kajetana 21.07.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2008 szukam firm stawiających ogrodzenia i robiących podjazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mateoosh 01.09.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Czesc, Dolaczamy (Ela, Kubus, mały Michaś i nizej podpisany) do grupy Czerwonackiej Budujemy na piaskowej zaraz przy szkole na Rolnej. Tu sie wychowałem, i znam (prawie) każdy kąt. EDIT: po zdjeciach wnioskuje, ze to bardzo niedaleko Kaji i Artura Pozdrowienia ! Mati K. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 01.09.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 Mateoosh na Rolnej w Czerwonaku? Bo ja tez z Czerwonaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jareq 16.09.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam! Mam do sprzedania blaszany garaż (3m x 5m). Zakupiliśmy go w tym roku na allegro, stan bdb. Odbiór własny w miejscowości Bolechówko. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 10.10.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Czesc, Dolaczamy (Ela, Kubus, mały Michaś i nizej podpisany) do grupy Czerwonackiej Budujemy na piaskowej zaraz przy szkole na Rolnej. Tu sie wychowałem, i znam (prawie) każdy kąt. EDIT: po zdjeciach wnioskuje, ze to bardzo niedaleko Kaji i Artura Pozdrowienia ! Mati K. nie było mnie tu prawie 3 miesiące - za dużo na głowie wszystkiego mam braki w znajomościach - zapytam więc wprost: JAKA EDIT i gdzie koło nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 10.10.2008 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Witam wszystkich... Kajetana, Widzę że będziecie mieć wg projektu dość duże okna tarasowe, jestem ciekawa jakie macie rozwiązanie na nie - rozsuwane czy składane ? pozdrawiam my nie mamy żadnych wariacji okiennych. Oprócz drzwi tarasowych przesuwanych wszystkie są otwierano-uchylne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 10.10.2008 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 Czy wiecie coś o dofinansowaniu ( lub jego braku ) solarów w gminie Czerwonak ? kajetana - ale Ci chatka szybko rośnie Z ciekawości pytam co to za czarna folia na ścianach wewnętrznych ? ta żółta folia będzie zabudowana płytą .... i to jest folia izolacyjna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 10.10.2008 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2008 a teraz sprawy bieżące ... dom stoi, elektryka rozprowadzona, alarm działa. Właśnie dostałam 3 wyceny instalacji wod-kan-co+ogrzew.podł. Każda instal. wod-co z innych materiałów, ale wszystkie kosztorysy na maxa wysokie. Niestety musimy się na coś zdecydować, tak że od środy w next week zaczną już kłaść te wszystkie rurki. Około połowy listopada byłaby wylewana podłoga właściwa - podobno miesiąc musi schnąć. Po drodze znów wydatki - wkład kominowy, piec gazowy... Okazało się, że nasz znajomy ma firmę budowlano-wykończeniową i zdecydowaliśmy się na niego poczekać. Czyli etap końcowy (kafle, malowanie, podłogi, krany, wanny) będzie dopiero w styczniu. Niestety szmal prawie się skończył ... Nerkę sprzedać, płuco? Zapraszam do naszego dziennika - są tam fotki mebli łazienkowych, umywalek, kibelka.... i pięknej serii Le Bain - cuda art deco... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 13.10.2008 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 aha - od około lutego/marca 2009 mam do oddania w dobre ręce fachowca od wykańczania wnętrz (ściany, posadzki, kafle, parkiety, montaż armatury - wszystko). To zięć przyjaciela mojego ojca .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 13.10.2008 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2008 w moim dzienniku umieściłam ogłoszenie o poszukiwaniu przeze mnie pracy - tym bardziej zapraszam do czytania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
świercz1719500624 14.10.2008 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2008 Moi drodzy! Szukam pracy dla mojego ojca na zimę właśnie skończył budować dom u kolegi no i przydałoby się robić coś dalej. A wiec... jeśli ktoś poszukuje fachowca do wykończeniówki to gorąco polecam! Efekty pracy można obejrzeć w moim dzienniku. Jeśli ktoś będzie zainteresowany to proszę najlepiej pisać na priv lub w komentarzach w moim dzienniku (na dole kliknąć liczbę 27) Pozdrawiam i liczę na odzew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 19.11.2008 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2008 piszę do wszystkich znajomych:firma TGS:http://tgs.com.pl (na http://www.ceneo.pl) sprzedaje kotły c.o, zasobniki na wodę i inne rzeczy sporo taniej niż zwykłe sklepy. Przykład: na piecu c.o. Vaillanta z zasobnikiem + grzejniki Purmo zaoszczędzimy kupując u nich ponad 2 tyś. PLNJutro wysyłam do nich zamówienie. Do Poznania dostarczają gratis - odbiór własny z hurtowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 27.11.2008 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 Wchodzę w etap: szukanie mebligdzie można kupić tanie jednoosobowe łóżka (typ tani pensjonat, rama sosnowa) - cena od 100 do 300 zł za sztukę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 03.12.2008 22:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2008 pytanie:czy w ogóle można odkupić od budujących miskę podwieszaną wc?(muszę mieć taką na 4 miesiące) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 08.12.2008 15:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2008 mam duży problem z posadzką - kto się zna porządnie na temacie??proszę o kontakt na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 10.12.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2008 chcemy wprowadzić dość duże szaleństwo w kuchni, która będzie prosta, klasyczna (jeszcze nie wiem w jakim kolorze). Szaleństwo polega na lodówce RETRO Mamy dwie możliwości wyboru tego szaleństwa: ARDO http://www.ardovintage.pl/#c = kolory wchodzące w grę to: RE-05; OR-06; YE-07; VI-09; GO-15; PI-02. GORENJE http://www.gorenje.pl/10837 = kolory RK62351OB lub RK62358OR różnica w cenie nie jest jakaś ogromna .... KONKURS DLA BABECZEK KTÓRA JEST BARDZIEJ RETTRO I KTÓRY KOLOR JEST BARDZIEJ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 13.12.2008 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2008 Witam, czy możecie polecić wykonawcę schodów, jeżeli ze zdjęciami wykonanych to z góry dziękuję. Mój wykonawca po spisanej umowie w czerwcu powaidaomił mnie że wysyła mi zaliczkę pocztą - to chyba oznacza że rozwiązuje umowe. Moj adres [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alpino 14.12.2008 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2008 Witam, czy możecie polecić skutecznego adwokata, dużo można znieść ale są granice. Najważniejsze aby był skuteczny. Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 17.12.2008 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2008 Teraz mamy akcję: poszukiwanie sezonowanego drewna bukowego na JUŻ..... kontakty, telefony na priva poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 30.12.2008 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 żYCZę WAM SUPER ZABAWY I LEPSZEGO 2009 - OBYśMY SIę WSZYSCY POWPROWADZALI DO TYCH WYMARZONYCH MALINEK, KONICZYNEK, FAMILIJNYCH I PRZESTRONNYCH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts