jezzmam 22.04.2007 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2007 Witam Pierwszy komentarz czas zacząć hihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 24.04.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Trzymam kciuki Domek śliczny ja będę budować Dom w Melisie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 25.04.2007 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 ups, tutaj powinnam sie wpisac, a nie na Twoim wątku.....powtarzam, że domek bedzie sliczny i podobny do mojego:) domu w Melisie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 02.05.2007 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 dzięki za miłe słowa Zapodałam zdjęcia działki w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 10.05.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 od soboty będzie się duuużo dziać na mojej działce oj będzie się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.05.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witam serdecznie, zauważyłem, że masz bardzo podobny domek do naszego. Pozdrawiam i życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.05.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witaj, już wiem dlaczego mi zazdraszczasz tej parterówki. A wiesz, że w moim rzędzie tylko my mamy parterówkę - reszta domki z pięterkiem. Boję się, że nasze maleństwo będzie wyglądało jak chatka Baby Jagi Jednak powiem szczerze, że wybrałaś ładny projekt. Życze powodzenia w budowaniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.05.2007 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 No bardzo mi sie podoba, szczegolnie, ze podobny do mojego (mozemy miec duzo wspólnych tematów:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 11.05.2007 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2007 Witaj, my z mężusiem i dzieciaczkami czekamy na wszelkie formalności i jak się z tym uporamy to chcielibyśmy rozpoczynać budowę. Też będziemy budować domek z dachem dwuspadowym ale troszkę większy. Mamy 2 dzieciaczków córa 11 lat i 8 miesięczny chłopczyk. Dopiero zaczynamy poruszać sie w temacie budowlanym ale mam pytanko: czy mogę dostać namiary na Twoją ekipę. Dziś jest trudno o fachowców może uda mi się z nimi umówić na jakiś dogodny termin. Mieszkam obecnie na śląsku. Pozdrawiam Gratuluję pozwolenia na budowę. Dokonałaś cudu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.05.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2007 Witaj. Dom ladny i zastanawiam sie dlaczego nie zwrocilam na niego uwagi, chociaz wertuje te katalogi jak opetana. Uwielbiam czterospadowe dachy, moze dlatego ten ominelam, ale przyjrze mu sie blizej. Trzymam kciuki, czekam na zdjecia i poozdrawiam Wasze psiaki (ja mam owczarka niem. z dobrej, bo malej hodowli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 18.05.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2007 Jezzy, gratuluję rozpoczęcia budowy i założenia dziennika mocno trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 22.05.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2007 dziękuję za gratulacje Teraz czekac tylko aż Wasze domki będą rosły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 05.06.2007 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Witaj, dziękuję za odwiedziny w moim dzienniku i sympatyczny komentarz Ja Twój dziennik również czytam i zazdroszczę postępów prac na budowie. Projekt Twojego domu bardzo mi się podoba, lubię domy o prostej i zwartej bryle. Działeczka też jest super. Widać, że okolica spokojna. Czekam na kolejne relacje z placu budowy. Pozdrawiam i życzę powodzenia B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwa 14.08.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2007 Witam !!!!!!!!! jak fajnie że Cię znalazłam ja buduję C118, będę bacznie śledzić co u Ciebie. U mnie na razie kopią i już problem woda ale jakoś musi być powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 22.08.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2007 jezzmam Cieszę się, że powróciłaś na forum Z niecierpliwością czekam na obiecane zdjęcia. B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 20.09.2007 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Normalnie, zatkało mnie z wrażenia. Pięknie wygląda Twój domek. Bardzo jetem ciekawa jak wygląda w środku. Pisz częściej i umieszczaj jak najwięcej zdjęć, plizzzz. Miło popatrzeć jak sprawnie idą u Ciebie prace budowlane. U mnie niestety wszystko się przeciąga. Pozdrawiam i czekam na kolejne zdjęcia B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agata z małopolski 09.12.2007 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2007 Bardzo dziękuję Ci za odwiedzenie mojego dziennika, ja również obejrzałąm Twój dziennik. śLICZNY ten Wasz domek i widzę, ze postępy niesamowite, niedawno założyłas dziennik a tu widzę niedługo będziesz się wprowadzać, u nas narazie okres zamknięty, okres zimowy zmusza do zaprzestania prac na budowie, a wraz zakończeniem okresu letniego skończyły sie fundusze, cóz teraz prace będą się ruszały na budowie baaaardzo powoli, chyba że namówię męża na kredyt, do którego on sie nie może przekonać, ale i tak sie cieszymy z tego co juz mamy .życzę powiodzenia i gratuluje Wam Waszego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_de 26.03.2008 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2008 byłam przekonana, że już mieszkasz, przy takim tempie robót ale chyba ten oszołom od prądu troche opóźnił przeprowadzkę... Domek piękny i sympatyczne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula26 29.03.2008 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 pięknie brakło mi słów ,bardzo proszę o następne foto . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Strumyczek 10.06.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2008 Witam serdecznie. Dzięki za komentarz w moim dzienniku. U Was jak widzę - domek już stoi. Zazdroszczę!! A przed nami jeszcze tyyyylllllleeee pracy!! Powodzenia w realizacji swojego marzenia!! Już macie niedaleko!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts