TomKa 13.05.2008 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Oj gorąco, gorąco u ciebie . Jazda bez trzymanki! A mogłabyś napisać jak planujesz obecnie rozstawić sanitariaty w łazience? Wanna po prawej od okna, jak w pierwotnym projekcie? A na zdjęcia chętnie poczekam... Jest mi niezmiernie miło, że zaglądasz do mnie, a ujawnić też się możesz ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.05.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Mój czarny dach jakoś narazie nie daje się we znaki. Owszem, na gorze jest cieplej niż na dole ale to chyba normalne. Mam nadzieję, ze zimą też będzie nas tak dogrzewał jak latem Na dole mam lodówkę. Rano było 16 stopni Szybko temperatura się podnosi ale ja nie lubie zimna Ciekawe jak bedzie u Was. Czy też będa takie różnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 15.05.2008 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Hej Mayland Różnice temperatur to już są i to znaczne, ale to się pewnie zmieni. Na parterze chłód daje jeszcze wilgoć technologiczna z tynków i wylewek. Niby wyschły, no ale wiesz jak to jest, czujesz, że suche, a one jeszcze mokre . Na poddaszu gdzie nie ma tynków, a same drewno i wełna, to jak w termosie niemal. A czarny dach dokłada swoje .W sumie to jak mi solary zamontują, to będzie ekstra przyciąganie promieni słonecznych i w mig woda się zagrzeje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 08.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Jak zamierzacie wykończyc te słupy przy wejściu? Będizecie ja malować czy czymś okładać?Drzwi bardzo ładne. Podoba mi sie ten tradycyjny wzór drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 08.06.2008 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2008 Hej Mayland Miło mi , że zajżałaś Co do słupów to nie mam jeszcze pojęcia jak je wykończyć. Zastanawiałam się nad tym jak mi ten ganek zmajstrowali, ale postanowiłam przełożyć decyzję na czas, kiedy będize już elewacja. Może widok gotowego domu rzuci mi nagle jakiś pomysł Myślałam i owszem, żeby obłożyć te słupy płytkami klinkierowymi , no ale jak się zdecyduję na czrny cokół i czarne słupy, to już wogóle zrobi się ciemno. Może jakaś szarość. Drzwi jak drzwi, nie chciałam ryzykować z drewnopodobnymi do białych okien, czarnego dachu i prawdopodobnie żółtej elewacji. Jak już coś widzę, to wiem czy mi się podoba czy nie, ale jak nie widzę to czasami nie mogę sobie tego wyobrazić Tak już mam. A Ty co sugerujesz z tymi słupami, każda rada będzie wzięta pod uwagę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.06.2008 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Będziesz zadwolona z tych jasnych paneli. Ja mam dąb bielony. Nic na nim nie widać. Są mało upierdliwe. Dobrze sie je utrzymuje w czystości. Nie widać tez rys po np. przesunieciu mebli I prawie wszystko do nich pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 22.06.2008 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No Kochana to mnie pocieszyłaś. No i do drzwi będą mi pasować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.07.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2008 Jesli chodzi o okładzine na słupach to ja tradycyjnie, tynk. Pomyśle nad czyms jeszcze Moja corka nie chce nigdzie jechać. Dziadek Ją zapytal, czy chce jechać do Paryża z nim w sierpniu a Ona ze nie CALbo byla w szoku albo to nie moje dziecko Potem do niej dotarlo i w końcu jedzie Prawda jest taka, ze siedzi cały czas na dzialce i nie ma ochoty się nigdzie ruszać. Nie chce jechać nawet do koleżanek Chyba Jej sie tu podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 13.07.2008 16:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2008 Nie dziwię się, że córka chce się nacieszyć nowym domem. Pewnie czuje się tam jak na wakacjach Dla mojej kolonia to było coś nowego, coś czego nie potrafiła sobie jeszcze wyobrazić. Dziś wróciła. Rozpromieniona. A ja dumna, że jej się udało przetrwać A propos moich filarów - myślisz o tynku na drewnie? Da się tak czy to już musztarda po obiedzie? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agola 22.07.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Hej, wpadłam do was z wizytą. Mamy podobne drzwi i takie same panele w sypialniach (klon). Życzę wytrwałości i szybkiego wykańczania. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 22.07.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 Hej, dzięki za odwiedziny Wykańczamy to się szybko, ale psychicznie . Ja szczególnie, nie usiedzę w miejscu, to i nie mogę patrzeć jak robota stoi w miejscu Chyba się już nie zmienię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Paweł 31.08.2008 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2008 Szkoda, że zajrzałam do Was dopiero na końcówce całej przygody, ale serdecznie pozdrawiam i życzę siły do mety Chciałabym już być w tym momencie budowania Powodzenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmar2 01.09.2008 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2008 witam widzę ,że zmagania z ociepleniem przerzucone na barki ekipy Co wybraliście na ocieplenie ??? I jeśli możesz to napisz jaki jest koszt My własnie szukamy wykonawcy ........ Narazie z 3 firmami mąż rozmawial .............. ceny dla mnie kosmos , ale teraz podobno tak wszyscy drogo liczą Dlatego ciekawa jestem jak to wygląda w innym województwie pozdrawiam i życzę wytrwalości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 03.09.2008 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2008 Witam odwiedzającychOcieplenie rozpoczęte. Styropian 10cm. 80 zł na gotowo za wszystkie materiały z tynkiem włącznie i robocizna w tej cenie. No mam nadzieję, że nie przepłacamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.10.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 BArdzo ładna kuchnia. Jasniutka. Podoba mi się ten kolor i myślę, że bedzie funkcjonalna. Ta safa to prawdziwy skarb na zapasy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 04.10.2008 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2008 Hej Mayland Też mi się wydaje, że kuchnia będzie w miarę funkcjonalna. Nie udało się zachować ergonometrii w stosunku do zlewu i lodówki, no ale lubi się to co się ma i trzeba się będzie przyzwyczaić do biegania. Szafa naprawdę wygląda jak dla wielkoludów, szczególnie w zestawieniu z drzwiami obok Całe szczęście, że jesteśmy wysocy. O oświetleniu, osłonie w oknie i reszcie narazie nie myślę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneoli 24.01.2009 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2009 witam! mam pytanko : gdzie zamawiałaś wiązary i jaki był ich koszt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 06.02.2009 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2009 Hej. Wiązary zamówione w Partnerze w Szczecinie. Koszt jakieś 11 tys nas wyszedł z Vat-em.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwiuszka 07.03.2009 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2009 Witam. Ja też jestem w trakcie wykończeniówki,przyznam że ten dziennik wciągnełam jednym tchem. Naszym wspólnym mianownikiem jest to że budowała nam ta sama ekipa ,jesteśmy tak samo zachwyceni współpracą z p. Zbyszkiem. Muszę pochwalić za wystrój wnętrz jest po prostu suuuuper chyba sobie trochę pościągam:). To życzę jeszcze dokończenia tego garażu.Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mags 10.03.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2009 Hej, miło że Ci się podoba. A gdzie budujesz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts