Gość M@riusz_Radom 22.04.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Trafia mnie, jak muszę przewinąć ekran aby przejrzeć tematy umieszczone w Wymianie Doświadczeń - według mnie najprzydatniejszym dziale - aby pozbyć się tematów PRZYKLEJONYCH. Ja rozumiem, że niektóre z nich zawierają bardzo przydatną wiedzę ale na Boga, czy nie można stworzyć osobnego, nazwijmy go EKSKLUZYWNEGO, działu umieszczonego NAD Wymianą Doświadczeń i TAM trzymać wszystkie, przyklejone, tematy ? Nazwijcie go Skarbnicą Wiedzy albo "tu wpisz co chcesz" i dajcie odpocząć scrolowi w mojej myszce. Forumowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.04.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Widzę, że tylko dla mnie jest to uciążliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 23.04.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Widzę, że tylko dla mnie jest to uciążliwe Nie tylko dla Ciebie, ale pisać do redakcji to gorzej niż na Berdyczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2007 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 tematy przyklejone powinny znaleźć sie w wydzielonym miejscu równiez tak uważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 24.04.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ciekawa propozycja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.04.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Super !!! Prosimy o wnikliwe rozpatrzenie prośby - znacząco ułatwi życie zwykłemu forumowiczowi i przyczyni się do poprawienia przejrzystości działu Wymiana Doświadczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 24.04.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 kiedy przyklejone było 2- 3 tematy - było to jeszcze strawne ...kiedy jest ich 10 i limit sie jeszcze nie wyczerpał - jest to nużace miec je przed oczyma, kiedy np. zaden z nich nie mnie interesuje (na teraz) jednocześnie cieszy szybkie i i elastyczne podjęcie tematu przez Redakcjędziekuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 24.04.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ciekawa propozycja. proszę o pozytywne jej rozpatrzenie, bo pomysł jest naprawdę ciekawy pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sheenaz 26.04.2007 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Trafia mnie, jak muszę przewinąć ekran aby przejrzeć tematy umieszczone w Wymianie Doświadczeń - według mnie najprzydatniejszym dziale - aby pozbyć się tematów PRZYKLEJONYCH. Ja rozumiem, że niektóre z nich zawierają bardzo przydatną wiedzę ale na Boga, czy nie można stworzyć osobnego, nazwijmy go EKSKLUZYWNEGO, działu umieszczonego NAD Wymianą Doświadczeń i TAM trzymać wszystkie, przyklejone, tematy ? Nazwijcie go Skarbnicą Wiedzy albo "tu wpisz co chcesz" i dajcie odpocząć scrolowi w mojej myszce. Forumowicz. popieram Tym bardziej ze nie rozumiem co w wymianie doświadczen robia niemal dwa identyczne watki dotyczace okien W jednym i drugim udziela sie forumowicz jareko (podziwiam wiedzę fachowość i cierpliwość ) ale... one są dokładnie o tym samym ... wiec nie rozumiem Niedługo zeby nie czytać "przyklejonych" trzeba bedzie wskakiwac od razu na 2 (a moze i 3cia ) strone..... Mogłby powstać dzial "najczesciej zadawane pytania" - on mogłby byc nawet działem w dziale "wymiana doś." i jako jedynym przyklejonym na górze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 26.04.2007 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Liczę na to, że Redakcja nie zapomni o tym co napisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 30.04.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Czyżby powstawał dział na tematy przyklejone ?? http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=117 Może dać go na samą górę - nad wymianę doświadczeń ? I proszę ustawić odpowiednio uprawnienia w nowym dziale - na chwilę obecna nie można odpisywać w tematach, które się tam znajdują. Wymagane są do tego uprawnienia administratora. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.04.2007 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krupiarz 30.04.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Mariuszu - bardzo dobry pomysl Redakcjo - bardzo dobra reakcja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.05.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 3/4 pracy już zrobione Nadal nie można odpisywać w przeniesionych wątkach - w pewnym sensie idea słuszna, niemniej czy nie da się przestawić praw tak, aby MOŻLIWE było odpisywanie na przeniesione wątki ale NIEMOŻLIWE zakładanie nowych ? Wtedy byłby porządeczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 02.05.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Już mozna pisać w tematach. Natomiast co do miejsca działu - na razie niech taka pozostanie. Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 02.05.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Teraz jest lux - dziękuję w imieniu swoim i pozostałych Forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts