DiW 23.04.2007 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 poszukuję sprawdzonego producenta okien z pcv z okolic Szczecina czy Stargardu, chcę dwustronny złoty dąb....... i rolety dostałam wycenę z firmy KAMAR czy ktoś ich zna? zaproponowali mi 5 komorowy profil Rehau Termo Line okucia Maco, mam tez ofertę z Sokółki ale ich przedstawiciel jest tak zakręcony że nie wie czy okna są okleinowane czy barwione w masie..... Gdzie powinnam jeszcze sie udać po wycenę??????? Prosze o pomoc [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JUREKM68 23.04.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 jestem z podkarpacia ale kupiłem okna z pomorskiej fabryki okien okna się nazywają msline ja kupiłem białe ale są i kolorowe, robią je na profilu brugmana i są barwione w masie, wykonanie w porównaniu z oknoplastem z krakowa podobne naprawdę dobra jakość za dobrą cenę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JUREKM68 23.04.2007 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 dodam tylko że firma ma swoją siedzibę w Słupsku pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts