Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt W-20.12 pracownia DOBRE PROJEKTY

Recommended Posts

• Odpowiedzi 304
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hejka!

No i superowo widzę że jest :)

Czyżby jakieś retrospekcje?

A może poczucie że "pierwszy dla wroga"?

Kolejny budujemy?

Z mojej perspektywy po latach stwierdzam że lipa z tą wysoką klatką schodową jest. Wejście na schody powinno być na wprost tak jak drzwi do sypialni na dole. Dużo niewykorzystanej i trudnej do czyszczenia przestrzeni tam się marnuje.

Piwniczka uzyskana dzięki Jackowi z obniżonej posadzki pod schodami też super sprawa.

Po za tym jest gites.

Dzieci pójdą w świat i nie tylko salon ale i reszta będzie za duża...

Sypialnia na dole- super sprawa. Całymi dniami nie wchodzę na górę. Jak coś to dzwonię do dzieci ;)

Widzę że nowa drużyna piłkarska się szykuje?

Edytowane przez 12marek

Hejka!

No i superowo widzę że jest :)

Czyżby jakieś retrospekcje?

A może poczucie że "pierwszy dla wroga"?

Kolejny budujemy?

Z mojej perspektywy po latach stwierdzam że lipa z tą wysoką klatką schodową jest. Wejście na schody powinno być na wprost tak jak drzwi do sypialni na dole. Dużo niewykorzystanej i trudnej do czyszczenia przestrzeni tam się marnuje.

Piwniczka uzyskana dzięki Jackowi z obniżonej posadzki pod schodami też super sprawa.

Po za tym jest gites.

Dzieci pójdą w świat i nie tylko salon ale i reszta będzie za duża...

Sypialnia na dole- super sprawa. Całymi dniami nie wchodzę na górę. Jak coś to dzwonię do dzieci ;)

Widzę że nowa drużyna piłkarska się szykuje?

U mnie na wprost wejścia jest klatka schodowa, obok, po prawej mam gabinet. Piwniczki, z powodów wód gruntowych, w domu nie posiadam, ale, chwała mi za to, nie zrezygnowałam ze spiżarni w kuchni. Na schodach mam problem z oknem, nie pamietam kiedy je myłam. Mam podwójny garaż, a nad nim sypialnie, żałuje, ze nie mam tam podłogówki, to jej jedyny mankament. W pokoju przejściowym do sypialni garderoba. Mam podwyższone ścianki kolankowe, wiec pokoje na gorze sa olbrzymie, ale to dzieki wizycie u Jakowa, stwierdziłam, ze bedzie za nisko.

Dom przerabiałam w czasie projektowania i troszke w czasie budowy.

Czy pierwszy dla wroga? Teraz zbudowalabym cos innego, z większa ilością okien i przestrzeni. Ale nawet dzisiaj, biegając z odkurzaczem stwierdziłam, ze internety to wspaniała rzecz. Uniknęłam wielu błędów, ulepszam projekt dla siebie, a moje genialne pomysły firma potem sprzedawała. Mogłam zażyczyć sobie tantiem autorskich. A co? Przesunięcie kominka, a co za tym idzie przeprojektowanie układu na gorze, wykusz... coz, ważne, ze u mnie wyszło to zajebiście.