Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Osobny dział na tematy PRZYKLEJONE !!!!!

Gość M@riusz_Radom

Recommended Posts

Gość M@riusz_Radom

Trafia mnie, jak muszę przewinąć ekran aby przejrzeć tematy umieszczone w Wymianie Doświadczeń - według mnie najprzydatniejszym dziale - aby pozbyć się tematów PRZYKLEJONYCH.

Ja rozumiem, że niektóre z nich zawierają bardzo przydatną wiedzę ale na Boga, czy nie można stworzyć osobnego, nazwijmy go EKSKLUZYWNEGO, działu umieszczonego NAD Wymianą Doświadczeń i TAM trzymać wszystkie, przyklejone, tematy ? Nazwijcie go Skarbnicą Wiedzy albo "tu wpisz co chcesz" i dajcie odpocząć scrolowi w mojej myszce.

Forumowicz.

kiedy przyklejone było 2- 3 tematy - było to jeszcze strawne ...

kiedy jest ich 10 i limit sie jeszcze nie wyczerpał - jest to nużace miec je przed oczyma, kiedy np. zaden z nich nie mnie interesuje (na teraz)

jednocześnie cieszy szybkie i i elastyczne podjęcie tematu przez Redakcję

dziekuję

Trafia mnie, jak muszę przewinąć ekran aby przejrzeć tematy umieszczone w Wymianie Doświadczeń - według mnie najprzydatniejszym dziale - aby pozbyć się tematów PRZYKLEJONYCH.

Ja rozumiem, że niektóre z nich zawierają bardzo przydatną wiedzę ale na Boga, czy nie można stworzyć osobnego, nazwijmy go EKSKLUZYWNEGO, działu umieszczonego NAD Wymianą Doświadczeń i TAM trzymać wszystkie, przyklejone, tematy ? Nazwijcie go Skarbnicą Wiedzy albo "tu wpisz co chcesz" i dajcie odpocząć scrolowi w mojej myszce.

Forumowicz.

popieram

Tym bardziej ze nie rozumiem co w wymianie doświadczen robia niemal dwa identyczne watki dotyczace okien

W jednym i drugim udziela sie forumowicz jareko (podziwiam wiedzę fachowość i cierpliwość :)) ale... one są dokładnie o tym samym ...

wiec nie rozumiem :(

Niedługo zeby nie czytać "przyklejonych" trzeba bedzie wskakiwac od razu na 2 (a moze i 3cia :o ) strone.....

Mogłby powstać dzial "najczesciej zadawane pytania" - on mogłby byc nawet działem w dziale "wymiana doś." i jako jedynym przyklejonym na górze:)

Gość M@riusz_Radom

Czyżby powstawał dział na tematy przyklejone ?? :)

http://forum.muratordom.pl/viewforum.php?f=117

Może dać go na samą górę - nad wymianę doświadczeń ?

I proszę ustawić odpowiednio uprawnienia w nowym dziale - na chwilę obecna nie można odpisywać w tematach, które się tam znajdują. Wymagane są do tego uprawnienia administratora.

Pozdrawiam

Gość M@riusz_Radom

3/4 pracy już zrobione ;) Nadal nie można odpisywać w przeniesionych wątkach - w pewnym sensie idea słuszna, niemniej czy nie da się przestawić praw tak, aby MOŻLIWE było odpisywanie na przeniesione wątki ale NIEMOŻLIWE zakładanie nowych ?

Wtedy byłby porządeczek.

Pozdrawiam