Anisia3 23.04.2007 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Złoty umacnia się jak diabli. Waluty lecą w dół, a co najbardziej mnie martwi, to kurs franka. Mamy do wzięcia jeszcze jedną transzę. Nie wzięliśmy 2 - 3 tygodnie temu z nadzieją, że minimalnie pójdzie do góry, a jest coraz gorzej. Spada!!! Z dnia na dzień mamy do wzięcia coraz mniej pieniędzy. Co robić? Poradźcie. Czy zaczekać jeszcze kilka tygodni czy w panice brać co jest już jutro. No koszmar. Nie potrafię sobie z tym poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 23.04.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Od 2004 roku frank praktycznie tylko spada. Trudno tu wiążąco doradzać,ale myślę że nie podniesie się szybko... Ja bym brał, to raczej stała tendencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 23.04.2007 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Za bardzo to mnie nie pocieszyłeś. Ale chyna masz rację. Dalsze czekanie pewnie nic nie da. Gdybym przewidziałą to nieszczęsne EURO 2012, to byśmy wzięli wcześniej transzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 24.04.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Przykro mi, no cóż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kofi 24.04.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmmm, ja spłacam kredyt walutowy - we frankach. I.... no nie chcę Cię denerwować, ale ... nie mam nic przeciwko spadkowi jego kursu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Last Rico 24.04.2007 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To jest właśnie relatywizm. Nie można zrobić samego zła (albo samego dobra ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 24.04.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Hmmm, ja spłacam kredyt walutowy - we frankach. I.... no nie chcę Cię denerwować, ale ... nie mam nic przeciwko spadkowi jego kursu... Wiesz, jak już wezmę tą transzę, to też mógłby spaść, nawet poniżej złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 24.04.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mam ten sam problem Właśnie mam do wybrania trzecią ale nie ostatnią transzę i też nie wiem co robić. Wezmę chyba teraz jednak tylko trochę t.j. tyle ile potrzebuję na już, a z tą ostatnią zaczekam jeszcze jakiś czas. A potem to oczywiście niech spada na łeb na szyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts