Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

budujemy sobie domek - komentarze

Mags

Recommended Posts

• Odpowiedzi 141
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...

Kasia

Wszystko prawie braliśmy w PSB na Ceglanej. Nie wiem czy to dobry wybór, tak wyszło. W sumie jesteśmy zadowoleni, bo mogliśmy zwracać bez problemu niewykorzystane materiały, dachówkę też kupiliśmy chyba poniżej ceny katalogowej. Tylko jakoś nie możemy się doczekać paru brakujących dachówek, które idą do nas już 2 miesiące :evil: :o

• 2 weeks później...
  • 4 weeks później...

"Dostaliśmy kolejną ofertę na rekuperator i zdecydowaliśmy się na nią. Będzie to mistral duo 300. Kwota do zapłacenia to lekko ponad 11 tys. , nie pamiętam dokładnie. "

Ta cena to oczywiście z materiałami i z montażem? Napisz czy robicie GWC bo wybraliście model z podejściem na gwc. Jaka firma będzie wam montować?

• 2 weeks później...

Mayland Ty to umiesz pocieszyć :lol: Plułaś - pomogło, to teraz te kciuki trzymaj porządnie :wink: :lol:

Tak, to nie lada wyczyn, żeby w 2 miesiące się wyrobić. No i chyba nie damy rady :cry: Ale nawet jak nie będę miała ścian pomalowanych, to się nic nie stanie.

Pozdrawiam

Witaj Kasia

Korytarz przez to, że taki długi, wydaje się wąski. Za szeroki to on też nie jest :lol: , ma 120 cm szerokości o ile wymiary zostały zachowane :roll:

Moim zdaniem jest on optymalny, ponieważ nie będziemy mieli tam żadnej szafy. Poza tym łączy się z kuchnią szerokim wejściem, a z salonem bardzo szerokim wejściem. Wejścia te nie mają nadproży, są pociągnięte aż do sufitu. Wrażenie więc będzie inne, niż w ciasnych ciemnych korytarzach. Nie wiem czy mnie rozumiesz, mam nadzieję. Ciężko to opisać.

A jak Ty z budową?

Pozdrawiam

Cześć Tomka :D Ja do Ciebie też zaglądam i czytam :lol: tylko się nie odzywam :oops:

Wizualizację łazienki mam starą przed zmianami i nie ma co pokazywać. Nie zrobiłam nowej. A w dodatku nie mam programu w którym mogłabym ewentualnie umieścić płytki. Kiedyś robiłam tylko tak byle jak, żeby mężowi dać do zrozumienia co i jak będzie stało. A potem wszystko zmieniłam :lol: :roll:

Ale już niedługo zaczynamy z łazienką, w zasadzie to już zaczęliśmy, bo wczoraj zaczęli dokładać stelaże pod regipsy do tych stelaży co są pod armaturę, tak, by za kibelkiem i bidetem płytki szły do samej góry i nie powstała mi półka. Mam nadzieję, że jasno się wyraziłam.

Pozdrawiam