remx 23.04.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Myślę o tym kolorze.Wstępnie mogłaby być Braasa Cisar Romanska, rozważam Euronit Extra. To co mnie w tym momencie interesuje to jak one naprawdę wygladają, czy nie są po prostu czarne zamiast grafitowe, bo nie chcę czarnej/antracytowej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 23.04.2007 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Braasa Romańską z powłoką Cisar mam u siebie. Zdjęcia w stopce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.04.2007 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 DziękiMoże ktoś jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nigger 23.04.2007 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 U mnie również brass z powłoką cisar, zdjęcia w linku poniżej.nigg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.04.2007 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Wygląda jak czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zes 23.04.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Ja to bym sam skoczył na plac hurtowni lub sklepu.Przecież reklamy też się stawia z Dachówek!I lepeij widać niż na zdjęciu. Mi się podoba Braas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.04.2007 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Taki wariant też rozważam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 23.04.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Brass Frankfurter grafitowyhttp://rezulak.pl/dach1.jpghttp://rezulak.pl/widok3m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 23.04.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Heheh czarna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lookita 24.04.2007 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 a ja dopiero bede miec,choc juz zakupiona jest od lutego,czeka na budowe..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marzin 24.04.2007 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki Może ktoś jeszcze Zobacz Prodach, ja zamówiłem kolor który wg producenta określany jest jako stalowy, ale wg mnie to grafit. W moim dzienniku jest zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.04.2007 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Masz ją na dachu?Coś możesz powiedzieć o jakości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawelb6 24.04.2007 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki Może ktoś jeszcze Zobacz Prodach, ja zamówiłem kolor który wg producenta określany jest jako stalowy, ale wg mnie to grafit. W moim dzienniku jest zdjęcie. Słabo widać ten prodach ale napisz jakiej jest produkcji i jaka cena i oczywiście czy cementowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.04.2007 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Cementowy, na stronie mają cennik. Z grubsza ceny zblizone do Euronitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ms. 24.04.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Ja mam zamówiony grafit Euronit. Grafit to grafit, przy jasnych kolorach wygląda jak czarny, ale przy czarnym widać że nie jest czarny. Przespaceruj się po okolicy, gdzie będzie spory przegląd kolorów. To lepsze niż wystawki w składach budowlanych. W naturze czarny i grafit łatwo rozróżnić (chyba, że w nocy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 To co mnie w tym momencie interesuje to jak one naprawdę wygladają, czy nie są po prostu czarne zamiast grafitowe, bo nie chcę czarnej/antracytowej? Domniemuje , ze byles juz w skladach , ze zwiedzales okolice i ogladales dachy. Dlatego tez pytanie jest skierowane do tych co maja i czy wciaz uwazaja , ze maja kupowany kolor na dachu, czy dobrze rozumiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.04.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Jak zwykle masz rację. Pytanie do tych co mają - ale oni się nie przyznają. Widziałem jakieś szare co mi podchodziły ale to była blacha niestety.Mam dworek i wydaje mi się że aby pasował grafit to elewacja powinna być jakaś jasno-zielono-bura z białą stolarka. Nie wiem jak ten kolor określić, mam go przed oczami (może jasnożółto jasnooliwkowy)Biała ani żółta elewacja nie pasują mi do tego. Zawsze mogę wybrać bezpieczny czerwony z zółtą elewacją i białą stolarką.Też nie byłoby źle przy jasnożółtym. I w dodatku te wszystkie powłoki tak błyszczą niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Zawsze mogę wybrać bezpieczny czerwony z zółtą elewacją i białą stolarką. Też nie byłoby źle przy jasnożółtym. Z trudem znalazlabym gorsze zestawienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
remx 24.04.2007 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Pomarańczowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 24.04.2007 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Nie zaczynaj ps.Lubie pomaranczowy , soczysty kolor. Swiezy , jak wiosenny poranek Na wsi Nie robmy tu szpitala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts