slaweksie 23.04.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam Was, chcę położyć "deskę" na tarasie w ogrodzie. Dokładnie chodzi mi o panele o wymiarach 50cmx50cm zbite z desek które można układać w rózne wzory. Nie wiem jak sie to dokładnie nazywa. Czy ktoś z Was ma może takie "drewniane panele, proszę o opinie. Jesli można proszę też o informację co do sposobu kładzenia tego na tarasie. Czy trzeba położyć coś pod spód pod to, np papę czy coś innego. Proszę o wszelkie inforamcje. Ps. Może ktoś zna producenta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ArtiW 23.04.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Chetnie sie podepne, poniewaz tez chce deske na tarasie. Mi doradzano, aby zrobic betonowa lawe, na nia najtansze plytki i dopiero drewno. Drewno najlepiej egzotyczne, np. teak. Sposobu jego ukladania nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
G.N. 23.04.2007 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Takie?http://www.dombal.com.pl/content/view/568/89/http://infofirma.pl/ogrody_tarasy_podesty_drewniane_podlogi_deski/index.php??%20p%B3ytki%20tarasowe&dzial=54220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 23.04.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Płytki są fajne ale przy cenie 300 i więcej zł/m2 wymiękam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slaweksie 23.04.2007 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ceny egzotyki faktycznie porażające, ja bardziej myslałem o takich marketowych. Tam m2 wychodzi ok 28 pln więc nie tak źle. Do tego jeszcze musze doliczyć koszt drewnochronu.A co z wskazówkami montażu ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts