andzik.78 05.09.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Hej . No w końcu coś się dzieje. Chyba tego architekta sumienie ruszyło..Albo kasy mu przybrakło....Tak nas wziął w obroty ,że ,jak nikt nie nawali to w ciągu tygodnia fundamenty będą zrobione. Pocieszam się tym ,że cena materiałów spadła.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 05.09.2007 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 P.S również życzę pogody bo jak tak będzie przez najbliższe dni to nie wiem co zrobię.Na jutro byliśmy umówieni z architektem na wytyczanie budynku.Ale tak pada, że to raczej mało realne.Mąż stwierdził ,że ma deszczówkę i paliki naszykowane... gorzej z architektem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 05.09.2007 18:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 U nas w poniedziałek ściągała koparka humus w czasie strasznej ulewy. Mój mąż zmókł, ale wystał na posterunku machając rękami do koparkowego, żeby ten wiedział czy dobrze kopie Wytrwały ten mój chłop No właśnie ta pogoda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 05.09.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Witam Wszystkich!!! Ja mam pytanko,ile teraz płacicie za bk-24? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artuross 05.09.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 witam tez niedlugo ruszam i to niedaleko od ciebie,mam pytanko gdzie braliscie materialy i w jakich cenach? ile cie kasuje ekipa za poszczegulne prace? gratuluje zaczecia prac powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 06.09.2007 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Zaopatrujemy się w PSB na ul.Ceglanej. Trochę udało się ponegocjować Za bk24 płacimy - 10,40 za połówki - 5,85 za bloczek betonowy fundamentowy - 4,10 pręt zbrojeniowy 12 fi - 2,55/m strzemiono - 1,60 Betoniarnie mają niestety ciągle wysokie ceny b10 - 230 netto/t b20 - 260 netto/t pompa dodatkowo - 260 netto/godz Jeszcze nie wiem jak z ociepleniem, dysperbitem, folią. Kierownik budowy kosztuje nas 2500, murarze 20tys bez dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 06.09.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 w sprawie pompy to moge podać Ci numer telefonu gościa który u mnie pompował, nie wiem jakie ma obecnie ceny, ale wydaje mi sie ze 260 to przesadanr tel. 600 892 952, gość działa na pewno na terenie stargardu a moze w sobote wpadlibyście do mnie na budowę? miedzy 10 a 14 powinienem na pewno być na miejscu, możliwe ze i wczesniej i pozniej tezpozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 06.09.2007 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Maksiu Ty chyba czytasz w moich myślach Nie dalej niż wczoraj mówię do męża - może wproszę się na budowę do Maksia z wizytą, to tak blisko ... A tu masz zaproszenie samo przyszło Super, jakbym mogła to bym tam była w sobotę i od rana czekała Maksiu, powiem tak - napewno wpadniemy, ale niestety za kilka tygodni. I teraz właśnie żałuję, że nie udało nam się kupić działki w Grzędzicach Czas szybko leci, więc do zobaczenia P.S. Dzięki za namiary na beton, jutro będziemy dzwonić, bo to w sumie pora zamówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2007 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Maksiu Ty chyba czytasz w moich myślach Nie dalej niż wczoraj mówię do męża - może wproszę się na budowę do Maksia z wizytą, to tak blisko ... A tu masz zaproszenie samo przyszło Super, jakbym mogła to bym tam była w sobotę i od rana czekała Maksiu, powiem tak - napewno wpadniemy, ale niestety za kilka tygodni. I teraz właśnie żałuję, że nie udało nam się kupić działki w Grzędzicach Czas szybko leci, więc do zobaczenia P.S. Dzięki za namiary na beton, jutro będziemy dzwonić, bo to w sumie pora zamówić. a dlaczegóż to dopiero za kilka tygodni??? namiary są na pompę do betonu :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 07.09.2007 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Maksiu mój drogi - oczywiście, że do pompy Dlaczego za kilka tygodni? Bo niestety albo stety tkwię jeszcze poza granicami kraju. Nie chcą mie puścić Ja tu ważna osoba jestem ale to TOP SECRET Jeszcze troszkę, jeszcze chwileczkę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 07.09.2007 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Maksiu mój drogi - oczywiście, że do pompy Dlaczego za kilka tygodni? Bo niestety albo stety tkwię jeszcze poza granicami kraju. Nie chcą mie puścić Ja tu ważna osoba jestem ale to TOP SECRET Jeszcze troszkę, jeszcze chwileczkę ... no patrz a ja myślałem ze jesteś na miejscu, bo tak piszesz jakbyś była dałem się nabrać :D pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 07.09.2007 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Widzisz, bo ja tak się czuję jakbym tam była Grunt to koncentracja i wyobraźnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 13.09.2007 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2007 Hej,hej .Miło mi ,że zaglądasz czasami do mojego dziennika. . My teraz będziemy szukać bloczków na podmurówkę. Murarz dał kilka adresów-sprawdzonych. Pamiętasz może jakie wymiary maja Wasze bloczki? Widziałam cenę i jestem ciekawa czy to ten sam rodzaj.Pozdrawaim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 14.09.2007 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Bloczki montażowe z 2 otworami w środku, firma nieznana, bloczki równe.Ekipa chwaliła, ja się nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Piękne fundamenty, wzorcowa budowa aż miło popatrzeć :D a u mnie dziś wykładałem styropian pod wylewki na poddaszu, za tydzień lejemy wylewki pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.09.2007 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 mi też się podobają Maksiu ja już tu urlop planuję, wpadnę na inspekcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 mi też się podobają Maksiu ja już tu urlop planuję, wpadnę na inspekcję a kiedy ten urlop? pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.09.2007 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Za 4 tygodnie. Taki plan. Dobrze, że ja o tym decyduję . Zleci szybko, bo mam pełne ręce roboty w pracy, a popołudniami jestem bardzo zajęta moją rodziną i budową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 15.09.2007 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2007 Za 4 tygodnie. Taki plan. Dobrze, że ja o tym decyduję . Zleci szybko, bo mam pełne ręce roboty w pracy, a popołudniami jestem bardzo zajęta moją rodziną i budową fajnie, czekam z niecierpliwością na wizytę pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIRUSZA 16.09.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2007 Witam !!! Tak oglądam sobie te zdjęcia i zastanawiam się nad brakiem fundamentów pod ścianki działowe ,hmm? ,może nie jestem w temacie ,lub na bakier z nową techniką.Pozdrawiam !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts