Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

10 ROCZNICA ŚLUBU

Aniss

Recommended Posts

Nad takim tylko dla męża, to ja też się zastanawiam, bo wkróce ma 40 urodziny.

Nic oryginalnego nie przychodzi mi do głowy: rower?, zegarek mechniczny (drogi kosmicznie :roll: )?, zegarek binarny?, obraz? (moja koleżanka zamówiła portret córki w prezencie dla męża), sama nie wiem. Fotela bujanego nie chce :-? , o to akurat pytałam. Chętnie poczytam ten wątek.

Faceci chyba najbardziej lubia praktyczne prezenty. Cos co jest im potrzebne ale sami nie maja czasu na to aby isc do sklepu i kupic. :roll:

Ale poniewaz to okragla rocznica, to chyba lepiej zaplanowac jakies odlotowe wyjscie. Cos co bedziecie dlugo pamietac.

Moze spelnic jakies jego marzenie z dziecinstwa. :p

Ja bym wymyśliła jakieś fajne miejsce i tam zrobiła piknik albo kolację gdybym była facetem. Ale faktycznie masz problem bo dla facetów zawsze trudniej coś kupić, wymyśleć. Rocznica to nie urodziny i imieniny, to wyjątkowa okazja. Stawiałabym raczej na coś symbolicznego. Może składanka jego ulubionych piosenek, książeczka z wierszami dla kochanego męża - może spisana własnoręcznie. Może list taki z serca, o nim, o was, o tym jak cudownie jest spędzać z nim każdą wolną chwilę, może własnoręcznie zrobiony album ze zdjęciami z waszych ulubionych miejsc i cudownych chwil. JA bym stawiała na coś takiego. No chyba, że jest praktycznym facetem to kup mu scyzoryk. :wink:

Zawsze zastanawiałem sie do jakiej grupy zakwalifikowac takie prezenty?

Wydaje mi sie ,że jest to bardzo osobisty podareczek.Najpierw bym kupił a potem sie pochwalił i zapytał czy sie podoba ogółowi.Gama szeroka i upodobaniea jeszcze szersze.Wracajac do samej rocznicy bo to chyba różana albo cynowa daj mu cos o czym bedzie pamietał do nastepnej.

pzdr.

Bardzo dziękuję za wszystkie wypowiedzi, ale nadal nie mam pomysłu :( .

Wyjście na kolację, dyskotekę lub kino to raczej rzecz normalna i nie traktuje tego w ramach prezentu (to dla nas żadna nowość). Seksowna bielizna też już go nie zaskoczy i wogóle nie wiem czy można jeszcze czymś go zaskoczyć :-? , (chyba tylko wiadomość, że jestem w ciąży z trzecim dzieckiem :lol: , ale to nie byłaby miła niespodzianka)