporo - radziłabym więc odwiedzić tych starszej daty albo takich którzy odziedziczyli biura projektowe po rodzicach.My w ten sposób zakupiliśmy projekt naszego malutkiego co prawda budyneczku - za jakieś grosze - u architektki która robiła nam adaptację projektu domu.Pozdr. B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jogurcik 07.06.2004 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Poszukuję projektu garażu ok 30m2 z pomieszczeniem gospodarczym (warumek wynikający z wyrysu) 30 stopni kąt nachylenia dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
archimaat 07.06.2004 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2004 Witam, jestem projektantem z pracowni ARCHIMAAT. Posiadamy w ofercie kilka projektów garaży zapraszam na stronę http://www.domdlaciebie.com.pl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arecki1338 09.02.2008 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2008 Witam, moze mi pomozecie, bo szukam ale nie moge na nic ciekawego trafic. Szukam projektu garazu z wydzielonym pom.gospodarczym w ktorym moznaby zrobic kotlownie. Czy myslicie ze kotlownia w osobnym pomieszczeniu ma sens? niestety w przyszlym domu planowane bylo ogrzewanie gazowe, ale ze wzgledow ekonomicznych chodzi mi o piec na ekogroszek, a ni mam go gdzie wsadzic. odleglosc od garazu do domu wynosila by oklo 5-6 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 24.03.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 poszukuję projektów wiaty garażowej, najlepiej z dachem dwuspadowym oraz pomieszczeniem gospodarczym po boku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 25.03.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 zdaje się że chyba zbyt wielkie mam wymagania co do owej wiaty jak macie cokolwiek to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Waldek78 26.03.2009 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 chyba znalazłem już swój typ - co prawda bez pomieszczenia gospodarczego ale mam http://www.archigraph.pl/projekt/Wiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts