Annja 24.04.2007 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 My na 10-tą rocznicę ślubu zrobiliśmy sobie u jubilera nowe piękne obrączki - stare + trochę złomu. No ale to nie była niespodzianka ani dla mnie ani dla męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 24.04.2007 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 No to zarżnij kurę kura jest często na obiad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 24.04.2007 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Zaplac mu striptizerke ten pomysł absolutnie odpada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 24.04.2007 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 ciekawa jestem, czy Twój mąż też tak się głowi jak Ty... A skąd ta ciekawość, czy to istotne ? Nie, nie głowi się, bo ja w przeciwieństwie do niego wiem co bym chciała dostać i to dostanę, a on twierdzi ,że nic nie potrzebuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aniss 24.04.2007 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 My na 10-tą rocznicę ślubu zrobiliśmy sobie u jubilera nowe piękne obrączki - stare + trochę złomu. No ale to nie była niespodzianka ani dla mnie ani dla męża bardzo romantycznie uważam, ale mój mąż nie nosi obrączki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 03.05.2007 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 My na 10-tą rocznicę ślubu zrobiliśmy sobie u jubilera nowe piękne obrączki - stare + trochę złomu. No ale to nie była niespodzianka ani dla mnie ani dla męża bardzo romantycznie uważam, ale mój mąż nie nosi obrączki Kurcze, co to jest obrączka? I gdzie się ją nosi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.05.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 ..... ale mój mąż nie nosi obrączki Pewnie elektryk albo elektronik. Rakietę tenisową.A jak nie gra to wykup mu parę godzin nauki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts