Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GRUPA OKOLICE CZERWONAKA (POZNAń)

kajetana

Recommended Posts

• Odpowiedzi 203
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witaj!

My stawiamy domek w Mielnie to jest za kicinem i za Klinami a w Potaszu buduje się mój kumpel - będzie stawiał domek z bali

Dom z bali to też wyzwanie... jak rozumiem budujecie murowany? My nie wiemy co wybrać -szkieletowy czy murowany - co byłoby tańsze? W Kicinie dom stawia moja rodzinka :)

• 1 month później...
  • 3 months później...
  • 1 month później...
  • 4 months później...

Witaj Terry :)

Nie mam pojęcia gdzie jest to Wasze osiedle :)

My budujemy drewnianego Przestronnego, jeden taki stoi w Kicinie (murowany), ale jakoś mi się nie podoba - chyba nie jest jeszcze pomalowany. Stoi taki szary, smutny i przy samej ulicy - ochyda...

Słuchaj, czy możesz zapytać Twoich fundamentowców czy zrobią mi wycenę?

Bo już powinnam się zabierać za fundamenty, ale coś mi straszliwie przeszkadza - facet, co ma je nam robić nie może wycenić roboty od ponad miesiąca - szału dostaję przez to.

A firma z domem wchodzi pod koniec wakacji ...

Cześć kajetana.

Nasze odiedle jest przy ul. Polnej w Czerwonaku, jadąc od Poznania za stacją paliw pierwsza ulica w prawo kostka brukowa pod górę na szczycie Polnej zaczyna się nasze osiedle. Jeśli chodzi o fundamenty to oczywiście mogę z nimi porozmawiać i jeśli się zgodzą to podam Tobie ich numer, choć muszę przyznać, że u nas bardzo narzekają na brak czasu, bo podobno mają 3 budowy. Porozmawiam z nimi jutro

pozdrowionka

Terry,

fundamentowców potrzebuję od zaraz (na gwałt)

bo mi firma od stawiania domu przyśpieszyła o 3 miesiące ...

(z czego się ogromnie cieszę)

kajetana przykro mi bardzo ale panowie stwierdzili, że dysponuję czasem dopiero ok. września, spytaj w grupie wielkopolskiej albo na okolicznych budowach

mam już dwóch....

i jedną wycenę też mam - umarłam jak usłyszałam cenę za fundament.

nie wypada, ale ..........EBAłO ICH CHYBA TYCH FACHOWCóW - ROBOLI OD BUDOWANIA DOMóW JASNA CHOLERA :evil: :evil: :evil:

żeby TYYYYYLE chcieli za fundemant

My za 110 m kwadratowych fundamentów 9000 robota, 33000 materiał, nasz dom stoi w dołku i potrzebowaliśmy 2500 sztuk bloczków M6 :(