Chef Paul 23.04.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ... czyli hej przeleciał ptaszek ... istnieje w tym temacie wątek Gęby, gęby, dawajcie gęby ... który niestety "zszedł był na dziady" ... hmmm ... wydaje mnie się, że założyciel niniejszego mieczotronix miał trochę inne intencje (a może on sam się wypowie ?), ... tak więc w tym swoistym "gębowym hyde park'u" niech znajdą miejsce osoby spragnione zabawy w "chwilowe" przedstawianie się ... i komentarze typu: "ojejejjj, znowu mnie się nie udało załapać na obejrzenie Twojej fotki" ... można również wklejać kosmetyki, "namiary" na chirurgów plastycznych, stylistki i sprzęt do gimnastyki, ... przyjemnej zabawy ps - wstałem dziś z łóżka "lewą nogą" ... (reszta jak w "stopce" długiego ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.04.2007 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Masz racje.Chef Paul nic dodac nic ująć. Pozrawiam Cię serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 23.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 już się poprawiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.04.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 już się poprawiłam no to rozumiem, bo już byłam zła że na fotke sie nie załapałam Ale to macierzyństwo ci słuzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.04.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Chef Paul wstawaj częściej lewą nogą. Jak wówczas masz takie trafne komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.04.2007 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 już się poprawiłam no to rozumiem, bo już byłam zła że na fotke sie nie załapałam Ale to macierzyństwo ci słuzy verunia to fotka sprzed 4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 już się poprawiłam no to rozumiem, bo już byłam zła że na fotke sie nie załapałam Ale to macierzyństwo ci słuzy verunia to fotka sprzed 4 lat cos mi te wlosy nie pasowaly myslalm , ze w peruce jestes dawaj swieze i ....malego tez , bo dawno juz go nie widzialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.04.2007 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... dawaj swieze i ....malego tez , bo dawno juz go nie widzialam Może froscha poproś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... dawaj swieze i ....malego tez , bo dawno juz go nie widzialam Może froscha poproś myslisz , ze ma Olki fotoalbum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.04.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... dawaj swieze i ....malego tez , bo dawno juz go nie widzialam Może froscha poproś myslisz , ze ma Olki fotoalbum ? portfolio chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... dawaj swieze i ....malego tez , bo dawno juz go nie widzialam Może froscha poproś myslisz , ze ma Olki fotoalbum ? portfolio chyba .....sprawdzi sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 24.04.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... czyli hej przeleciał ptaszek ... istnieje w tym temacie wątek Gęby, gęby, dawajcie gęby ... który niestety "zszedł był na dziady" ... hmmm ... wydaje mnie się, że ........... Ktoś czegos nie zrozumiał.............. Jesteś Wielki dla mnie jak zawsze ...i...oczywiście bez kadzenia. pozdrawiam Cie serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.04.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ale, że co głupia jestem?mieczotronix chciał, aby avatory były gębami ale jak w wielu przypadkach wątek jakoś zakręcił i ludzie wklejali tam swoje gęby. Działo się to przez 47 stron i nagle jest źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.04.2007 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Na 47 to trochę zdjęć się pojaiwło. Ale zobacz, co się dzieje stronę i dwie wcześniej. I jeszcze wcześniej. Raczej o to Chefowi chodzi. Tak mi się wydaje, w końcu jego rzecznikiem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 24.04.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... czyli hej przeleciał ptaszek ... istnieje w tym temacie wątek Gęby, gęby, dawajcie gęby ... który niestety "zszedł był na dziady" ... hmmm ... wydaje mnie się, że ........... Ktoś czegos nie zrozumiał.............. Jesteś Wielki dla mnie jak zawsze ...i...oczywiście bez kadzenia. pozdrawiam Cie serdecznie. ja tez nie rozumiem ciebie mozesz jasniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.04.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Raczej szefowi chodziło o wklejanie fotek na chwilę i kasowanie ich.Wstydźcie się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.04.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja nie kwestionuję wypowiedzi Chef Paul. Zirytowała mnie wyniosła wypowiedź niktspecjalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 24.04.2007 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja nie kwestionuję wypowiedzi Chef Paul. Zirytowała mnie wyniosła wypowiedź niktspecjalny. Aaaaaa To olej. Ja tego w ogóle nie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 24.04.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja nie kwestionuję wypowiedzi Chef Paul. Zirytowała mnie wyniosła wypowiedź niktspecjalny. Aaaaaa To olej. Ja tego w ogóle nie czytam masz jakiś filtr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 24.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wstydźcie się o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts