Aniss 23.04.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Doradźcie proszę co kupić mężowi na 10 rocznicę ślubu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.04.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 My to sobie wspólny prezent kupiliśmy: samochód (na raty) oraz telefon bezprzewodowy, który był wtedy dość drogi. Z dwoma słuchawkami - chociaż wtedy nie myśleliśmy jeszcze o domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 23.04.2007 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Fajny pomysł, tylko, że ja bym chciała coś tylko dla niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 23.04.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 23.04.2007 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 I muszę dodać, że mąż nie nosi zegarków (ma kilka), ani łańcuszków, pieniądze i dokumenty nosi po kieszeniach, bo nie lubi portfela. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.04.2007 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Nad takim tylko dla męża, to ja też się zastanawiam, bo wkróce ma 40 urodziny. Nic oryginalnego nie przychodzi mi do głowy: rower?, zegarek mechniczny (drogi kosmicznie )?, zegarek binarny?, obraz? (moja koleżanka zamówiła portret córki w prezencie dla męża), sama nie wiem. Fotela bujanego nie chce , o to akurat pytałam. Chętnie poczytam ten wątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 23.04.2007 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Podróż też odpada, gdyż tuż po naszym święcie jedziemy przez całą Polskę do brata na wesele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 23.04.2007 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 pieniądze i dokumenty nosi po kieszeniach, bo nie lubi portfela. Tak, jak mój. Bardzo mnie to denerwuje, bo ma ciągle wypchane kieszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 23.04.2007 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Fotel bujany !!! świetny pomysł, ale jeszcze nie mamy domu i na razie nie byłoby go gdzie postawić, ale w przyszłości wykorzystam ten pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 23.04.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Może zarżnąć kurę na rosół ?? Chociaż nie, co ona temu winna ?? A tak na poważnie : zróbcie to, na co zazwyczaj nie macie czasu. Wypad do kina, dobrej knajpki itd itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 23.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Faceci chyba najbardziej lubia praktyczne prezenty. Cos co jest im potrzebne ale sami nie maja czasu na to aby isc do sklepu i kupic. Ale poniewaz to okragla rocznica, to chyba lepiej zaplanowac jakies odlotowe wyjscie. Cos co bedziecie dlugo pamietac. Moze spelnic jakies jego marzenie z dziecinstwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mati_sowee 23.04.2007 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 moze jakies lepsiejsza wode toaletowa - to zawsze jest dobry pomysl albo kup sobie piekna seksowna bielizne - ubierz sie w nia, an szyi zawiaz sobie kokardkę - i niech rozpakuje prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lucia 23.04.2007 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 pieniądze i dokumenty nosi po kieszeniach, bo nie lubi portfela. Tak, jak mój. Bardzo mnie to denerwuje, bo ma ciągle wypchane kieszenie. Kofi, bardziej bym się martwiła, gdyby miał puste kieszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 23.04.2007 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A ja na swoje (okrągłe) urodziny zażyczyłem sobie taki regalik na narzędzia. z Tesco. jest na reklamówkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 23.04.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ja bym wymyśliła jakieś fajne miejsce i tam zrobiła piknik albo kolację gdybym była facetem. Ale faktycznie masz problem bo dla facetów zawsze trudniej coś kupić, wymyśleć. Rocznica to nie urodziny i imieniny, to wyjątkowa okazja. Stawiałabym raczej na coś symbolicznego. Może składanka jego ulubionych piosenek, książeczka z wierszami dla kochanego męża - może spisana własnoręcznie. Może list taki z serca, o nim, o was, o tym jak cudownie jest spędzać z nim każdą wolną chwilę, może własnoręcznie zrobiony album ze zdjęciami z waszych ulubionych miejsc i cudownych chwil. JA bym stawiała na coś takiego. No chyba, że jest praktycznym facetem to kup mu scyzoryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 23.04.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Zawsze zastanawiałem sie do jakiej grupy zakwalifikowac takie prezenty?Wydaje mi sie ,że jest to bardzo osobisty podareczek.Najpierw bym kupił a potem sie pochwalił i zapytał czy sie podoba ogółowi.Gama szeroka i upodobaniea jeszcze szersze.Wracajac do samej rocznicy bo to chyba różana albo cynowa daj mu cos o czym bedzie pamietał do nastepnej. pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 24.04.2007 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Bardzo dziękuję za wszystkie wypowiedzi, ale nadal nie mam pomysłu . Wyjście na kolację, dyskotekę lub kino to raczej rzecz normalna i nie traktuje tego w ramach prezentu (to dla nas żadna nowość). Seksowna bielizna też już go nie zaskoczy i wogóle nie wiem czy można jeszcze czymś go zaskoczyć , (chyba tylko wiadomość, że jestem w ciąży z trzecim dzieckiem , ale to nie byłaby miła niespodzianka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 24.04.2007 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No to zarżnij kurę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 24.04.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Zaplac mu striptizerke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 24.04.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts