Mags 21.02.2008 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Trzymaj się dzielnie i zdrowiej szybko. Budowa nie zajac nie ucieknie Mayland, dzięki, już mi lepiej niby, ale jakaś paskuda mi w gardle siedzi i przypomina co chwila o sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 21.02.2008 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 hejka a gdzie jest ten MS? (chodzi mi o okna) Cześć Kasia Na ul. Podleśnej - jak się na Goleniów jedzie, po prawej stronie. Na Bydgoskiej w Cerpolu też handlują produktami M&S pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 04.03.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2008 Hej widzę,że działacie, mam nadzieję,że jesteś juz zdrowa? A płytki to masz w moim typie, szczególnie fotka 3 i 5. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 05.03.2008 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2008 Hej Andzik Czuję się już dobrze od kilku dni, dziękuję. Działamy jak możemy, ale nie zawsze to wychodzi. Co do płytek, to już mi się zmieniła koncepcja i już niby jestem pewna czego chcę, ale kto to wie jaka zapadnie końcowa decyzja Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 08.03.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 08.03.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2008 Kasia Wszystko prawie braliśmy w PSB na Ceglanej. Nie wiem czy to dobry wybór, tak wyszło. W sumie jesteśmy zadowoleni, bo mogliśmy zwracać bez problemu niewykorzystane materiały, dachówkę też kupiliśmy chyba poniżej ceny katalogowej. Tylko jakoś nie możemy się doczekać paru brakujących dachówek, które idą do nas już 2 miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Do_rota 17.03.2008 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Witam!Poczytałam sobie dziennik i widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. Też zaczęliśmy walkę z wykończeniówką. Bardzo podoba mi się Wasz domek. Projekty łazienek, szczególnie te w brązach są w moim typie.Życzę powodzenia w budowaniu i planowej terminowej przeprowadzki. Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 17.03.2008 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2008 Dorota Mój domek w porównaniu z Twoim DOMEM to maleństwo Cieszę się, że Ci się podoba. Nam ciągle też No wykończeniówka dopiero się zaczęła i mam nadzieję, że się ze wszystkim uporamy w te 3 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 21.03.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Tęczowych Pisanek, Na stole pyszności, Mokrego Dyngusa I wspaniałych gości. Niech to będzie czas uroczy, Życzę miłej Wielkiej Nocy! http://republika.pl/blog_tg_400292/660862/tr/84ab3e6cf_zoom_0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 15.04.2008 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 "Dostaliśmy kolejną ofertę na rekuperator i zdecydowaliśmy się na nią. Będzie to mistral duo 300. Kwota do zapłacenia to lekko ponad 11 tys. , nie pamiętam dokładnie. " Ta cena to oczywiście z materiałami i z montażem? Napisz czy robicie GWC bo wybraliście model z podejściem na gwc. Jaka firma będzie wam montować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.04.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Nie robimy gwc, nie wiem dlaczego, w sumie nie znam się za bardzo na tym Czy to warte zachodu? Firma od reku aż z Wrocławia, ale nazwy nie znam. Cena za materiały + robocizna. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 18.04.2008 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Hej Tynki były maszynowo robione? niedoczytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 18.04.2008 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2008 Hej Andzik Tak, tynki maszynowe. Jesteśmy zadowoleni. Ale jakie piękne nam posadzki wysmarowali Próbuję wkleić zdjęcia, ale ten internet to czasami Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
INWESTORKA71 20.04.2008 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2008 Noo korytarz mamy podobny Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.05.2008 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 Fajny ten styropian do podłogówki. Podoba mi się. Sporo macie do zrobienia jak na 2 miesiące. Kurcze Ale bedziecie gonić. Współczuję bo wiem ile trzeba energii by temu sprostać. Trzymam kciuki za powodzenie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 03.05.2008 08:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Mayland Ty to umiesz pocieszyć Plułaś - pomogło, to teraz te kciuki trzymaj porządnie Tak, to nie lada wyczyn, żeby w 2 miesiące się wyrobić. No i chyba nie damy rady Ale nawet jak nie będę miała ścian pomalowanych, to się nic nie stanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiastargard 06.05.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2008 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 07.05.2008 06:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Witaj Kasia Korytarz przez to, że taki długi, wydaje się wąski. Za szeroki to on też nie jest , ma 120 cm szerokości o ile wymiary zostały zachowane Moim zdaniem jest on optymalny, ponieważ nie będziemy mieli tam żadnej szafy. Poza tym łączy się z kuchnią szerokim wejściem, a z salonem bardzo szerokim wejściem. Wejścia te nie mają nadproży, są pociągnięte aż do sufitu. Wrażenie więc będzie inne, niż w ciasnych ciemnych korytarzach. Nie wiem czy mnie rozumiesz, mam nadzieję. Ciężko to opisać. A jak Ty z budową? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TomKa 12.05.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Dzień dobry! Przyszłam się przywitać i napisać, że dziennik super się czyta, normalnie na jednym wdechu . Projekt fajny i cieszę się, że trafiłam na kolejną parterówkę. Super tempo budowy i oby tak dalej! Mags masz może jakąś wizualizację łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 13.05.2008 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Cześć Tomka Ja do Ciebie też zaglądam i czytam tylko się nie odzywam Wizualizację łazienki mam starą przed zmianami i nie ma co pokazywać. Nie zrobiłam nowej. A w dodatku nie mam programu w którym mogłabym ewentualnie umieścić płytki. Kiedyś robiłam tylko tak byle jak, żeby mężowi dać do zrozumienia co i jak będzie stało. A potem wszystko zmieniłam Ale już niedługo zaczynamy z łazienką, w zasadzie to już zaczęliśmy, bo wczoraj zaczęli dokładać stelaże pod regipsy do tych stelaży co są pod armaturę, tak, by za kibelkiem i bidetem płytki szły do samej góry i nie powstała mi półka. Mam nadzieję, że jasno się wyraziłam. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts