rena777 23.04.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Hej Popatrzcie sobie na nasz domek, ktory powstaje na Warmii. Na razie wstawilismy okna, teraz rysujemy na scianaych kontakty:)strasznie ciemne wyszly te zdjecia, ale mam nadzieje, ze cos widac Projekt z pracowni ARCHON: "dom w Melisie" http://www.archon.pl/index.php?act=12&sid=m41f4da6c0544a http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/5/6/0/23450755_d.jpghttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/9/3/0/23450753_d.jpghttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/5/7/8/23450752_d.jpghttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/1/4/4/23450751_d.jpghttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/6/7/8/23450754_d.jpghttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/i/8/4/1/23450756_d.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
6dziewiatka7 23.04.2007 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ślczny Daj wnętrze chodzi mi o widok antresoli Ile zaplaciłas za okna??? i jakie to okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 23.04.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam, domek zapowiada sie slicznie. Podoba mi sie bardzo projekt, strasznie lubie domy z atresolami (sama tez mam atresole-choc moj dom czeka na wykonczenie podobie jak wasz).Czy zmienialiscie cos w projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgataL 23.04.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Bardzo ładny dom. Te duże okna nadają mu niepowtarzalnego charakteru. Czekam na więcej fotek i pomysłów na wnętrza.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 23.04.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 A ja mam pytanie czy okna są z pcv?Jeśli tak to jaka to okleina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 24.04.2007 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 wnętrza hihi to znaczy mam dać puste ściany? bo na razie tyle jest....postaram sie niedlugo wkleic. co do okien to PCV barwione w masie (nie okleina), kolor złoty dąb (ale zdjecia troszke przeklamuja kolor) pomysly na wnetrza ciagle sie tworzą, jesli macie jakies sugestie to chetnie ....dom jest na wsi, jak widac za oknem pola, konie i las wiec raczej nie bedzie w nowoczesnym stylu, bo chyba taki do niego nie pasuje.... W projkecie byly lekkie zmiany, tylko takie , ktorych moglismy dokonac sami, bez zgody projektanta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2007 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jestem bardzo ciekawa jak zaaranżujecie wnętrza, takie duze prześwity to spore wyzwanie. Ja bym sie nie zgodziła z opinią że jak łąka, las, pole za oknem to już styl nowoczesny odpada tym bardziej ze takie przeszklenia są typowe dla domów nowoczesnych. W każdym razie będę was podglądać , życze powodzenia. Szukacie inspiracji? napisz wiecej jaki styl preferujecie może cosik podrzucimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 24.04.2007 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 oj szukam inspiracji szukam....jesli cos macie to pewnie!styl raczej tradycyjny, ale bez przesady...cieple wnetrza bo tak lubimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 24.04.2007 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Czy to projekt gotowy? moze pokażesz rzuty?co planujesz w oknach? zaluzje, zaslony, rolety, a może nic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 24.04.2007 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Świetny domek Już widzę go odpicowanego na cacy--mmmmm oczywiście oczyma wyobraźni widzę Antresolki piękna sparawa--ja też będę miec i to z 2 stron bo nad salonem i nad korytarzem przy wejściu Całkiem ciekawie wyglądają te duuuuże okniska,ale też jestem ciekawa co w nich będzie wisieć ?? i toż to raj dla roślin będzie no istny raj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 25.04.2007 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Kwiatów na pewno bedzie duzo, bo je uwielbiam, w calym domu jest mnostwo okien, wiec i parapetów:)Co do tego co na oknie, to ....nie wiem:) teraz naprawde trudno cokolwiek planowac, bo inaczej wyglada dom w stanie surowym, a inaczej z tynkami itd. Niedlugo pokaze srodek, widac tam biegnacy od gory do dolu komin z czerwonej cegly i taki chce zostawic tylko musze do tego dobrac odopowiedni kominek. jesli macie jakies pomysly, zdjecia z antresolka to prosze pokazujcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 25.04.2007 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 malmuc dla Ciebie rzuty sa na stronie: http://www.archon.pl/index.php?act=33&rodzaj=rzuty&sid=m41f4da6c0544a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jezzmam 25.04.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ja też uwielbiam kwiaty i wszelkiego typu roślinki i u mnie w domku jest dużo okiem i dużo światła i będzie duuuużo roślin Już nie mogę się doczekac fotek wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 03.05.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 Witaj Renatko!. Cieszę się,ze zdecydowałaś się pokazać swoją Melisę ( informacja dla innych czytających ten wątek, też budujemy ten uroczy domek). U nas dopiero ściany parteru, ale z wewnętrznymi więc już wiem mniej więcej jak będzie wyglądał np. salon. Z niecierpliwością czekamy na więcej zdjęć. Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 15.05.2007 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Hej Jolu, a gdzie mozna zobaczyc Twoj domek, bo link w podpisie cos mi nie dziala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.05.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Renatko, u nas niestety na razie nie ma co pokazywać. A ten link to miało być zdjęcie z wizualizacji komputerowej, ale i to sie nie otwiera. Nadal walczymy ze ścianami parteru, bo mieliśmy dwa tygodnie przerwy. U nas przez to, że działka dość mała i dobudowany dodatkowy wiatrołap i duży garaż, dom wygląda, na duży. Strop przeprojektowany, tak żeby przenieść kominek. Marzę, żeby mieć już tak i domek jak Ty. Pozdrawiam i z utęsknieniem czekam na dalsze zdjęcia. Zresztą chyba nie tylko ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 15.05.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2007 Jeszcze jedno. Jako, że u nas nie jest potrzebna kotłownia z prawdziwego zdarzenia ( mamy gaz z sieci) połączyliśmy małą łazienkę na dole z potencjalna kotłownią. Dzięki temu zmieści się tam jeszcze sauna. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rena777 16.05.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 wow, to bedzie super! dla nas kotlownia jest za mala:)A dom i tak wyglada na duzy, dach jest sporawy:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 17.05.2007 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Wybraliście już dachówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jola z Melisy 08.06.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2007 Zaglądam tu i zaglądam i nic. Renatko pochwal sie jeszcze jakimiś zdjęciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts