adita 22.04.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 witam wszystkich serdecznie:) dzisiaj to moj pierwszy ale na pewno nie ostatni raz tutaj:) 1 marca kupilam dzialeczke, jestem na etapie zalatwiania wszystkich papierkowych pozwolen,,tzn w tej chwili czekam na pozwolenie na budowe:) mam zamiar wprowadzic sie do mojego nowego domku najpozniej na Boze NArodzenie,,,ciekawe czy mi wyjdzie? mam mnostwo pytan,,,,i rowniez mam nadzieje, ze bede mogla liczyc na wasze porady nie jest mi latwo poniewaz normalnie pracuje a do tego moj ukochany maz wyjechal sobie za granice wiec sama borykam sie z budowa,,,staramy sie wybudowac ten dom systemem gospodarczym,,,zobaczymy czy wyjdzie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 No witamy i łaczymy się w szczęściu (z tego pierwszego razu) Może jakaś fotka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adita 22.04.2007 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 hmmm,,,musze przejrzec t fotki,,,chociaz bleahhh nie znosze swoich fotek:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Dla nas wklej , nie dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adita 22.04.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 kurka wodna,,,jak to zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 22.04.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 masz w uwagach o forum instrukcje,Musisz wrzucić fotkę na serwer (np fotosik) i skopiować link do posta poczytajdasz rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adita 22.04.2007 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 buuuuuuuuuuu ciagle mam cytuje "nieprawidlowy adres emblematu" ( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adita 22.04.2007 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 o nie,,,jestem blondynka !!! to zbyt wiele jak na moje blad wlosy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 23.04.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 witaj kliknij tutaj http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=30921&start=420&postdays=0&postorder=asc&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.04.2007 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witaj a ta lipa, to daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adita 26.04.2007 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 hmm moze i daleko,,ale wiesz jaki tams pokoj,,,cisza,,,,to poprostu jest cudowne miesjce,,dookola same lasy,,,,hmmm,,,heheh wreszcie znalazlam swoj kat:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts